Skatteministeriet søger flere dygtige juridiske studenter

Har du lyst til at bidrage til at skabe de love, som skal sikre finansiering af den offentlige sektor? Vil du være med til at omsætte regeringens tanker på skatteområdet til konkret lovgivning, som påvirker hverdagen for mange borgere og virksomheder?

I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som student i Skatteministeriets departement vil du være med til at skabe fundamentet for finansieringen af Danmark. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer, som vil udvikle dig og styrke dine kompetencer.

Om stillingen som student i Miljø, Energi og Motor
I kontoret Miljø, Energi og Motor arbejder vi med lovgivning samt fortolkning af lovgivning vedr. afgifter på miljø-, energi- og bilområdet samt policyudvikling, analyse og beregning af provenu- og adfærdseffekter mv. En stor del af kontorets opgaver på det juridiske område er at udarbejde lovgivning og vurderinger af nye politiske tiltag, ligesom vi laver briefs og notater, besvarer spørgsmål fra såvel Folketinget som borgere og virksomheder, deltager i internationalt arbejde på skatteområdet, herunder særligt ift. EU-institutionerne, og meget andet.

Dine opgaver vil spænde over et bredt område inden for kontorets virkefelt og vil bl.a. omfatte:

  • Bistand vedrørende lovforberedende arbejde
  • Besvarelse af henvendelser til ministeren
  • Udkast til både juridiske og ikke-juridiske tekster
  • Aktindsigtssager

Du bliver en del af et team af dygtige kolleger og et arbejdsmiljø præget af højt engagement. Vi arbejder i åbent kontorlandskab og har en uformel omgangstone og god stemning. Der er tale om et fleksibelt job, hvor vi udviser hensyn til dit studie. Arbejdstiden er gennemsnitlig 15-20 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder.

Om dig
Du læser jura på universitetsniveau og har ca. 1 år tilbage af din uddannelse. Du interesserer dig for jura og politik, er faglig dygtig, og du har gode formulerings- og samarbejdsevner. Du har gåpåmod, er engageret og omhyggelig og kan arbejde selvstændigt. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med MS-office-pakken, primært Word og Excel.

Om at arbejde i Skatteministeriet
Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV, karakterudskrift samt øvrige relevante bilag bedes sendt via nedenstående link senest den 5. maj 2018. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fuldmægtig i Miljø, Energi og Motor, Niels Torpegaard Christensen, tlf. 72 37 48 54.

Tiltrædelse efter aftale og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på http://www.skm.dk/job.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

PhD fellowship in Ion Channel Function

Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi

København
Center for Biopharmaceuticals Department of Drug Design and Pharmacology Faculty of Health and Medical Sciences (SUND) University of Copenhagen The Center for Biopharmaceuticals (Department of Drug Design and Pharmacology) is offering a three-year P...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

PhD fellowship in Ion Channel Function

Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi

København
Center for Biopharmaceuticals Department of Drug Design and Pharmacology Faculty of Health and Medical Sciences (SUND) University of Copenhagen The Center for Biopharmaceuticals (Department of Drug Design and Pharmacology) is offering a three-year P...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Struktureret og detaljestærk akademiker til intern styring

Digitaliseringsstyrelsen

København
Kan du skabe overblik over fremdrift i mål og milepæle? Er du skarp til at synliggøre udfordringer og mulige løsninger? Og har du mod på tværgående porteføljestyring i et stort kontor? Så har vi en spændende ledig stilling i Digitaliseringsstyrelsen...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

PhD fellowship in Wound Infection Peptidomics

Institut for Farmaci

København
PhD fellowship in Wound Infection Peptidomics Department of Pharmacy Faculty of Health and Medical Sciences (SUND) University of Copenhagen The Department of Pharmacy is offering a three-year PhD fellowship within the field of biomarker discovery in...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

QuickImport søger akademisk medarbejder

QuickImport København NV

København
Er du vores nye kollega? QuickImport.dk er en online konsulentvirksomhed, der siden 2012 har rådgivet mange tusinde danskere i køb af bil i udlandet. Vi har tilladelse af SKAT til at beregne registreringsafgifter og opkræve betalinger på vegne af SK...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018