Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skille/samle mand til Byens Bilpleje i Køge

En af Danmarks største klargørings- og autolakeringsvirksomheder, skal igen udvide medarbejderstaben og du kan være den rette medarbejder. Vi søger en skille/samle medarbejder til Byens Bilpleje i Køge. Arbejdet vil være som en del af vores lakafdeling.

Hos Byens Bilpleje.com vægter vi, at du:

er ansvarsbevidst og stabil

både kan arbejde selvstændigt og i et team

er serviceminded og fleksibel i forhold til de daglige arbejdsopgaver

er engageret, god til at planlægge og kan bevare overblikket i travle perioder

er udadvendt og positivt anlagt

kan læse og forstå arbejdsbeskrivelser og produktinformationer på dansk

Har kørekort

Lyder det som dig, kan vi tilbyde:

af- og påmonteringsopgaver.

Løn efter kvalifikationer

Stillingen ønskes besat snarest


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329937016Phoenix-de16276412019-01-04T00:00:00Skille/samle mand til Byens Bilpleje i Køge

En af Danmarks største klargørings- og autolakeringsvirksomheder, skal igen udvide medarbejderstaben og du kan være den rette medarbejder. Vi søger en skille/samle medarbejder til Byens Bilpleje i Køge. Arbejdet vil være som en del af vores lakafdeling.

Hos Byens Bilpleje.com vægter vi, at du:

er ansvarsbevidst og stabil

både kan arbejde selvstændigt og i et team

er serviceminded og fleksibel i forhold til de daglige arbejdsopgaver

er engageret, god til at planlægge og kan bevare overblikket i travle perioder

er udadvendt og positivt anlagt

kan læse og forstå arbejdsbeskrivelser og produktinformationer på dansk

Har kørekort

Lyder det som dig, kan vi tilbyde:

af- og påmonteringsopgaver.

Løn efter kvalifikationer

Stillingen ønskes besat snarest

2019-02-18T11:52:30.723 En af Danmarks største klargørings- og autolakeringsvirksomheder, skal igen udvide medarbejderstaben og du kan være den rette medarbejder. Vi søger en skille samle medarbejder til Byens Bilpleje i Køge. Arbejdet vil være som en del af vores lakafdeling. Hos Byens Bilpleje.com vægter vi, at du: er ansvarsbevidst og stabil både kan arbejde selvstændigt og i et team er serviceminded og fleksibel i forhold til de daglige arbejdsopgaver er engageret, god til at planlægge og kan bevare overblikket i travle perioder er udadvendt og positivt anlagt kan læse og forstå arbejdsbeskrivelser og produktinformationer på dansk Har kørekort Lyder det som dig, kan vi tilbyde: af- og påmonteringsopgaver. Løn efter kvalifikationer Stillingen ønskes besat snarest11Jobnetde162764100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-01T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandKøge3428582BYENS BILPLEJE.COM A/S11Tigervej 124600KøgeDKDanmark0
markm@byensbilpleje.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent688639JobNet492558249255821000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=de162764https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=de162764https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=de162764&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=de162764&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/4.jpgEr Industri noget for dig? Søg jobbet som Mekaniker i dag.12008001Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri359946197Mark Motzimarkm@byensbilpleje.comDKDanmarkDKDanmark329976937Automekaniker til travl værksted søgesRobot AUTOLANDET ApS i Køge - har forrygende travlt, og søger derfor en mekaniker mere. -Har du hænderne skruet rigtigt på? .. og kan du især skifte tandremme, vandpumper, gearkasser og kobling? .. så er det dig vi leder efter.. Jobbet og ansvarsområder Til vores værksted søger vi en mekaniker. Du vil blive en del af vores team, som består af 7 andre. Arbejdsopgaverne vil strække sig over alle opgaver lige fra det mindste pæreskift til større komplekse opgaver på både nye og lidt ældre person- og varebiler. Vi kræver særligt at du kan udskifte tandremme og taktkæder, kobling og svinghjul på både manual og automatgearkasser. Stillingen er en fuldtidsstilling og erfaring er et krav. AUTOLANDET Aps i Køge er brugtbilsforhandler, hvor vi sælger brugte personbiler såvel som varebiler af forskellige mærker. Din baggrund og erfaring Du er uddannet automekaniker. Du er teknisk minded og har en god teknisk forståelse. Du har kørekort Du har flair for IT og ikke bange for at prøve noget nyt. Du kan modtage, indskrive og lave aftale med kunder. Du trives i en selvstændig stilling, og du tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs. Du sætter kundetilfredshed højt, samtidig er du struktureret og systematisk i din opgaveløsning, og du overholder altid deadlines. Endelig er du serviceminded og let omgængelig, og du har en positiv indstilling til dit arbejde. Ansøgning Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Muhammed Kaplan på tlf. 60323481 eller på salg@autolandet.dk - hvortil ansøgning også skal sendes. Vi holder løbende samtaler og ansætter, så snart den rigtige er fundet, så skynd dig at kontakte os. Useriøse henvendelser, og ansøgninger uden erfaring frabedes.

AUTOLANDET ApS i Køge - har forrygende travlt, og søger derfor en mekaniker mere.

 

-Har du hænderne skruet rigtigt på? .. og kan du især skifte tandremme, vandpumper, gearkasser og kobling? .. så er det dig vi leder efter..

 

Jobbet og ansvarsområder Til vores værksted søger vi en mekaniker. Du vil blive en del af vores team, som består af 7 andre.

Arbejdsopgaverne vil strække sig over alle opgaver lige fra det mindste pæreskift til større komplekse opgaver på både nye og lidt ældre person- og varebiler.

Vi kræver særligt at du kan udskifte tandremme og taktkæder, kobling og svinghjul på både manual og automatgearkasser.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling og erfaring er et krav.

 

AUTOLANDET Aps i Køge er brugtbilsforhandler, hvor vi sælger brugte personbiler såvel som varebiler af forskellige mærker. 

 

Din baggrund og erfaring

  • Du er uddannet automekaniker.
  • Du er teknisk minded og har en god teknisk forståelse.
  • Du har kørekort
  • Du har flair for IT og ikke bange for at prøve noget nyt.
  • Du kan modtage, indskrive og lave aftale med kunder.

 

Du trives i en selvstændig stilling, og du tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs. Du sætter kundetilfredshed højt, samtidig er du struktureret og systematisk i din opgaveløsning, og du overholder altid deadlines. Endelig er du serviceminded og let omgængelig, og du har en positiv indstilling til dit arbejde.

 

Ansøgning Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Muhammed Kaplan på tlf. 60323481 eller på salg@autolandet.dk - hvortil ansøgning også skal sendes.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, så snart den rigtige er fundet, så skynd dig at kontakte os.

 

Useriøse henvendelser, og ansøgninger uden erfaring frabedes.

AUTOLANDET ApSKøge2019-03-13T00:00:002019-05-08T00:00:00
329969882Bjæverskov Autoservice søger en ny mekaniker!Robot Vi har rygende travlt og søger derfor, en engageret og dygtig mekaniker til vores team. Vi er et lille værksted, med et ungt team, som ligger i Bjæverskov lidt uden for Køge. Vores team består pt. af to mekanikere, Ejer værkfører og en bogholder. Vi laver alle slags biler, og der vil derfor både være mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker. Vi forventer af dig at du: Er uddannet mekaniker Har kørekort Er smilende og udadvendt Har sans for detaljer og går op i dit arbejde Kan klare pressede situationer Er mødestabil, ansvarsbevidst og vigtigst af alt, kan arbejde selvstændigt VI kan tilbyde: Gode kollegaer Løn efter kvalifikationer Et selvstændigt og alsidigt job med frihed under ansvar Lyder dette som et job for dig, bedes du sende dit CV og din ansøgning til kontor@4632autoservice.dk inden d. 29 4-2019. Har du spørgsmål kan du kontakte Lasse på telefon 5687 1237. Der vil blive holdt samtaler løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi har rygende travlt og søger derfor, en engageret og dygtig mekaniker til vores team.

Vi er et lille værksted, med et ungt team, som ligger i Bjæverskov lidt uden for Køge. Vores team består pt. af to mekanikere, Ejer/værkfører og en bogholder. Vi laver alle slags biler, og der vil derfor både være mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker.

Vi forventer af dig at du:

 • Er uddannet mekaniker
 • Har kørekort
 • Er smilende og udadvendt
 • Har sans for detaljer og går op i dit arbejde
 • Kan klare pressede situationer
 • Er mødestabil, ansvarsbevidst og vigtigst af alt, kan arbejde selvstændigt

 

VI kan tilbyde:

 • Gode kollegaer
 • Løn efter kvalifikationer
 • Et selvstændigt og alsidigt job med frihed under ansvar

 

Lyder dette som et job for dig, bedes du sende dit CV og din ansøgning til kontor@4632autoservice.dk inden d. 29/4-2019. Har du spørgsmål kan du kontakte Lasse på telefon 5687 1237. Der vil blive holdt samtaler løbende.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Bjæverskov Autoservice v/Lasse PetersenBjæverskov2019-03-04T00:00:002019-04-29T00:00:00
330006380Mekaniker søges til vores værksted i KøgeRobot Bliv en del af en koncern i rivende udviklingVi har forrygende travlt på vores værksted i Køge og søger derfor en mekaniker, som sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker. JobbeskrivelseDu skal primært beskæftige dig med almindeligt mekanisk arbejde og fejlfindingsopgaver. Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Stillingen er 37 timer pr. uge. Du får mere end du forventerVi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, sundhedssikring, pensionsordning og overenskomst. AnsøgningDu søger stillingen ved at klikke på dette link Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Afdelingschef Danny Jensen ( 45) 6144 0320 Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen Tiltrædelse snarest Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 21 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 300 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling
Vi har forrygende travlt på vores værksted i Køge og søger derfor en mekaniker, som sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde.

Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker.

Jobbeskrivelse
Du skal primært beskæftige dig med almindeligt mekanisk arbejde og fejlfindingsopgaver. Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen.

Stillingen er 37 timer pr. uge.

Du får mere end du forventer
Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, sundhedssikring, pensionsordning og overenskomst.

Ansøgning
Du søger stillingen ved at klikke på dette link

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Afdelingschef Danny Jensen (+45) 6144 0320

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen

Tiltrædelse snarest

Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 21 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 300 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Skorstensgaard Køge A/SKøge2019-04-12T00:00:002019-06-07T00:00:00
330006916Mekaniker, Ford og VolvoRobot Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern. Har du erfaring med Ford og Volvo? Så er det måske dig vi søger. Efter vi har åbnet vores nye bilhus på Tangmosevej i Køge, har kunderne stået i kø - og de står fortsat i kø. Vi søger derfor en dygtig og erfaren mekaniker, der kan indgå som tekniker på vores værksted, hvor vi primært håndterer Ford og Volvo. Det er et krav, at du er udlært mekaniker og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med henholdsvis Ford og Volvo. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded, og formår at præsentere dig både i tale og skrift. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Hvis du ønsker det, tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring. Det daglige arbejde omfatter blandt andet: Reparationer af mekanisk karakter Reparationer af akutte fejl på kundernes biler Din profil: Du er udlært mekaniker - gerne erfaring med Ford og eller Volvo Du er en habil IT-bruger og har god erfaring med testere samt el- og diagnoseudstyr Du finder glæde og stolthed ved veludført arbejde Vi tilbyder: Muligheden for at arbejde med to stærke brands Gode muligheder for efteruddannelse Stærkt fællesskab og gode kollegaer En varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver Lønpakke efter kvalifikationer Finder du jobbet interessant, så ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen Søg stillingen . Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingschef Thomas Juhl på tlf. 99 29 19 43. Vi glæder os til at høre fra dig!Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern.

Har du erfaring med Ford og Volvo? Så er det måske dig vi søger. Efter vi har åbnet vores nye bilhus på Tangmosevej i Køge, har kunderne stået i kø - og de står fortsat i kø.

Vi søger derfor en dygtig og erfaren mekaniker, der kan indgå som tekniker på vores værksted, hvor vi primært håndterer Ford og Volvo. Det er et krav, at du er udlært mekaniker og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med henholdsvis Ford og Volvo.

Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded, og formår at præsentere dig både i tale og skrift. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Hvis du ønsker det, tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring.Det daglige arbejde omfatter blandt andet:

 • Reparationer af mekanisk karakter
 • Reparationer af akutte fejl på kundernes biler • Din profil:

 • Du er udlært mekaniker - gerne erfaring med Ford og/eller Volvo
 • Du er en habil IT-bruger og har god erfaring med ”testere” samt el- og diagnoseudstyr
 • Du finder glæde og stolthed ved veludført arbejde


 • Vi tilbyder:

 • Muligheden for at arbejde med to stærke brands
 • Gode muligheder for efteruddannelse
 • Stærkt fællesskab og gode kollegaer
 • En varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver
 • Lønpakke efter kvalifikationer


 • Finder du jobbet interessant, så ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Søg stillingen”.
  Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingschef Thomas Juhl på tlf. 99 29 19 43.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Bjarne Nielsen A/S KøgeKøge2019-04-12T00:00:002019-05-03T00:00:00
  330006929Mekaniker, varebilerRobot Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern. Har du erfaring med erhvervs- og varebiler i almindelighed - så er det måske dig, som vi søger. Siden vi åbnede vores store og moderne bilhus på Tangmosevej i Køge, har kunderne stået i kø - og de står fortsat i kø. Derfor søger vi en dygtig og erfaren varevogns-mekaniker, der kan indgå som tekniker på vores autoriserede Ford- og Volvo-værksted, hvor vi blandt andet håndterer mange køretøjer fra Fords store program af varebiler. Det er et krav, at du er udlært mekaniker og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Ford. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded, og du formår at præsentere dig både i tale og skrift. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Hvis du ønsker det, tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring. Det daglige arbejde omfatter blandt andet: Reparationer af mekanisk karakter Reparationer af akutte fejl på kundernes varebiler Din profil: Du er udlært mekaniker - og det er en fordel, hvis du har erfaring med Ford Du er en habil IT-bruger og har god erfaring med testere samt el- og diagnoseudstyr Du finder glæde og stolthed ved veludført arbejde Vi tilbyder: Muligheden for at arbejde med et af bilbranchens stærkeste brands Gode muligheder for efteruddannelse Stærkt fællesskab og gode kollegaer En varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver Lønpakke efter kvalifikationer Finder du jobbet interessant, så ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen Søg stillingen . Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingschef Thomas Juhl på tlf. 99 29 19 43. Vi glæder os til at høre fra dig!Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern.

  Har du erfaring med erhvervs- og varebiler i almindelighed - så er det måske dig, som vi søger. Siden vi åbnede vores store og moderne bilhus på Tangmosevej i Køge, har kunderne stået i kø - og de står fortsat i kø.

  Derfor søger vi en dygtig og erfaren varevogns-mekaniker, der kan indgå som tekniker på vores autoriserede Ford- og Volvo-værksted, hvor vi blandt andet håndterer mange køretøjer fra Fords store program af varebiler. Det er et krav, at du er udlært mekaniker og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Ford.

  Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded, og du formår at præsentere dig både i tale og skrift. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Hvis du ønsker det, tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring.  Det daglige arbejde omfatter blandt andet:

 • Reparationer af mekanisk karakter
 • Reparationer af akutte fejl på kundernes varebiler • Din profil:

 • Du er udlært mekaniker - og det er en fordel, hvis du har erfaring med Ford
 • Du er en habil IT-bruger og har god erfaring med ”testere” samt el- og diagnoseudstyr
 • Du finder glæde og stolthed ved veludført arbejde


 • Vi tilbyder:

 • Muligheden for at arbejde med et af bilbranchens stærkeste brands
 • Gode muligheder for efteruddannelse
 • Stærkt fællesskab og gode kollegaer
 • En varieret hverdag med skiftende arbejdsopgaver
 • Lønpakke efter kvalifikationer


 • Finder du jobbet interessant, så ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Søg stillingen”.
  Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingschef Thomas Juhl på tlf. 99 29 19 43.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Bjarne Nielsen A/S KøgeKøge2019-04-12T00:00:002019-05-03T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  Automekaniker til travl værksted søges

  AUTOLANDET ApS

  Køge
  AUTOLANDET ApS i Køge - har forrygende travlt, og søger derfor en mekaniker mere. -Har du hænderne skruet rigtigt på? .. og kan du især skifte tandremme, vandpumper, gearkasser og kobling? .. så er det dig vi leder efter.. Jobbet og ansvarsområder T...
  Indrykket:13. marts 2019
  Udløbsdato:8. maj 2019

  Bjæverskov Autoservice søger en ny mekaniker!

  Bjæverskov Autoservice v/Lasse Petersen

  Bjæverskov
  Vi har rygende travlt og søger derfor, en engageret og dygtig mekaniker til vores team. Vi er et lille værksted, med et ungt team, som ligger i Bjæverskov lidt uden for Køge. Vores team består pt. af to mekanikere, Ejer værkfører og en bogholder. Vi...
  Indrykket:4. marts 2019
  Udløbsdato:29. april 2019

  Mekaniker søges til vores værksted i Køge

  Skorstensgaard Køge A/S

  Køge
  Bliv en del af en koncern i rivende udviklingVi har forrygende travlt på vores værksted i Køge og søger derfor en mekaniker, som sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde. Du tri...
  Indrykket:12. april 2019
  Udløbsdato:7. juni 2019

  Mekaniker, Ford og Volvo

  Bjarne Nielsen A/S Køge

  Køge
  Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern. Har du erfaring med Ford og Volvo? Så er det måske dig vi søger. Efter vi ha...
  Indrykket:12. april 2019
  Udløbsdato:3. maj 2019

  Mekaniker, varebiler

  Bjarne Nielsen A/S Køge

  Køge
  Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne og succesfulde bilkoncern. Har du erfaring med erhvervs- og varebiler i almindelighed - så er det måske...
  Indrykket:12. april 2019
  Udløbsdato:3. maj 2019