Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp kommunikatør med interesse for SoMe annoncering (studiejob)

Brænder du for skriftlig kommunikation og sociale medier, men mangler lidt til CV’et, så har vi lige det rigtige studiejob til dig hos Ofir!

Du har måske hørt om Ofir. Måske ved du, at Ofir i dag er Danmarks anden største jobportal. Men du ved helt sikkert ikke, at vi har genopfundet måden at drive en jobportal på og vækster med næsten 50% om året.

Vores produkt er grundlæggende at levere kvalificerede ansøgninger til vores kunder. Vi har over 500.000 månedlige besøgende på Ofir.dk, men fremfor kun at satse på, at alle de bedste ansøgere besøger en jobportal, rammer vi også +500.000 relevante kandidater på de medier, hvor de bruger mest tid – nemlig Facebook, Instagram og LinkedIn.

Jobbet
Du vil blive en del af vores SoMe specialist team. Din opgave bliver at lave betalt annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn med henblik på at tiltrække relevante ansøgere til vores kunders stillinger.

I teamet bruger vi over 250.000 kr. om måneden på at målrette vores kunders jobannoncer til relevante kandidater ud fra kriterier som kompetencer og geografi. Vi sikrer dermed, at vores kunders jobannoncer bliver set af hele deres kandidat-målgruppe og ikke kun af dem, som besøger vores jobportal. Denne kombination gør, at vi månedligt eksponerer vores kunders jobs for over 1.000.000 danskere – hvilket i sidste ende sikrer et bredere og mere kvalificeret ansøgerfelt.

Vores målrettede annoncering er en rigtig vigtig del af vores jobannonceprodukt. Dine arbejdsopgaver spiller derfor en stor rolle i vores kunders evne til at ansætte de rigtige personer.

Om vores kommende stjerne (ja, det er dig!)
Vores drømmekandidat er en universitetsstuderende e.l. med minimum 1,5 års studietid tilbage, der er en stærk skriftlig formidler og god til at tænke i tilpassede budskaber til forskellige målgrupper. Vi forventer, at du har grundlæggende kendskab til og interesse for SoMe. Det er vigtigt, at du trives med mere rutineprægede opgaver, hvor du motiveres af at nå din daglige ”kvote”, samt tanken om at du hjælper virksomheder med at ansætte.

Har du allerede erfaring med annoncering gennem f.eks. Facebook Business Manager eller LinkedIn Campaign Manager, vil det bestemt være en fordel, men det er ikke et krav. Du får naturligvis en grundig introduktion til jobbet af dine kollegaer, der har indgående kendskab til, hvordan vores kunder får mest muligt ud af deres annoncering. Du vil hele tiden have mulighed for sparring og hjælp fra dine kollegaer og nærmeste leder.

Vi ser gerne, at du kan arbejde ca. 12-15 timer om ugen i tidsrummet 9-16 på hverdage. Jobbet er fleksibelt, og der vil være mulighed for at arbejde både mere eller mindre end 12-15 timer ugentligt, alt efter behov og dit studieskema. Når du er blevet grundigt oplært, vil du også kunne arbejde hjemmefra, når det passer dig, også på aftener og i weekender.

Om os – hvad kan vi tilbyde vores kommende stjerne?
Vi er et team af 25 dedikerede og dygtige medarbejdere, som elsker at fejre vores succeser og have det sjovt sammen på vores kontor i Søborg. Vi har en lækker kantineordning fra Meyers, og så ligger vi godt ift. både offentlig og privat transport med parkeringspladser til alle medarbejdere.

Vi kan også tilbyde motionsrum med moderne træningsudstyr, personalerum med bordfodbold og bordtennis samt sjove fredagsbarer, teamture og fester (klik her og se lidt fra en af de seneste – fra før COVID-19!). Og så skal det da også nævnes, at vi er Great Place To Work-certificeret i 2020 med meget fine resultater.

Match?
Så længe annoncen er online, har du en chance, men send hellere din ansøgning og dit CV i dag end i morgen, via knappen "Send ansøgning". Samtaler vil blive afholdt løbende – og opstart vil være hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive til Mette Holst Poulsen på m.poulsen@matchwork.com eller via LinkedIn.


Se mere på vores ansøgersite: https://karriere.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.