Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp digital chef til Banedanmark

Har du en digital hjerne og et redaktionelt hjerte? Har du styr på algoritmen og ved, hvad der virker i et fragmenteret mediebillede? Så er du måske vores digitale chef og mediedirigent.

Du skal være med til at udvikle vores digitale kommunikation, vores sociale medier og tilstedeværelse på tværs af medier og digitale platforme. Samtidig sørger du for, at vi udkommer med relevant og engagerende indhold i vores nyhedsbreve og sociale medier.

Banedanmark er i fuld gang med en historisk opgradering af den danske jernbane og er bygherre på flere store jernbaneinfrastrukturprojekter. Udviklingen af jernbanen og transportsystemet berører dagligt hundredtusinder af danskere, enten fordi de er passagerer i toget eller som naboer til banen. Ikke mindst i disse år, hvor jernbanen er én stor byggeplads, bl.a. fordi vi har en stor og vigtig opgave med at holde den eksisterende jernbane vedlige og forny den på de strækninger, der trænger.

Samtidig er jernbanen en del af løsningen på fremtidens grønne og fleksible transportinfrastruktur.

Banedanmark har fået ny direktion, omorganiseret kommunikationsafdelingen og ny kommunikationsstrategi. Vi ønsker at kommunikere klart om indsatser og resultater. Det gør vi ved at være åbne, offensive og synlige og ved at skabe relevant indhold på tværs af medier og kanaler.

Som ny digital chef bliver du et væsentligt led i afdelingens faglige udvikling og stærke fokus på digitale fortællinger, udvikling af medieindsatsen og samarbejde på tværs.

Digital chef og chefredaktør til Banedanmark

Du refererer til Kommunikationschefen og får fagligt ansvar for leverancerne i det digitale team, som består af to kommunikationsrådgivere, en SoMe Manager og en digital designer. I det daglige vil du få ansvaret for udviklingen og koordineringen af content på vores platforme i et tæt samarbejde med teamet og med resten af afdelingen. Stillingen indeholder faglig ledelse, men indeholder ikke personaleledelse på nuværende tidspunkt.

Du bliver en del af en spændende styrelse, som tiltrækker sig stor opmærksomhed fra både politikere og borgere.

Om dig

 • Du har en relevant kommunikationsfaglig og/eller journalistisk uddannelsesmæssig baggrund
 • Du har solid digital forståelse og kunnen og er en dreven brobygger mellem it, sociale medier, presse og kommunikation.
 • Du er hurtig og har en skarp pen og et stærkt visuelt blik
 • Du tænker naturligt udvikling af digitale platforme sammen med brugernes behov og vores strategiske målsætninger og er levende optaget af hele tiden at gøre det bedre.
 • Du er en god sparringspartner, der er levende optaget af at spille alle i teamet gode
 • Du er resultatorienteret og dynamisk og trives med et højt tempo
 • Du har lyst til at være med til at udvikle en professionel og kreativ afdeling i rivende udvikling og kan spejle dig selv i Banedanmarks værdier om ansvar, respekt og ambition.
Om jobbet

 • Du har ansvar for det digitale team og sikrer, klarhed og konsistens på tværs af platforme samtidig med, at du selv producerer stærkt indhold
 • Du eksekverer på medieindsatsser i tæt samspil med presseteamet og kommunikationskolleger
 • Du har snor i contentplanen og udvikler løbende indhold og content-strategien
 • Du samler, monitorerer og analyserer data, så vi hele tiden kan gøre det bedre
 • Du sørger for, at teamet producerer højkvalitetsindhold til alle platforme, om det så er video, tekster, visuals eller infografikker.
Om os

Banedanmark er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ca. 2500 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele Danmark. Vi har ansvaret for den danske jernbane. Det betyder, at det er os, der styrer togtrafikken og informerer om den på skærme og højttalere på stationerne på fjernbanen.

Vi vedligeholder banen og udfører milliardstore jernbaneprojekter, der til sammen er med til at forme fremtidens jernbane.

Du referer til Kommunikationschefen og bliver en del af Kommunikationsafdelingen med 20 engagerede og dygtige kollegaer.

I Kommunikationsafdelingen servicerer vi pressen døgnet rundt. Vi rådgiver om kommunikation og presse og arbejder med sociale medier, events og kampagner. Vi sørger for, at naboerne langs banen får besked i god tid, når vi arbejder på banen, holder borgermøder, arbejder med visuel identitet og vores digitale platforme internt og eksternt.

Løn

Hvis du er akademiker, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Hvis du er journalist, ansættes du i forhold til overenskomsten for journalister i staten.

Information og ansøgning
Arbejdspladsen er Carsten Niebuhrsgade 43, 1577 København K. Du kan læse mere om os på www.banedanmark.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikationschef Katja Dahlberg på kdhl@bane.dk eller tlf. 3119 3244. Administrerende direktør Hakon Iversen deltager i samtalerne.

For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne. Vi skal have din ansøgning, eksamensbeviser og CV senest den 5. august.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.