Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp leder til Budget- og Analyseteamet i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Kultur- og Fritidsforvaltningen er på jagt efter en skarp leder med stort drive til vores Budget- og Analyseteam. Har du erfaring med budgetprocesserne fra A-Z, motiveres du af at lede et stærkt hold af kompetente medarbejdere, og kan du sikre følgeskab? Så er du måske vores nye leder.

Om os
Budget- og Analyse er en del af stabscentret HR, Strategi og Økonomi i Kultur- og Fritidsforvaltningen. I teamet skal du sammen med et hold af dygtige og engagerede medarbejdere, blandt andet styre forvaltningens samlede budgetproces fra de politiske forhandlinger til udmøntningen af budgetterne til enhederne, understøtte enhedernes daglige økonomistyring samt lede forvaltningens effektiviseringsprogram.  

Kultur- og Fritidsforvaltningen driver byens biblioteker, kulturhuse, museer, idrætshaller, idrætsanlæg og borgerservice blandt meget andet. Det samlede serviceramme er på 1,4 mia. kr.

Om jobbet
Som leder af Budget- og Analyse kommer du til at spille en central rolle i styring og udvikling af forvaltningens økonomi og tilbud. Du får personaleansvar for 12 akademiske medarbejdere samt fire studentermedhjælpere. Hele HR, Strategi og Økonomi arbejder tæt sammen på tværs af teams for at være en helhedsorienteret stab med høj faglighed. Der er særlig tæt samarbejde med det andet økonomiteam Regnskab og Forretningsstøtte. Du bliver herudover en del af et godt lederteam med et højt fagligt niveau, der prioriterer faglig sparring i dagligdagen.

Vi tilbyder et job, hvor du, udover at blive en del af Danmarks største arbejdsplads, får en position, hvor du er tæt på direktionen og en del af det politiske niveau både internt i Kultur- og Fritidsforvaltningen samt på tværs af Københavns Kommunes syv forvaltninger. I HR, Strategi og Økonomi har vi fokus på at skabe de bedste resultater for forvaltningen, borgerne og byens gæster. Og du kommer derfor til at være med til at sætte et præg på hovedstadens kultur- og fritidsliv fra helt store events til de nære, lokale bydelsarrangementer.

Som leder i Budget- og Analyseteamet vil du derfor skulle indgå aktivt i en række samarbejder med kommunens øvrige forvaltninger og koncernenheder om at udvikle kommunen som helhed.  

De vigtigste opgaver i teamet er, at

  • planlægge og gennemføre budgetproces – fra forberedelse af den politiske proces til udmøntningen af det endelige budget til forvaltningens enheder samt beslutning om løbende budgettilpasninger
  • udvikle og eksekvere et ambitiøst effektiviseringsprogram med business cases, der gennem bred involvering skal håndtere de kommende års effektiviseringskrav i forvaltningen – særligt med fokus på reduktion af de administrative udgifter
  • bistå forvaltningens institutioner med smidige administrative processer, der understøtter sikker drift og gør det nemmere for enhederne at fokusere på deres kerneopgave
  • have en god forståelse for brug af data til at gennemføre analyser, der underbygger gode beslutningsoplæg og understøtter forvaltningens ambitioner om datainformeret udvikling
  • understøtte forvaltningens styring på anlægsområdet, herunder opfølgning og afrapportering på den samlede anlægsbevilling

Om dig 
Vi ønsker os en leder, der har mod på at gå ind i en rolle, som både understøtter og udfordrer vores direktion og enheder i forvaltningen. Det er derfor vigtigt, at du har politisk tæft og kan navigere i en stor, kompleks organisation og samtidig formår at sætte dig ind i tekniske regler og systemer. Du skal være talmæssigt stærk, og det er vigtigt for os, at du har en stor arbejdskapacitet og formår at bevare overblikket, også når det går stærkt – samtidig med at du skaber motivation og holdånd i temaet.

Herudover forventer vi, at du har

  • kendskab til kommunaløkonomi og solid erfaring med budgetprocesser og økonomistyring 
  • minimum to års ledelseserfaring og trives med kombination af personaleledelse og faglig ledelse
  • erfaring med politisk betjening og med at udarbejde gode og klare beslutningsoplæg
  • en stor eksekveringsevne og skaber resultater

Om Center for HR, Strategi og Økonomi
HR, Strategi og Økonomi består af ca. 60 medarbejdere og ledelsesgruppen udgøres af fire teamledere og to chefer. Centeret løser en bred portefølje af opgaver inden for HR, strategiudvikling, ledelsesinformation samt budget og regnskab i Kultur- og Fritidsforvaltningen. Vi arbejder som strategisk samarbejdspartner for forvaltningens enheder og sparringspartner for forvaltningens direktion, borgmester og udvalg. Der er højt til loftet og en uformel omgangstone selv i en til tider travl hverdag.

Du kan læse mere om Kultur- og Fritidsforvaltningen som arbejdsplads her: http://www.kk.dk/artikel/kultur-og-fritidsforvaltningen-som-arbejdsplads

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst.

Arbejdsstedet er Kultur- og Fritidsforvaltningen, Nyropsgade, København V.

Stillingen er på fuldtid og uden øvre arbejdstid, men der vil være mulighed for fleksibel arbejdstid indenfor jobbets rammer.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at henvende dig til HR-partner Nini Mallitsch Poulsen på 2966 4067, og fra 1. april kan du henvende dig til økonomichef Annegrete Vallgårda på 2154 6394.

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 27. april 2020
Vi afholder første samtaler mandag den 20. april 2020. Du må forventes at skulle løse en case, hvis du går videre til anden samtalerunde, der finder sted torsdag den 23. april 2020.

Om Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.