Skimmeltekniker til SSG A/S i Herlev

Har du en håndværksmæssig baggrund? Har du erfaring med at arbejde med fugt og skimmel, og er du vant til at rykke ud til forsikringskunder og boligselskaber, som har problemer med skimmelsvamp? Så har du måske en fremtid som skimmeltekniker hos SSG i Herlev!

 

Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: Beskrivelse: SSG logo new A01

 

Vi søger en Skimmeltekniker til SSG A/S i Herlev

Hos SSG bliver du en del af et hold bestående af kompetente kollegaer med høj faglighed. En kultur der er uformel, og hvor der er kort vej fra tanke til handling, hvilket giver dig rig mulighed for indflydelse. Teamet har en god humor og god ånd og er præget af at hjælpe hinanden, og de arbejder selvstændigt og med frihed under ansvar.

SSG har et godt introduktionsforløb, og de første 6 uger vil der være sidemandsoplæring med skimmel- og fugttekniske konsulenter samt sagsbehandlere, hvor du vil blive lært op i at foretage skimmelundersøgelser, rapportering, fakturering m.m. I SSG lægger man vægt på din interesse for at udvikle dig, sammen med SSG.

 

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Vurdering af skadeomfanget, eventuelt årsag og udfærdigelse af en skimmelrapport, der indeholder omfang samt nødvendige tiltag
 • At føre løbende tilsyn med opgaven, rapportering og dokumentation
 • At have økonomisk ansvar for egne sager, dvs. at du selv står for faktureringen til kunden
 • Alt lige fra vandskader eller indeklimaproblemer, hvor der skal handles hurtigt

 

Om dig
Som person er du udadvendt og samarbejdsorienteret. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og fokuseret i et, til tider, hektisk miljø, hvor tingene indimellem går stærkt. Da arbejdsopgaverne medfører en stor berøringsflade, er det desuden vigtigt, at du er god til at kommunikere med mange forskellige mennesker og føler dig godt tilpas i en udadvendt rolle. Du skal være robust fysisk og psykisk.

 

I øvrigt kan man sige om dig, at du:

 • Er serviceminded, engageret og omhyggelig
 • Er proaktiv og ikke bange for at gå forrest og tage ansvar
 • Trives i et team, der ikke går på kompromis med projekterne
 • Ser muligheder fremfor begrænsninger
 • Er vant til at bevare overblikket også ved større projekter
 • Har gode evner for prioritering og systematisk opgaveløsning med kunden i fokus
 • Er lidt af en problemløser, og du formår at synliggøre tidshorisonten på projekterne

 

IT:
Det er væsentligt, at du er vant til at arbejde med IT, og at du er rutineret i Office-pakken og er vant til dagligt at arbejde i Excel. Har du erfaring med IT-systemerne Navision, Scalepoint og IN4MO, er det en fordel.

 

Sprog:
Du formår at kommunikere klart og tydeligt på dansk i tale, og da jobbet indebærer en del skriftlig dokumentation, er det en fordel, at du er vant til skriftlig kommunikation.

Du skal have kørekort (min. B) og kan fremvise opdateret straffeattest.

Du tilbydes funktionæransættelse med attraktiv lønpakke, som forhandles individuelt.

 

Virksomheden:
SSG er Nordens førende udbyder af skade-, ejendoms- og specialservice med hovedkontor i Herlev. De har base i Danmark, Norge og Sverige, hvor fra 900 SSG-medarbejdere skaber tryghed for deres kunder gennem forebyggelse og udbedring af skader på bygninger og løsøre.

I SSG tilbyder de trygge ansættelsesforhold, hvor nøglebegreber som et sikkert og godt arbejdsmiljø, medarbejderudvikling og uddannelse er en naturlig del af hverdagen.

SSG sørger for en god introduktion til teamet og dine opgaver.

Læs mere på www.ssg.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig! 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for SSG A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Carina Due på tlf. +45 2329 4411

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.