Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp jurist med speciale inden for almenboligområdet

Har du lyst til at arbejde i en mindre kommune med store ambitioner, engagerede medarbejdere og en samarbejdskultur der går på tværs af områder og niveauer? Vil du stå i spidsen for almenboligområdet og være en del af et jura-team der tilsammen løser et bredt spektrum af opgaver? 
 
Vi drømmer om en kollega, der brænder for almenboligområdet og forvaltningsret, trives i rollen som sparringspartner og byder ind på de opgaver, vi løser. Albertslund Kommune er kendt for at gå forrest i  forhold til vores almene boliger på alle niveauer. Almene boliger er vigtige for byen, vi bygger nyt, og vi renoverer, og vi arbejder med nye boligformer.

Vi forventer, at du kan arbejde systematisk, holde af dagsordner der skifter, opgaver der er i konstant udvikling og ikke mindst lide en munter og imødekommende atmosfære. Som person ønsker vi os en kollega med gennemslagskraft og rummelighed, og som ubesværet formår at indgå i dialog med såvel direktører, chefer, ledere og medarbejdere.
 
Vi kan tilbyde: 

 • et udfordrende job i en by for børnene, det grønne og fællesskabet
 • nogle fantastiske kolleger, som venter på at byde dig velkommen, og hvor sparring er en naturlig del af hverdagen
 • spændende opgaver, som kan være tæt på Borgmester, Direktør- og Chefforum 
 • en organisation hvor netværk og partnerskaber er en naturlig del af opgaveløsningen
 • gode muligheder for at præge jobindholdet og sætte dine kompetencer i spil - og over tid udvikle dig ind i nye opgaveområder
Stillingen indebærer varetagelse af kommunens rolle og forpligtigelser i forhold til alment byggeri. Det omfatter kommunens myndighedsopgave som er reguleret i ”lov om almene boliger” og i ”lov om leje af almene boliger”. Du skal arbejde med sagsbehandling inden for lovgivningens rammer, herunder varetage tilsynsforpligtigelsen og vejledningsopgaven i forhold til de almene boligforeninger, og der skal skrives sager til politisk behandling i kommunen. Du skal også koordinere og samarbejde med eksterne aktører i de almene boligforeninger og internt med de relevante dele af den kommunale organisation om både drift og udvikling af området. 

Du indgår i den daglige drift i jura-teamet så der vil også være andre opgaver indenfor forvaltningsret, lejeret, brugs- og låneaftaler, deklarationer, tinglysning og matrikulære forhold og aktindsigt.

Vi ønsker, at du: 
 • er cand.jur., cand. merc. jur. eller har tilsvarende uddannelse/efteruddannelse 
 • har kendskab til eller interesse for kommunale forhold, samspillet i en politisk ledet organisation og boligområdet - det er en fordel hvis du har erfaring fra en boligorganisation, en kommune, en interesseorganisationer, en rådgivningsvirksomheder, eller fra den finansielle sektor
 • er fleksibel, fuld af initiativ, engageret og åben over for nye opgaver og måder at organisere arbejdet på 
 • er i stand til at arbejde selvstændigt og kan ”gå alene med bolden”
 • er konstruktiv, når du møder modstand og/eller dine ideer ikke nødvendigvis ender med en beslutning
 • er i stand til at tænkte rundt om en problemstilling, og at bruge rammerne i lovgivningen som afsæt, når der er behov for at tænkte nyt

Om os
Som jurist hos os bliver du en del af et jura team, som består af 4 jurister og 2 jura-studerende. Vi varetager forskellige ansvarsområder, og din primære opgave vil være at dække almenboligområdet. 

Jurateamet er en del af Økonomi & Stab. Vi er i alt 65 medarbejdere, der tilsammen varetager økonomidrift- og styring, IT-support- og drift, tværgående digitaliseringstræk, løn, HR drift og udvikling samt juridisk bistand. Det er Økonomi & Stabs kerneopgave, at drive, understøtte og udvikle organisationen, så den øvrige organisation kan koncentrere sig om at understøtte og udvikle rammerne om det gode liv i Albertslund.

Alt det praktiske
Stillingen er på fuld tid og på overenskomstvilkår. Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation. 

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling. 

Ansøgningsfrist:18. januar 2021.
Første samtale planlægges afholdt d. 22. januar 2021 og evt. anden samtale den 25. januar 2021.

Tiltrædelse 1. marts 2021 eller snarest muligt. 
  
Du kan blive klogere på Albertslund, som by og arbejdsplads på www.albertslund.dk. Du er velkommen til at kontakte jurist Maiken Weis (iwi@albertslund.dk) for yderligere oplysninger eller ringe til Chef for Økonomi & Stab Søren W. Rasmussen på 91171367.  
 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.