Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp strategisk rådgiver til Center for Politik og Kommunikation

Dette er et genopslag.

Region Hovedstaden er med sit årlige budget på næsten 40 mia. kroner, 45.000 medarbejdere og 1,8 mio. borgere en af Danmarks største organisationer. Vi arbejder med nogle af de mest komplekse og spændende opgaver og har et stærkt kommunikationsfagligt miljø med gode kolleger. Her får du et arbejde, der giver mening, fordi det handler om liv og om at skabe det bedste sundhedsvæsen for patienterne.

I klyngen for Ledelsesbetjening og -kommunikation søger vi en ny kollega, der skal projektlede større tværgående kommunikationsprojekter i Region Hovedstaden. Den strategiske kommunikation om Sundhedsplatformen vil blive en af dine faste opgaver. Her skal du holde overblikket over de mange kommunikationsaktører på hospitaler og koordinere og være med til at sætte retning for kommunikationen.

Du vil også blive rådgiver på andre mindre og større projekter, der strømmer igennem afdelingen. Lige nu arbejder vi for eksempel med hospitalsbyggerier, styrkelse af vores lederkommunikation, et nyt vagtplanlægningssystem og forebyggende information til forældre med syge børn.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og over fem års erfaring med kommunikation – gerne fra en politisk ledet organisation.

Vi søger en rådgiver med erfaring, strategisk og analytisk sans, og gennemslagskraft.

Vi forventer, at du:

  • har den strategiske kommunikationsværktøjskasse i orden samt erfaring med stakeholderhåndtering og projekter med modstand
  • er drevet af samarbejde og netværk og gerne vil have mange gode kolleger, som du kan sparre og koordinere med
  • kan mestre at være oppe i helikopteren, hvor du har blikket på topledelsesniveauet, samtidig med at du kan gribe en god historie og skrive den til vores intranet
  • har politisk og organisatorisk tæft og er optaget af, hvad der sker i og udenfor din arbejdsplads
Om os
Arbejdspladsen er på Regionsgården i Hillerød, hvor du bliver del af Center for Politik og Kommunikations klynge Ledelsesbetjening og -kommunikation. I klyngen er der seks personer, der arbejder med rådgivning, ledelseskommunikation og interne medier.

Vi sætter barren højt, er nysgerrige på vores fag og organisation, har det sjovt med hinanden, og vi har en arbejdsplads, der præget af tillid.

I Center for Politik og Kommunikation får du 65 dygtige kolleger, der foruden rådgivning og ledelseskommunikation arbejder med presse, web, design, betjening af politikere og koncernledelse og jura. Vi samarbejder desuden tæt med de dygtige kommunikationskolleger på regionens virksomheder og hospitaler.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Charlotte Skaaning Larsen på 40 21 34 11.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdspladsen er på Regionsgården i Hillerød.

Stillingen er til besættelse fra 1. juni 2020.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2020.

Vi forventer at afholde første samtale i uge 13 og anden samtale i uge 14.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.