Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skal du være vores nye sygeplejerske på neurologisk sengeafsnit ved Aarhus Universitetshospital?

På neurologisk sengeafsnit på AUH søger vi pr. 1. marts 2021 eller efter aftale sygeplejersker til ansættelse i fast stilling samt i et års vikariat.

Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer om ugen med vekslende vagter. Du skal forvente at arbejde ca. 4-5 weekender fordelt på 12 uger og ca. 20 aften- og nattevagter over 12 uger. Det er muligt at afgive ønsker inden vagtplanen udarbejdes, og vi forsøger at efterkomme disse.

Lidt om os
Neurologien er et bredt og spændende speciale, som dækker over sygdomme opstået i nervesystemet. Disse sygdomme kommer til udtryk på mange forskellige måder og dækker over både akutte og elektive patientforløb. Derfor arbejder vi som sygeplejersker bredtfavnende med både akutsygepleje og korttidssygepleje, samt sygepleje i længerevarende patientforløb. Vi kan tilbyde sygepleje fra alle hylder, dvs. grundlæggende sygepleje, hvor både praktiske, kommunikative og pædagogiske kompetencer skal anvendes, og også sygepleje af mere administrativ karakter.

For at understøtte de akutte kompetencer, arbejder vi målrettet mod, at alle vores sygeplejersker kommer til at deltage i kurset ”akut sygepleje til indlagte patienter”. Som nyansat sygeplejerske vil du blive tilknyttet en af vores oplæringssygeplejersker, som sammen med dig laver et individuelt oplæringsforløb, hvor du introduceres til afsnittes speciale, og som nyuddannet sygeplejerske vil du også komme til at deltage i fælles introduktions- og læringsforløb, hvor du mødes med andre nyuddannede til sparring og undervisning.

Vi har ti sengepladser hvoraf tre af sengene er observationssenge, hvor vi kan observere patienterne på tæt hånd over hele døgnet. Vi oplever et tæt samarbejde med både patienter og deres pårørende og vægter dette samarbejde højt, da vi mener det er afgørende for et godt patientforløb.

Vi er en personalegruppe, som er sammensat af både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter - alle med forskellig erfaring og alder. Derudover arbejder vi tæt sammen med både læger og terapeuter i afdelingen.

Du vil blive en del af en stærk og engageret personalegruppe, som har et godt sammenhold og hvor et godt arbejdsmiljø vægtes højt. Derudover afholder vi løbende sociale arrangementer for at lære hinanden bedre at kende.

Vi søger en sygeplejerske, som

  • kan lide en alsidig patientgruppe
  • trives i en til tider uforudsigelig hverdag
  • har mod på at give sig i kast med et bredt og spændende speciale.

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomsten. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Gitte Andersen på 2327 1895.

Ansøgningsfrist er d. 18 januar 2021. Der planlægges ansættelsessamtaler i uge 4, 2020 eller efter individuel aftale.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.