Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp hjerne til Rigspolitiets cyber- og informationssikkerhed

Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT

Brænder du for tekniske sikkerhedsvurderinger og incident response? Nu har du mulighed for at få en spændende og afgørende rolle i arbejdet med at beskytte politiets it-systemer og informationer.

Sikring af politiets cyber- og informationssikkerhed
Vi søger en medarbejder til Rigspolitiets sikkerhedssektion, som er rammesættende og koordinerende for cyber- og informationssikkerheden i hele politiet. Hos os bliver du del af et dedikeret team af specialister, der arbejder med cyber- og informationssikkerhed fra teknisk til strategisk niveau på baggrund af det aktuelle trusselsbillede.

Sektionens opgaver omfatter governance, risk & compliance samt tekniske opgaver som SOC/SIEM funktion og DLP. Vi løser dagligt en bred vifte af opgaver, herunder udarbejdelse og vedligeholdelse af retningslinjer, udarbejdelse af risikoanalyser og sikkerhedskrav, håndtering og opklaring af sikkerhedshændelser/sikkerhedsbrud, sikkerhedsanalyser samt teknisk analyse af data fra overvågningsværktøjer – alt sammen i et komplekst it-landskab.

Sektionen kendetegnes ved, at vi er en flok engagerede kollegaer med forskellige baggrunde, som aktivt bidrager til et positivt arbejdsmiljø med godt humør og en uformel omgangstone. Dine arbejdsopgaver bliver primært sikkerhedsvurderinger, incident response og DLP, men du har mulighed for selv at være med til at præge din arbejdsdag, da opgavefordelingen tager højde for teamets faglige sammensætning og den enkeltes kompetencer og interesser.

Om dig
Du følger interesseret med i nye teknologier og gennem erhvervserfaring eller studie har du et bredt kendskab til cyber- og informationssikkerhed. Vi hører gerne fra dig, uanset om du er nyuddannet med glødende interesse for cyber- eller informationssikkerhed eller har solid erfaring inden for tekniske sikkerhedsdiscipliner som penetreringstest og loganalyse.

Du har stærke analytiske kompetencer og evner at skabe overblik og struktur i komplekse situationer og opgaver, uanset om du arbejder med tekniske analyser, sikkerhedshændelser eller DLP implementering. Har du derudover suppleret din uddannelse med relevante certificeringer (CISM, GIAC, SANS, CISSP) vil det være en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du leverer en selvstændig og proaktiv indsats samtidig med, at du varetager daglige opgaver i sektionen. Du fremtræder rolig og tålmodig, bevarer overblikket og løser opgaverne - også i pressede situationer. Du har humor og overskud, skaber let relationer og er lydhør i samarbejdet med andre. Du drives af din nysgerrighed og interesse for feltet, og du motiveres af at lære nyt.

Ansættelsesforhold

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Koncern IT med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Fortæl os i din ansøgning, hvor du er særligt stærk og har dine interesser i forhold til de forskellige arbejdsopgaver, samt hvordan du, med netop dine evner og erfaring, konkret vil kunne bidrage til at styrke afdelingens arbejde.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Lars Borgeskov på telefon 2257 8700. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis – vi foretrækker, at du oploader alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 5. november og 2. samtaler den 10. november 2020.

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker, eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.