Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp lægesekretær som kan "FLYVE"

Vi mangler dig som ny kollega, én – der ligesom os – har fokus på høj faglighed, de gode patientforløb og gerne bidrager til et positivt arbejdsmiljø. Vi går meget op i, at alle patienter oplever den røde tråd i den hvide verden. Vi er meget stolte af vores gode tværfaglige samarbejde.

Du skal være uddannet lægesekretær og vil blive ansat som flyver i vores velfungerende sekretærteam. Det betyder, at du ikke får en fast tilknytning til et enkelt afsnit, men til hele Neurologisk Afdeling. Du skal derfor være omstillingsparat, servicemindet, energisk og kunne rumme en hverdag, hvor dagene ikke nødvendigvis er ens. Vi tilbyder dig en alsidig stilling på 30-37 timer.

På Neurologisk Afdeling udreder og behandler vi patienter med neurologiske symptomer/sygdomme. Jobbet er spændende med en stor kontaktflade til mange mennesker. Det er en alsidig stilling, hvor du får brug for din gode empati og overblik, så vi vægter højt, at du har et stort serviceniveau overfor patienter og kolleger, så alle føler sig godt behandlet.

Opgaverne varierer meget, det kan være alt fra indkaldelse af patienter, besvarelse af call-center, afrunding af besøg, booking og sende epikriser. Til tider også at understøtte kolleger, med hjælp i Sundhedsplatformen. Derfor er det yderst vigtigt, at du har erfaring med at arbejde i Sundhedsplatformen, og har en positiv tilgang til denne. Størstedelen af arbejdet vil være i vores store ambulatorium, men vi har også et daghospital, sengeafsnit og akutafsnit, hvor vi har brug for en flyver som dig.

Vi holder til i de gamle smukke pavilloner på området – midt i alt det grønne. De gamle bygninger oser af atmosfære, som kommer både os og vores patienter til gode. Vi har en stor alsidig kantine og er omgivet af en smuk blomstrende have, hvor frokosten kan nydes.

Dine personlige kvalifikationer

Du er en fleksibel, robust og serviceminded person, der samtidig er god til både at prioritere og planlægge din tid, men også til selv at tage initiativ til at gå i gang med arbejdsopgaverne.

Du er meget omhyggelig med sans for detaljer og besidder et godt energiniveau og overblik. Du har gode relationelle kompetencer og samarbejdsevner. Samtidig har du mod på mange faglige udfordringer og kan arbejde både selvstændigt og tværfagligt. Du er en god og loyal kollega, som ser muligheder frem for begrænsninger.

Du tilbydes

Et spændende, alsidigt job, hvor du virkelig kan være med til at hjælpe og gøre en forskel for mange mennesker. Du bliver en del af en sekretærgruppe på 19, med mulighed for personlig og faglig udvikling i et uformelt, men travlt arbejdsmiljø. Åbenhed, godt kollegaskab, tæt samarbejde med alle faggrupper og en rummelig ledelse er det, du vil møde hos os.

Yderlige oplysninger

Hvis dette har fanget din interesse, og du ønsker at vide mere, er du velkommen til at komme forbi og hilse på os. Ledende lægesekretær Leila Kuhn fortæller gerne mere, hvis du ringer til hende på telefon 3863 5225 eller skriver via mail leila.kuhn@regionh.dk

Ansøgningsfristen er søndag den 20. september 2020.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.