Skarp optiker til ExamVisions produktion

ExamVision er globalt blandt de førende producenter af avancerede lupbriller til læger og tandlæger, og vores lupbriller er i front på ergonomi, kvalitet og design. Vi oplever stor succes lige nu og har forrygende travlt. Derfor søger vi endnu en erfaren optiker til produktionen i vores hovedkvarter på Samsø.  

Som optiker hos ExamVision ligger din arbejdstid fra mandag til fredag middag, og du får derfor masser af tid i weekenden til at nyde Samsøs smukke natur, finde tid til fordybelse og ro eller besøge venner og familie. Vi lægger stor vægt på work-life-balance, så du får mulighed for et afbalanceret liv i overskud og trivsel.  

Vi har stort fokus på at levere den højeste kvalitet af individuelt tilpassede lupbriller til vores slutkunder. Vi søger derfor en optiker til vores produktion, som hver dag brænder for at levere dygtigt håndværk på et højt fagligt og professionelt niveau inden for produktion af håndlavede lupbriller.  

Din hovedopgave vil primært bestå i at servicere produktionen med optisk viden og praktisk håndelag, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning etc. 

Du får: 

  • en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende hverdag og gode resultater 
  • masser af hands-on samt nye, faglige erfaringer og nye udfordringer 
  • mulighed for at bruge din faglighed og viden på en helt unik måde, inden for et meget specialiseret fagområde. 

Du bliver en del af et stærkt og professionelt team med dygtige og engagerede kolleger, alle med forskellige indgangsvinkler til dét at arbejde med lupbriller. 

For at komme i betragtning til stillingen forudsætter det, at er dygtig til dit fag og ser en spændende udfordring i at arbejde med teknisk produktion. Desuden er du autoriseret optiker.  

Interesseret?  
Så søg snarest muligt og senest den 28.02.2021. Send venligst din ansøgning til job@examvision.com.  
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til Lise Wigard på 53 63 71 67.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. På forhånd tak! 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.