Skal du være drivkraften bag vores succes i hotelbranchen? Så er du vores nye Hotel Operations Manager.

Er du kundeminded og kvalitetsbevidst? Og kan du motivere dine ansatte til at yde deres bedste? Har du flair for tal og overholdelse af budgetter? Så er du måske vores nye Hotel Operations Manager.

Vores virksomhed vækster, og lige nu søger vi en ny Hotel Operations Manager til at varetage vores kunder inden for hotelbranchen i hele Danmark. I skrivende stund gør vi rent i over 30.000 timer på hoteller i hele landet, og vi forventer kun, at det tal stiger.

Som vores nye Hotel Operations Manager er det dit ansvar at sikre vores kunder en optimal rengøringsoplevelse ved at opretholde et velfungerende team af ledere og rengøringsassistenter gennem ansættelser, afskedigelser, MUS-samtaler, motivering og opfølgning. Du vil samtidig stå med et økonomisk ansvar for, at økonomien omkring vores hotelforretning er sund og bæredygtig. Du vil være virksomhedens ansigt udadtil, og det er derfor essentielt, at du til enhver tid agerer ansvarligt og professionelt i din kontakt med vores kunder såvel som ansatte, og at du er imødekommende og serviceminded.

Din dagligdag vil dels bestå af at besøge vores hoteller i forbindelse med regelmæssig kvalitetskontrol og kundesamtaler - hvorfor det er vigtigt for os, at du trives med tid alene på landevejene, og især, at du motiveres af at skabe en god og tillidsfuld relation til nuværende og kommende kunder gennem dit personlige møde med dem.

Udover kundekontakten vil en stor del af dit arbejde bestå i at inspirere dine ledere på hotellerne til at yde deres bedste, når de servicerer vores mange kunder. Ledernes arbejdsdisciplin og arbejdsglæde smitter af på deres rengøringsassistenter, som altid skal føle sig som en del af vores store rengøringsfamilie og søge at gøre vores kunder tilfredse. Det er et krav, at du har ledererfaring og ved, hvordan du bedst motiverer dine medarbejdere. Vi forestiller os, at du har erfaring fra hotelbranchen eller en lignende branche, hvor du har haft personaleansvar og arbejdet med grundig kvalitetssikring, drift og økonomi.

Du forventes at planlægge din egen arbejdsdag, så den tilgodeser både kunder og ansatte på bedste vis, hvorfor vi forventer, at du besidder et stort overblik og er dygtig til at strukturere dine opgaver og dit ansvar. Da dit team af ledere og rengøringsassistenter arbejder på alle tider af døgnet, forventes det, at du er fleksibel i forhold til servicere dem i tilfælde af spørgsmål og uforudsigelige hændelser.

 

Arbejdsopgaver:

 • Afdækning af kundernes behov samt løbende opfølgning
 • Salg af ekstra rengøringsopgaver hos nuværende kunder
 • Kvalitetssikring af udført rengøring
 • Sikring af overholdelse af aftaler hos kunden
 • Ansættelser og afskedigelser af ledende medarbejdere
 • Sparring og træning af ledere på hotellet
 • Overholdelse af budgetter sat for de forskellige hoteller
 • Indrapportering af løn
 • Optimering og udvikling af medarbejdere og rengøring

 

Faglige kvalifikationer:

 • Erfaring fra hotelbranchen eller lignende branche
 • Ledererfaring
 • Flair for økonomi
 • Fortrolig med dansk og engelsk i tale og skrift
 • Fortrolig med IT på brugerniveau

 

Du tilbydes:

 • En arbejdsplads med stor afveksling i hverdagen
 • Et job med frihed og ansvar
 • Gode kollegaer – god sparring – godt arbejdsmiljø
 • Løn efter kvalifikationer
 • Telefon og pc til arbejdsbrug
 • Firmabil til rådighed

 

Arbejdstid: Ugentligt arbejdstid på 37 timer med varierende arbejdstider. Weekendarbejde kan forekomme.

Du vil komme til at arbejde ud fra selskabets kontor i Middelfart.

Tiltrædelse: Efter aftale.

  

Ansøgningsfrist:

Ansøgningen mærket ”HOTEL” sendes pr. mail til Administrationsselskabet RALF ApS: job@rs-rent.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til HR-og Driftschef Stine Habekost på samme mail.

Fremsend din ansøgning senest den 01.03.2018

Ansøgninger behandles løbende


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

servicemedarbejder

Anonym arbejdsgiver

Servicemedarbejder søges til tiltrædelse til 12.03.2018 til den 15.08.2018. * Arbejdstiden vil være ml. 10 timer til 15 timer om ugen og der udstedes ikke frigørelsesattest. Du ansættes med fast timetal, men skal være fleksibel, når der er behov for...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Vi søger 2 stabile og kvalitetsstærke rengøringsassistenter til Bov

Rent Rengøring ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i stor fremdrift? Vi søger i øjeblikket 2 rengøringsassistenter, som har sans for detaljen og går op i at levere den bedste kvalitet. Hos os er det engagementet, der driver arbejdet og vi forventer...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret rengøringsassistent søges

RS-RENT Hotelrengøring ApS

Middelfart
Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i stor fremdrift? Hos os er det engagementet, der driver arbejdet og vi forventer, at vores ansatte er positive og dedikerede til deres arbejdsopgaver og deres ansvar. Vi tager os godt af vores med...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:16. april 2018

Haahr Rengøring søger rengøringsassistenter til faste kunder i de sene aftentimer.

Haahr Rengøring og Facility Service v/Jane Haahr Hansen

Middelfart
Vi søger stabile rengøringsassistenter til stillinger varierende mellem 16 og 21 timer pr. uge. Der kan også være mulighed for kun, at arbejde hver anden uge. Timerne ligger i tidsrummet 22:00 til 01:00. Det er faste kunder på Vestfyn. Erfaring fra ...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Skal du være være vores nye rengøringsassistent?

Rent Rengøring ApS

Middelfart
Vi har brug for en rengøringsassistent til vores kunde i Grenaa. Jobbet er som rengøringsassistent i en butik, så vi har brug for dig som lige netop sætter en ære i at gøre et perfekt job og gerne med god energi. Jobbet er kun på 1,5 time hver anden...