Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skifteholdsleder, operatører og lagermedarbejdere til nathold hos Mille Food A/S

Mille Food A/S er i fuld gang med at starte produktionen op, og vi kan slet ikke følge med efterspørgslen. Derfor søger vi nu en holdleder og operatører til vores nathold. Vi håber at starte natholdet op omkring juni 2018. Vores nye fabrik er forholdsvis automatiseret og vi anvender bl.a. robotter i vid udstrækning. Vi kommer til at køre 5 dages uge og som udgangspunkt med start mandag morgen. Natholdets arbejdstid vil sandsynligvis ligge i tidsrummet fra klokken ca. 22-06.

Mille Food A/S producerer modermælkserstatning (MME) under vores eget mærke ”Mille”. I Hundested kommer vi MME på dåser, som vores kinesiske moderselskab i Shanghai, Mille Dairy Ltd. sælger i Kina. Da MME er et produkt, der gives til spædbørn, er det vigtigt i alt, hvad vi foretager os, at vi tænker kvalitet og hygiejne.

Vi søger operatører med forskellig baggrund inden for produktion og lagerarbejde. Det er derfor en fordel, hvis du enten har erfaring med renrumsproduktion, eller at du har truckcertifikat og nogle års praktisk erfaring i at køre gaffeltruck.

Skifteholdsleder

Vores skifteholdsleder skal sørge for driften af vores aftenhold, dvs. at arbejdsplanerne bliver overholdt. Du har ansvaret for, at vores hygiejneforeskrifter bliver overholdt og at fabrikken er ren og ryddelig. Skifteholdslederen har personaleansvar for operatører på aftenholdet og refererer til vores fabrikschef.

Vi søger en skifteholdsleder med nogle års personaleerfaring. Vi søger en person, som er i stand til at motivere medarbejderne på en åben og positiv måde, således at alle forstår deres rolle og bidrag til virksomheden. Samtidigt er det vigtigt, at du er en del af ledergruppen og omsætter vores mål til produktionen. Det er en fordel, hvis du er fleksibel og kan arbejde i en lille organisation, hvor tingene kan ændre sig fra dag til dag.

Aflønningspakken forhandles individuelt.

Skifteholdsoperatører

Til natholdet skal vi bruge 10 operatører til både renrumsproduktion og lagerarbejde. I renrummet foregår selve produktionen, som består af afvejning og påfyldning i pulvermixer, samt kørsel med pakkemaskinen. Lagerarbejderne skal sørge for at fylde op i produktionen med pakkematerialer og produkter. På sigt ønsker vi, at du kan bestride begge funktioner og altså arbejde både i renrum og på lager alt efter behovet.

Aflønning sker efter overenskomst med DI/Mejeribrugets Arbejdsgiverforening.

 

Send venligst din ansøgning til lars.nielsen@millefood.com eller til Mille Food A/S, Att. Lars Nielsen, Unovej 1, 3390 Hundested snarest.

Vi vurderer ansøgningerne og besætter stillingerne løbende.         


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

ScanPeople søger procesoperatører til Meggitt i Kvistgaard

SCANPEOPLE ApS

Fredensborg
ScanPeople søger produktionsmedarbejdere til længerevarende projektansættelse vikariat på dag-og natholdet hos Meggitt i Kvistgaard Hvis du gerne vil bidrage til at levere høj kvalitet, i samarbejde med resten af Meggitt-holdet, så venter vi spændt ...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:26. september 2018

Procesoperatør-elev til topmoderne, automatiseret stanseanlæg

A/S Løgstrup-steel

Fredensborg
Er du i gang med en uddannelse som procesoperatør og kunne du tænke dig at arbejde med den nyeste teknologi inden for robotteknik og automation? Som vores nye kollega vil du modtage en grundig oplæring og muligheden for at udvikle dig. Vi søger en e...
Indrykket:20. august 2018
Udløbsdato:18. oktober 2018