Skille/samle mand til Byens Bilpleje i Køge

En af Danmarks største klargørings- og autolakeringsvirksomheder, skal igen udvide medarbejderstaben og du kan være den rette medarbejder. Vi søger en skille/samle medarbejder til Byens Bilpleje i Køge. Arbejdet vil være som en del af vores lakafdeling.

Hos Byens Bilpleje.com vægter vi, at du:

er ansvarsbevidst og stabil

både kan arbejde selvstændigt og i et team

er serviceminded og fleksibel i forhold til de daglige arbejdsopgaver

er engageret, god til at planlægge og kan bevare overblikket i travle perioder

er udadvendt og positivt anlagt

kan læse og forstå arbejdsbeskrivelser og produktinformationer på dansk

Har kørekort

Lyder det som dig, kan vi tilbyde:

af- og påmonteringsopgaver.

Løn efter kvalifikationer

Stillingen ønskes besat snarest


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329937016Phoenix-de16276412019-01-04T00:00:00Skille/samle mand til Byens Bilpleje i Køge

En af Danmarks største klargørings- og autolakeringsvirksomheder, skal igen udvide medarbejderstaben og du kan være den rette medarbejder. Vi søger en skille/samle medarbejder til Byens Bilpleje i Køge. Arbejdet vil være som en del af vores lakafdeling.

Hos Byens Bilpleje.com vægter vi, at du:

er ansvarsbevidst og stabil

både kan arbejde selvstændigt og i et team

er serviceminded og fleksibel i forhold til de daglige arbejdsopgaver

er engageret, god til at planlægge og kan bevare overblikket i travle perioder

er udadvendt og positivt anlagt

kan læse og forstå arbejdsbeskrivelser og produktinformationer på dansk

Har kørekort

Lyder det som dig, kan vi tilbyde:

af- og påmonteringsopgaver.

Løn efter kvalifikationer

Stillingen ønskes besat snarest

En af Danmarks største klargørings- og autolakeringsvirksomheder, skal igen udvide medarbejderstaben og du kan være den rette medarbejder. Vi søger en skille samle medarbejder til Byens Bilpleje i Køge. Arbejdet vil være som en del af vores lakafdeling. Hos Byens Bilpleje.com vægter vi, at du: er ansvarsbevidst og stabil både kan arbejde selvstændigt og i et team er serviceminded og fleksibel i forhold til de daglige arbejdsopgaver er engageret, god til at planlægge og kan bevare overblikket i travle perioder er udadvendt og positivt anlagt kan læse og forstå arbejdsbeskrivelser og produktinformationer på dansk Har kørekort Lyder det som dig, kan vi tilbyde: af- og påmonteringsopgaver. Løn efter kvalifikationer Stillingen ønskes besat snarest11Jobnetde162764100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-01T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandKøge3428582BYENS BILPLEJE.COM A/S11Tigervej 124600KøgeDKDanmark0
markm@byensbilpleje.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent688639JobNet492558249255821000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=de162764https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=de162764https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=de162764&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=de162764&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/4.jpgEr Industri noget for dig? Søg jobbet som Mekaniker i dag.12008001Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri359946197Mark Motzimarkm@byensbilpleje.comDKDanmarkDKDanmark329938202Automekaniker til travl værksted søgesRobot AUTOLANDET ApS i Køge - har forrygende travlt, og søger derfor en mekaniker mere. -Har du hænderne skruet rigtigt på? Jobbet og ansvarsområder Til vores værksted søger vi en mekaniker. Du vil blive en del af vores team, som består af 7 andre. Arbejdsopgaverne vil strække sig over alle opgaver lige fra det mindste pæreskift til større komplekse opgaver på både nye og lidt ældre person- og varebiler. Vi kræver særligt at du kan udskifte tandremme og taktkæder, kobling og svinghjul på både manual og automatgearkasser. Stillingen er en fuldtidsstilling og erfaring er et krav. AUTOLANDET Aps i Køge er brugtbilsforhandler, hvor vi sælger brugte personbiler såvel som varebiler af forskellige mærker. Din baggrund og erfaring Du er uddannet automekaniker. Du er teknisk minded og har en god teknisk forståelse. Du har kørekort Du har flair for IT og ikke bange for at prøve noget nyt. Du kan modtage, indskrive og lave aftale med kunder. Du trives i en selvstændig stilling, og du tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs. Du sætter kundetilfredshed højt, samtidig er du struktureret og systematisk i din opgaveløsning, og du overholder altid deadlines. Endelig er du serviceminded og let omgængelig, og du har en positiv indstilling til dit arbejde. Ansøgning Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Muhammed Kaplan på tlf. 60323481 eller på salg@autolandet.dk - hvortil ansøgning også skal sendes. Vi holder løbende samtaler og ansætter, så snart den rigtige er fundet, så skynd dig at kontakte os. Useriøse henvendelser, og ansøgninger uden erfaring frabedes.

AUTOLANDET ApS i Køge - har forrygende travlt, og søger derfor en mekaniker mere.

 

-Har du hænderne skruet rigtigt på?

 

Jobbet og ansvarsområder Til vores værksted søger vi en mekaniker. Du vil blive en del af vores team, som består af 7 andre.

Arbejdsopgaverne vil strække sig over alle opgaver lige fra det mindste pæreskift til større komplekse opgaver på både nye og lidt ældre person- og varebiler.

Vi kræver særligt at du kan udskifte tandremme og taktkæder, kobling og svinghjul på både manual og automatgearkasser.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling og erfaring er et krav.

 

AUTOLANDET Aps i Køge er brugtbilsforhandler, hvor vi sælger brugte personbiler såvel som varebiler af forskellige mærker. 

 

Din baggrund og erfaring

  • Du er uddannet automekaniker.
  • Du er teknisk minded og har en god teknisk forståelse.
  • Du har kørekort
  • Du har flair for IT og ikke bange for at prøve noget nyt.
  • Du kan modtage, indskrive og lave aftale med kunder.

 

Du trives i en selvstændig stilling, og du tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs. Du sætter kundetilfredshed højt, samtidig er du struktureret og systematisk i din opgaveløsning, og du overholder altid deadlines. Endelig er du serviceminded og let omgængelig, og du har en positiv indstilling til dit arbejde.

 

Ansøgning Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Muhammed Kaplan på tlf. 60323481 eller på salg@autolandet.dk - hvortil ansøgning også skal sendes.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, så snart den rigtige er fundet, så skynd dig at kontakte os.

 

Useriøse henvendelser, og ansøgninger uden erfaring frabedes.

AUTOLANDET ApSKøge2019-01-08T00:00:002019-03-05T00:00:00
329954552Mekaniker søges til lokalt autoværksted i HedehuseneRobot H. Larsen Automobiler i Hedehusene søger en alsides mekaniker med hænderne skruet rigtigt på. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker i alle aldre. Troværdig og pligtopfyldende må gerne fylde meget i din hverdag. Med 35 år på bagen i lokalsamfundet er vi meget mere end et værksted. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse på 46565430 - spørg efter Pierre eller Henrik

H. Larsen Automobiler i Hedehusene søger en alsides mekaniker med hænderne skruet rigtigt på.

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker i alle aldre.

Troværdig og pligtopfyldende må gerne fylde meget i din hverdag.

Med 35 år på bagen i lokalsamfundet er vi meget mere end et værksted.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse på 46565430 - spørg efter Pierre eller Henrik

H. LARSEN AUTOMOBILER ApSHedehusene2019-02-05T00:00:002019-03-05T00:00:00
329942348Mekaniker til Mitsubishi RoskildeRobot Mitsubishi Roskilde søger MEKANIKER med erfaring gerne på specialist niveau Mitsubishi Roskilde, V Auto-Forum Roskilde A S er centralt placeret på Sjælland - lige udenfor Storkøbenhavn og er aut. forhandler af Mitsubishi, Volkswagen og SEAT, hertil kommer AUDI Servicepartner. Mærker som er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid. Vi søger en dynamisk og udadvendt mekaniker, som har ønsket om at blive en del af et dygtigt teknikerteam. Vi tilbyder følgende: Du bliver en del af en virksomhed med 38 engagerede kollegaer Der er en uhøjtidelig og uformel omgangstone med et godt arbejdsklima Vi arbejder med 4 autoriserede mærker, Mitsubishi, VW, Seat og Audi En moderne arbejdsplads, hvor kunden altid er i centrum Opfølgende uddannelser, personlig udvikling og sparring med de øvrige teknikere Du vil blive omfattet af virksomhedens sundhedsforsikring. Du opfylder følgende kvaliteter: Du har indsigt i Mitsubishi. Ordensmenneske, og samtidig og løser opgaven fra en ende af. Udadvendt som person, og kan give en hjælpende hånd med godt humør. Du er klar til at løse opgaverne som er komplekse. Være positiv, stabil og en god teamplayer. Det forventes at du har branche erfaring gennem flere år. Der er krav til at du er kvalitetsbevist og selv levere høj kvalitet Arbejdsopgaver: Arbejde med kundernes biler, med hovedvægten på fejlfinding. Betjening af kunder i forretningen, i forbindelse med dialogmodtagelser. Samarbejde med kollegaerne i afdelingen, bla. mht. opretholdelse af uddannelsesniveau. Arbejde efter fabrikkens forskrifter. Arbejde med testere. Samarbejde med indskrivningen i forbindelse med garantisager. Ansøgning skal sendes på mail til: ph@auto-forum-roskilde.dk eller Auto-Forum Roskilde, Industrivej 32-36, 4000 Roskilde, att. Peter Hansen Evt. spørgsmål omkring stillingen kan rettest til Peter Hansen 46 740 777. Vi ser frem til at høre fra dig

Mitsubishi Roskilde søger MEKANIKER med erfaring gerne på specialist niveau

 

Mitsubishi Roskilde, V/Auto-Forum Roskilde A/S er centralt placeret på Sjælland - lige udenfor Storkøbenhavn og er aut. forhandler af Mitsubishi, Volkswagen og SEAT, hertil kommer AUDI Servicepartner. Mærker som er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid.

Vi søger en dynamisk og udadvendt mekaniker, som har ønsket om at blive en del af et dygtigt teknikerteam.

 

Vi tilbyder følgende:

 • Du bliver en del af en virksomhed med 38 engagerede kollegaer
 • Der er en uhøjtidelig og uformel omgangstone med et godt arbejdsklima
 • Vi arbejder med 4 autoriserede mærker, Mitsubishi, VW, Seat og Audi
 • En moderne arbejdsplads, hvor kunden altid er i centrum
 • Opfølgende uddannelser, personlig udvikling og sparring med de øvrige teknikere
 • Du vil blive omfattet af virksomhedens sundhedsforsikring.

 

Du opfylder følgende kvaliteter:

 • Du har indsigt i Mitsubishi.
 • Ordensmenneske, og samtidig og løser opgaven fra en ende af.
 • Udadvendt som person, og kan give en hjælpende hånd med godt humør.
 • Du er klar til at løse opgaverne som er komplekse.
 • Være positiv, stabil og en god teamplayer.
 • Det forventes at du har branche erfaring gennem flere år.
 • Der er krav til at du er kvalitetsbevist og selv levere høj kvalitet

Arbejdsopgaver:

 • Arbejde med kundernes biler, med hovedvægten på fejlfinding.
 • Betjening af kunder i forretningen, i forbindelse med dialogmodtagelser.
 • Samarbejde med kollegaerne i afdelingen, bla. mht. opretholdelse af uddannelsesniveau.
 • Arbejde efter fabrikkens forskrifter.
 • Arbejde med testere.
 • Samarbejde med indskrivningen i forbindelse med garantisager.

 

Ansøgning skal sendes på mail til: ph@auto-forum-roskilde.dk

eller

Auto-Forum Roskilde, Industrivej 32-36, 4000 Roskilde, att. Peter Hansen

Evt. spørgsmål omkring stillingen kan rettest til Peter Hansen 46 740 777.

Vi ser frem til at høre fra dig

AUTO-FORUM ROSKILDE A/SRoskilde2019-01-14T00:00:002019-02-15T00:00:00
329938219Arbejdende værkføre søges start løn 40.000Robot Vi søger dygtig og selvstændig mekaniker til at drive et nyt værksted, som vi er ved at etablere. Vær med fra start til at påvike arbejdsgangen, indretningen og din egen arbejdsdag. Det er vigtigt du kan tage ansvar, er økonomisk bevidst, og er kundeminded. Vi forventer du er uddannet og opdateret på moderne it. Fejlsøgning på egen hånd og diagnosticering er afgørende for ansættelse. start løn 40.000 plus evt bonus. Motiveret ansøgning modtages på mail. Tiltrædelse snarest muligt

Vi søger dygtig og selvstændig mekaniker til at drive et nyt værksted, som vi er ved at etablere. Vær med fra start til at påvike arbejdsgangen, indretningen og din egen arbejdsdag.

Det er vigtigt du kan tage ansvar, er økonomisk bevidst, og er kundeminded.

Vi forventer du er uddannet og opdateret på moderne it.

Fejlsøgning på egen hånd og diagnosticering er afgørende for ansættelse.

start løn 40.000 plus evt bonus.

Motiveret ansøgning modtages på mail.

Tiltrædelse snarest muligt

 

SMØRUM AUTOLAND ApSSmørum2019-01-08T00:00:002019-03-05T00:00:00
329961361MekanikerRobot En af vores mekanikere går på pension, derfor søger vi en ny mekaniker til tiltrædelse hurtigst muligt. Værkstedet servicerer virksomhedens kørende materiel, bl.a. trucks, gummigeder, dumpere og lastbiler. Værkstedet består af to mekanikere og en arbejdende værkfører. Du vil sammen med dine kolleger være ansvarlig for: Reparation og vedligeholdelse af virksomhedens egne entreprenørmaskiner og lastbiler Vedligeholdelse, klargøring til syn samt anden servicering af løfteudstyr Vi tilbyder, at du bliver en del af en organisation med gode fleksible forhold, en uhøjtidelig omgangstone i et velrenommeret firma med en firmakultur, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar og korte kommandoveje.

En af vores mekanikere går på pension, derfor søger vi en ny mekaniker til tiltrædelse hurtigst muligt.

Værkstedet servicerer virksomhedens kørende materiel, bl.a. trucks, gummigeder, dumpere og lastbiler. Værkstedet består af to mekanikere og en arbejdende værkfører. 

Du vil sammen med dine kolleger være ansvarlig for:

 • Reparation og vedligeholdelse af virksomhedens egne entreprenørmaskiner og lastbiler
 • Vedligeholdelse, klargøring til syn samt anden servicering af løfteudstyr

 

Vi tilbyder, at du bliver en del af en organisation med gode fleksible forhold, en uhøjtidelig omgangstone i et velrenommeret firma med en firmakultur, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar og korte kommandoveje.

GAMMELRAND BETON A/SSvebølle2019-02-15T00:00:002019-04-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Automekaniker til travl værksted søges

AUTOLANDET ApS

Køge
AUTOLANDET ApS i Køge - har forrygende travlt, og søger derfor en mekaniker mere. -Har du hænderne skruet rigtigt på? Jobbet og ansvarsområder Til vores værksted søger vi en mekaniker. Du vil blive en del af vores team, som består af 7 andre. Arbejd...
Indrykket:8. januar 2019
Udløbsdato:5. marts 2019

Mekaniker søges til lokalt autoværksted i Hedehusene

H. LARSEN AUTOMOBILER ApS

Hedehusene
H. Larsen Automobiler i Hedehusene søger en alsides mekaniker med hænderne skruet rigtigt på. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker i alle aldre. Troværdig og pligtopfyldende må gerne fylde meget i din hverdag. Med 35 år på bagen i lokalsamfunde...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:5. marts 2019

Mekaniker til Mitsubishi Roskilde

AUTO-FORUM ROSKILDE A/S

Roskilde
Mitsubishi Roskilde søger MEKANIKER med erfaring gerne på specialist niveau Mitsubishi Roskilde, V Auto-Forum Roskilde A S er centralt placeret på Sjælland - lige udenfor Storkøbenhavn og er aut. forhandler af Mitsubishi, Volkswagen og SEAT, hertil ...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:15. februar 2019

Arbejdende værkføre søges start løn 40.000

SMØRUM AUTOLAND ApS

Smørum
Vi søger dygtig og selvstændig mekaniker til at drive et nyt værksted, som vi er ved at etablere. Vær med fra start til at påvike arbejdsgangen, indretningen og din egen arbejdsdag. Det er vigtigt du kan tage ansvar, er økonomisk bevidst, og er kund...
Indrykket:8. januar 2019
Udløbsdato:5. marts 2019

Mekaniker

GAMMELRAND BETON A/S

Svebølle
En af vores mekanikere går på pension, derfor søger vi en ny mekaniker til tiltrædelse hurtigst muligt. Værkstedet servicerer virksomhedens kørende materiel, bl.a. trucks, gummigeder, dumpere og lastbiler. Værkstedet består af to mekanikere og en ar...
Indrykket:15. februar 2019
Udløbsdato:12. april 2019