Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp politisk analytiker til Dansk Folkepartis politiske afdeling på Christiansborg

Vil du sammen med de folkevalgte være med til at udvikle nye politiske initiativer og komme ind i det politiske maskinrum? Vil du være med til at levere faglig og strategisk rådgivning til Dansk Folkepartis folketingsgruppe og ledelse samt understøtte partiets daglige arbejde på Christiansborg? Så er du måske vores nye politiske analytiker i Dansk Folkepartis politiske afdeling på Christiansborg.

Jobbet

Vi søger en politisk analytiker, som trives i en omskiftelig og til tider hektisk men altid spændende hverdag på Christiansborg. Vores nye analytiker skal bidrage til arbejdet med målrettet at udvikle nye politiske initiativer, fremme Dansk Folkepartis politiske dagsorden og understøtte partiets folketingsgruppe med f.eks. faglig rådgivning i politiske forhandlinger og lovgivningsarbejde på forskellige fagområder. Det daglige arbejde sker i tæt samarbejde med partiets øvrige organisation, herunder særligt partiets presseafdeling.

Vi søger en politisk analytiker med stærke generalistkompetencer. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring fra f.eks. centraladministrationen, kommuner, interesseorganisationer eller Christiansborg. Du kan have en samfundsfaglig, økonomisk eller juridisk baggrund. Det er afgørende, at du er selvstændig, initiativrig og fleksibel i forhold til arbejdsopgaver såvel som varierende arbejdstider. Din hovedopgave bliver, i samarbejde med resten af organisationen, at udvikle nye politiske initiativer og at være med til at sætte retning på fremtidens kurs i Dansk Folkeparti.

Du bliver en del af et stærkt hold i partiets politiske afdeling, som har til opgave at understøtte udviklingen af nye politiske initiativer og støtte partiets folketingsgruppe og ledelse i igangværende politiske forhandlinger, det daglige arbejde i folketingssalen og dagsaktuel sagshåndtering.

Du skal være:

 • Struktureret, effektiv og præcis

 • Stærk skriftlig formidler og i stand til at kommunikere kompliceret stof på en lettilgængelig måde

 • God til at samarbejde naturligt med mange forskellige faggrupper

 • Omgængelig og i stand til at bevare et smil på læben selvom der er mange bolde i luften

 • Kendskab til anvendelsen af sociale medier

 • Vil du vide mere?

  Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte chefen for politisk afdeling, Alexander Søndergaard, på e-mail eller på telefonnummer 61623072.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.