Skarp Technical Product Owner

Vil du være en del af KMD, som er Danmarks største it-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed hvor der er højt til loftet og hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at videreudvikle den mobile platform til vores Enterprise Content Management System, KMD Workzone? Så er du måske vores nye Technical Product Owner!

KMD er Danmarks største it-udviklingshus og den virksomhed, der investerer mest i at udvikle digitale løsninger, der kommer danskere til gavn. Vi har nogle af branchens dygtigste medarbejdere, som dagligt udfordrer og gør hinanden bedre.
 
Om jobbet
Som Technical Product Owner bliver du en del af KMDs R&D division i forretningsenheden KMD Workzone, hvis ansvarsområde er at udvikle og vedligeholde KMD’s Enterprise Content Management System.

I R&D arbejder vi udelukkende med produktudvikling og efter agile principper, primært Scrum og Kanban. Det vil derfor være en stor fordel, hvis du har erfaring med agile metoder og agil softwareudvikling.
 
I rollen som Technical Product Owner vil du, i samarbejde med udviklingsteamet i København, Warszawa og Kiev, stå for videreudvikling af KMD Workzone’s mobile platform. Du vil bevæge dig i spændet mellem forretning og it, hvor du vil have en tæt dialog med både udviklingsteams og interessenter i forretningen.
 
Dine ansvarsområder vil være:
  • Sikre en god dialog med kunder og brugere af WorkZone mobile både på teknisk og forretnings niveau. 
  • Foretage analyse af epics i samarbejde med det øvrige produktteam. Kendskab og erfaring med udvikling til den mobile platform vil være en fordel, men vi forventer at du som Product Owner er i stand til hurtigt at sætte dig ind i et nyt domæne.
  • Sikre nedbrydning af epics i konkrete user stories, som kan implementeres af udviklingsteamet. Du har en god forståelse for, hvorledes forretningskrav kan opdeles og nedbrydes i forhold til den tekniske implementering. Samtidig er du god til at kommunikere og formidle opgaverne til udviklingsteamet
  • Vedligeholdelse og prioritering af backlog i forhold til at opnå en effektiv udnyttelse af udviklingsressourcer.
  • Review og kvalitetssikring af udviklede features.
 
Om dig
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse inden for spændingsfeltet it og forretning. Derudover har du erfaring med at omsætte forretningsbehov og brugerkrav til gode it-løsninger.

Du har en stor interesse og drive for mobile platforme. Du har produktudviklings erfaring fra enten IOS eller Android produkter. Gerne via Cross-Platform udviklings værktøjer. Du har kendskab til mobil sikkerheds infrastruktur, som f.eks. Mobile Device Management løsninger fra Microsoft of Citrix.
 
Herudover har du:
  • Kendskab til Scrum og erfaring med at arbejde med softwareudvikling efter agile principper
  • God forståelse for softwaredesign, herunder både usability og applikationsarkitektur. En teknisk baggrund indenfor mobiludvikling vil være en fordel, men er ikke et krav.
  • Gode kommunikative evner både på dansk og engelsk.
  • Evnen til hurtigt at sætte dig ind i nye problemområder. 
  • En struktureret og analytisk tilgang til dine opgaver, du er grundig og struktureret og vægter kvalitet i løsningerne højt.

 

Love it_Live it
KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. Vi er 1.000 it-specialister, der arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse.
 
Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk?
 
Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at kontakte Head of Technical Product Owners, Simon Raabjerg på +45 44604805.  
 
Vi holder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet, så skynd dig at sende en ansøgning


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her