Skalfarms i Støvring søger markedets bedste DRIFTSLEDER

Du får som driftsleder det overordnede ansvar for svineproduktionen på Skalfarms. 
 
Dit daglige virke finder sted på Storhøjvej i Støvring i nyere stalde under udvidelse.  Vi er 9 ansatte i en blanding af udenlandske og danske medarbejdere. 
 
Vores nuværende driftsleder er overgået til andre opgaver i Skalfarms. Vi udvider driften og har behov for en driftsleder som kan løfte produktionen til et nyt niveau. 
 
Du har en stærk faglig baggrund og en uddannelse som matcher stillingen. Du har erfaring fra lignende stilling og dokumenterede stærke resultater med i jobbet. Løn der matcher dine kvalifikationer og med resultatløn. 
 
Du er en person som evner samarbejdet. Som er dybt engageret og ambitiøs, og forstår at inddrage og ansvarliggøre medarbejderne. Vi er på længere sigt åbne for andre ejerformer i Skalfarms APS, der evt. kan inddrage driftsleder. 
 
Vi er en ung virksomhed med en uformel omgangsform. Vi er ambitiøse og skaber resultater i samarbejde, involvering og dialog. 
 
Tiltrædelse snarest eller efter aftale og har du spørgsmål så kontakt os endelig og send din ansøgning til:  

Torben Nielsen,Tlf. 6049 9001

Skalfarms@skalfarms.dk                     

Alternativ kontakt,  HR konsulent Jens Filholm, Tlf. 2010 0167

Fakta om Skalfarms APS
 
Hovedejendommen for Skalfarms ligger på Storhøjvej i Støvring. Dertil to ejendomme som er beliggende i Øster Hornum og Nibe.
 
Vi har 1.850 søer og producerer ca. 55.000 30.kg. grise. 
 
Produktionen foregår i nye/nyere stalde og til ejendommen hører 525 ha. som passes af markmand og maskinstation. 
 
Skalfarms er en del af en større virksomhed med boligudlejning i Aalborg.


 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Driftsleder til markdrift ved Klokkerholm søges

LANDMAND PETER MICHAELSEN

Vores nuværende driftsleder i marken har efter 7 års ansættelse hos os valgt at blive selvstændig. Vi søger derfor hans a?øser. Vi kan tilbyde et spændende job ved et moderne markbrug, der ligger i Klokkerholm. Vi er en familiedrevet virksomhed, der...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:31. marts 2018

Driftsleder til sohold ved Løgstør søges

PER BACH LAURSEN

Vesthimmerland
LandboNord søger på vegne af Per Bach Laursen en driftsleder til sohold ved Løgstør. Der søges en selvstændig driftsleder der kan stå for daglig drift af sohold med 1200 årssøer og salg af 30 kg s grise. Det er en besætning med indkøb af sopolte og ...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Fodermester/driftsleder søges til sohold ved Tårs

Landmand Hans Højmark Jensen

Til sohold ved Tårs søges en medarbejder der vil stå for den daglige drift af sohold med 600 søer og salg af 7 kg s grise. Der er egenproduktion af polte med kernestyring. I drægtighedsstalden har vi T-stier med en boks pr. so. Der er traditionelle ...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Sikkerhedspersonale

STOP Rekruttering Bemanding ApS

Vi søger sikkerhedspersonale med vagt-id. Da vores søster- selskab SAFETYCREW ApS, er med i udbuddet i Region Midt, inden for akut psykiatri søger vi folk, så derfor, hvis du - har vagt -id? - kan lide at arbejde med mennesker? - har erfaring i arbe...