Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger nye kolleger til udvikling af den nye Skatteforvaltning

I Skatteministeriets koncernstyringsafdeling arbejder vi for at styre, udvikle og optimere Skatteforvaltningen – og sikre, at de store forandringer bliver til virkelighed. Ønsker du at understøtte og udvikle fundamentet for finansieringen af det danske samfund, så er en af de ledige stillinger i Forretning og Styring 1 måske noget for dig.

I Skatteministeriet arbejder vi med store tal, store linjer og store ambitioner. Vi tager hver dag ansvar for den store indflydelse, vores arbejde har på danskernes liv. Som medarbejder i Skatteministeriet er du med til at skabe fundamentet for finansieringen af det danske samfund. Her får du stort ansvar og faglige udfordringer med format.

Om jobbet i koncernstyring
I Skatteministeriets Koncernstyringsafdeling har vi fokus på at sikre den strategiske retning for ministeriets styrelser og understøtte deres forretningsmæssige udvikling. Du kommer til at arbejde i kontoret Forretning og Styring 1, der har ansvar for Skattestyrelsen og Gældsstyrelsen. Vi er et kontor med mange unge mennesker og et godt kollegialt sammenhold, der tæller ca. ti generalister, to studenter og en kontorchef.

Kontoret løser en bred palette af opgaver og sidder bl.a. med områder som administrationen af udbyttebeskatning, deleøkonomi, sort arbejde, social dumping, opkrævning af danskernes skatter og afgifter og inddrivelse af gæld til det offentlige mv. Som udgangspunkt vil du skulle arbejde med at understøtte og optimere rammerne for og administrationen af borgere og virksomheders skattebetaling. Kontorets kerneopgaver indebærer bl.a. politikudvikling, koncernstyring, udarbejdelse af beslutningsoplæg til ministeren og ledelsen i ministeriet samt analyser af problemstillinger i samarbejde med styrelserne, der kan føre til videreudvikling af områderne.

Herunder vil du bl.a. skulle besvare folketingsspørgsmål, diverse tilsynsopgaver som fx udarbejdelse af mål- og resultatplaner samt tværgående analyser af fx skatteydernes regelefterlevelse mv. Endelig varetager kontoret også opfølgning på implementeringen af bl.a. politiske aftaler, it-udviklingsprojekter osv. samt tilsynet med styrelserne i samarbejde med andre kontorer i departementet

Om dig
Du har en relevant videregående uddannelse som fx cand.scient.pol., cand.merc., cand.polit eller lignende. Vi søger en eller flere fagligt stærke og arbejdsomme kollegaer, der kan løfte svære indholdsmæssige opgaver, og som er gode til at samarbejde på tværs af faggrupper og organisationer. Både nyuddannede og ansøgere med nogle års erfaring kan komme i betragtning.

Vi forestiller os, at du bl.a.

  • har god talforståelse og skarp analytisk sans
  • har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • er i stand til at overskue mange komplekse sager på en gang
  • kan opbygge gode samarbejdsrelationer på tværs af organisationen
  • kan håndtere korte deadlines på et område med stor offentlig bevågenhed
  • har erfaring med eller interesse for analysearbejde og policyudvikling.
Om at arbejde i Skatteministeriet
Skatteministeriets arbejde har indflydelse på alle danskeres liv og på al offentlig finansiering. Og med stor indflydelse følger stort ansvar. Vores arbejde skal leve op til de højeste faglige standarder, og vi skal være både dybt fagligt specialiseret og have blik for hele samfundets behov.

I Skatteministeriet hjælper vi hinanden og samarbejder i hele koncernen om at løfte kvaliteten i alt, hvad vi gør. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vores arbejde. Vi har et stort fokus på ledelse og på udvikling af alle ansatte, professionelt såvel som menneskeligt. I ministeriet har vi en uformel og uhøjtidelig omgangstone, og vores daglige sparring, medarbejdere imellem, er en forudsætning for, at vi kan skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt til i morgen.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes sendt via nedenstående link senest den 20. juni 2019 kl. 12:00. Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen og samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef i Forretning og Styring 1 Julie Lungholt på tlf. 72 37 31 43 eller på jlu@skm.dk.

Stillingen tiltrædes fra 1. august 2019 eller snarest muligt, og du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.