Skatteekspert til Revision LimfjordRevision Limfjord står overfor nye, spændende opgaver, og derfor har vi nu fået et behov for at opbygge en skatteafdeling, hvortil vi søger en skatteekspert.

Din kerneopgave består i at være frontløber på at bygge afdelingen op samt formidle avanceret stof letforståeligt, kort og præcist. Modtagerne er både kolleger og kunder.  

Samtidig forventer vi, at du kan bidrage til vores tværfaglige projekter og demonstrere et stort overblik i en hverdag, hvor du vil fungere som et serviceorgan til hele Revision Limfjord.

Hvad forventer vi af dig?
Du bliver en del af et velfungerende team, som forestår denne rådgivning, og du vil gradvist tage over på dette. Vi ønsker en kollega, der har et fedt flueben ved følgende dyder:

  1. Du er en selvstændig diplomat. Du har lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt samtidig med, at du er en stærk kommunikator, der er lidt af en diplomat, som kan gøre sig forståelig, således at kunderne og dine kolleger føler sig trygge og godt vejledte. Det er jo godt at kunne regne – også med hinanden.
  2. Du har erfaring. Du har tilstrækkelig erfaring til at kalde dig selv for skatteekspert og dermed håndtere eget fagområde.
  3. Du har sans for kvalitet. Hos Revision Limfjord skal vi selv have fuldstændig styr på kvaliteten, når skatterådgivningen videregives.

Hvad kommer du til at lave?
Du er en ambitiøs skatteekspert, der bidrager til, at vi når det høje niveau, som vi hele tiden stræber efter. Det gælder både interne og eksterne opgaver.

Eksempler på konkrete opgaver kunne være:

  • Dokumenthåndtering. Du vil blive ansvarlig for den skattemæssige side af blandt andet virksomhedsomdannelser og omstruktureringer samt dokumenthåndtering heraf.
  • Skriftlig rådgivning. Rådgivning af kunder med relaterede skattespørgsmål, dødsbobeskatninger og ejendomsavancer.
  • Indsendelse af materialer til SKAT. Som en del af Revision Limfjord teamet kommer du til at arbejde med en bred vifte af områder, og du skal selvstændigt forestå indsendelse af nødvendige materialer til SKAT.
  • Ekspertise indenfor personbeskatning. Fx Besvare spørgsmål eller lave beregninger i forhold til personskat.
  • Udarbejde nyhedsbreve. Udarbejde nyhedsbreve omhandlende aktuel skat og moms.

Revision Limfjord som arbejdsplads
Vi har ikke opskriften på den perfekte skatteekspert. Vi har plads til forskellighed, og vi har ikke et krav om bopælsafstand til én af vores 6 afdelinger. Af kollegiale årsager vil det være en fordel at bo i køre afstand men det er ikke et krav. Vi forventer, at du bidrager positivt til et yderst kollegialt miljø i en virksomhed, der adskiller sig fra branchen ved et anderledes værdisæt.

Du vil opleve at blive en del af et udviklingsorienteret revisionsfirma, hvor der er plads til smil, humor, og hvor den uhøjtidelige stemning medvirker til det gode arbejdsmiljø.

Der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i denne stilling, hvor fleksibilitet er en selvfølge. Hos os er der plads til at have et familieliv og fritidsinteresser.

Yderligere information
For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Mads Bjørndal, Partner:
mab@revisionlimfjord.dk, D +45 9655 4564, M +45 2440 5161

Sådan ansøger du
Du bedes sende din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

For yderligere information om Revision Limfjord se www.revisionlimfjord.dk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest den 15.12. 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.