Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SKARP SEO-SPECIALIST

HOS OUTSOURCE DK SØGER VI EN SUPER SKARP SEO-SPECIALIST, DER MED LYNHURTIGT OVERBLIK KAN SE, HVOR DER FØRST SKAL SÆTTES IND MED SEO-OPTIMERING.

STRUKTURERET SPECIALISTMED ERFARING INDEN FOR SØGEMASKINEOPTIMERING.

Du har en stor interesse for digital markedsføring, og SEO-optimering er din force. Du ved, hvordan man laver on-page og off-page, samtidig med at du har erfaring med linkbuilding. De forskellige Google programmerhåndterer du lige så let, som du håndterer en blyant, og du har arbejdet med HTML og CSS før.

Du er altid opdateret på de nyeste trends og har en naturlig evne til at skabe overblik. Du har en stor portion erfaring med at arbejde med søgemaskineoptimering og viden om, hvor det giver mening at sætte ind først.

Med andre ord er du en erfaren SEO-specialist, ogdu eraltid parat til at gøre dit yderste for at få placeret kundens virksomhed rigtigt. Samtidig er du glad for kundekontakt, ogdu erikke bange for at gribe røretog snakke med kunden.

HELT KONKRET BLIVER DIN FORNEMMESTE OPGAVE, AT:

... sørge for at vores kunders hjemmesider er søgemaskineoptimeret til perfektion.

Du er med i hele SEO-processen og laver både on-page og off-page. Du har direkte kontakt med kunden, og finder i samarbejde med dem ud af, hvad de mangler i forhold til SEO. Derudover har du et godt overblik og en stor viden om, hvor det giver mening at sætte førstindmed SEO-optimeringen –og altid med udgangspunkt i den enkelte kunde. Du skal være engageret omkring, det du laver og være klar til at gøre det ekstra, som gør, at kunden får det bedste resultat.

VI KUNNE GODT TÆNKE OS, AT DU:

•har erfaring med at arbejde med SEO
•har arbejdetmed Google Analytics, Google Tagmanager og Webmaster tools før
•kan lave on-page og off-page
•har erfaring med linkbuilding
•kan skabe overblik,ogsånår der er travlt
•arbejder selvstændigt og effektivt
•interesserer dig for og er opdateret på de nyeste trends
•ikke er bange for at gribe røret og snakke med kunderne
•først er tilfreds med din præstation, når kunden ertilfreds

ER DU VORES NYE MEDARBEJDER?

Så send dit CV og en kort motiveret ansøgning, hvor du fortæller, hvorfor du er vores nye SEO-specialist til aga@outsource-dk.com.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller til Outsource dk som arbejdsplads, så giv Digital Udviklingschef Anders et kald på 22 10 20 21.Vi afholder samtaler løbende. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

HVEM ER OUTSOURCE DK?

Vi hader status quo, og vil gerne udvikle og forbedre oskonstant. Derfor er dette job helt essentielt for, at vi lykkes med vores ambitiøse vækstplaner. For at vi skal blive endnu større og stærkere, har vi brug for dig til at indhente konstruktiv kritik fra vores kunder.

Vi sætter en ære i at bekæmpe og overvinde al mangelfuld markedsføring; alt for fejlslagne Google AdWords-investeringer og halvfærdige SEO-udarbejdelser til outdatede hjemmesider og halvtriste magasiner eller brochurer. Ingen opgaver er for store eller små. Med andre og mere objektive briller består vi af 20 ildsjæle, som ånder og lever for den digitale og visuelle markedsføring.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø og tæt sammenhold.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

PR & Content Manager DE/AT (m/w)

AUTOUNCLE ApS

You are studying in Aarhus or nearby and looking for an exciting and fulfilling job in communication next to your studies? Then we have a job for you! We are growing and therefore looking for a new Uncle to join our team PR Content Manager DE AT (m ...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:5. november 2018

Senior Global Brand Manager, Starbucks Licensed Business - Aarhus

ARLA FOODS AMBA

Aarhus
Are you an experienced and energetic brand marketer who can drive strong global brand performance? We are looking for strong brand marketer for our Starbucks Licensed Ice Coffee that plays a key strategic role as part of our brand portfolio within m...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:10. oktober 2018

Marketing

SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S

Aarhus
SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A S søger Omhyggelig, resultatorienteret og ansvarsbevidst marketing medarbejder. Stillingen: SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A S søger en marketing medarbejder der selvstændigt skal være ansvarlig for vores adWords konti, SEO, link ...
Indrykket:15. september 2018
Udløbsdato:14. oktober 2018

PR & Content Manager Sweden

AUTOUNCLE ApS

Aarhus
You are a native speaker in Swedish, studying in Aarhus or nearby and looking for an exciting part-time job? Then we have a job for you. This is your chance to apply for an exciting part time job as PR Content Manager Sweden in a cool IT-startup bas...
Indrykket:19. september 2018
Udløbsdato:14. november 2018

Strategic Planner, Marketing Excellence, Viby - Aarhus

ARLA FOODS AMBA

Aarhus
Would you like to work with the development of consumer journeys and brand strategies for our most iconic brands? And take part in our leadership team for the chance to shape the future of marketing for Arla Foods? We are currently expanding our glo...
Indrykket:21. september 2018
Udløbsdato:15. november 2018