Skolecenter Jetsmark tilbyder en tidsbegrænset stilling til matematiklærer

Stillingen er en fuldtidsstiling med start hurtigst muligt og forventeligt frem til juni 2019.

En god arbejdsplads er værd at køre efter. Skolecenter Jetsmark har afdelinger i Pandrup og i Kaas, naturskønt beliggende tæt ved Blokhus, ca. 25 km. fra Aalborg og ca. 40 km. fra Hjørring.

Skolecenter Jetsmark har grundskole (0. – 6. årgang) i både Kaas og i Pandrup. I Kaas har vi vores samlede overbygning samt vores specialklasserække for elever med massive indlæringsvanskeligheder.

I Jammerbugt kommunale Skolevæsen forstår vi teamet som værende den bærende enhed. Denne tilgang giver vi på Skolecenter Jetsmark gyldighed ved, at vi skemalægger vores teamsamarbejde i ugentlige møder i klasseteam, fagteam (dansk, matematik, engelsk) samt afdelingsteam. Dette understøtter, at vi møder hinanden med læringsadfærd og fremstår stærke og kompetente sammen. Vores dygtige pædagogiske afdelingsledere holder hånden under indsatsen og udviklingen i de enkelte afdelinger.

Du kan læse nærmere om Skolecenter Jetsmark på vores hjemmeside.
Skolecenter Jetsmark er i en meget positiv udvikling. Hvis du er en robust, kompetent og ambitiøs lærer, der arbejder anerkendende og ressourceorienteret, så er det nu, du har chancen for at blive en del af holdet.

Opgaver:

  • Undervisning hovedsageligt på 3. og 4. årgang i fagene:
  • Matematik
  • N/T
  • Idræt

Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og DLF.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan opnås ved henvendelse til afdelingsleder Lars Bang 41 91 30 99 eller skoleleder Jakob Voldby 41 91 30 94.

Stillingen søges kun via linket.

Ansøgningsfrist
Mandag den 5. marts kl. 12.00.

Vi afholder samtaler onsdag den 7. marts.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Lærer pr. 1. april 2018

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt
Da en af vore engagerede og dygtige lærere har søgt nye udfordringer, søger vi pr. 1. april en lærer til varetagelse af undervisningen i dansk og faglig støtte i 3A. Musik i 1A, 3A og 4A og biologi i 7A, 9A og 9B. Stillingen er på fuld tid. På Saltu...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Lærere til skoleåret 2018-2019

PRIVATSKOLEN I FREDERIKSHAVN

Privatskolen i Frederikshavn søger to lærere til fastansættelse. Vi søger en lærer på fuldtid og en på 80 ansættelse, begge fra og med 1. august 2018. Vi ønsker følgende fag dækket: Tysk, natur teknik, geografi, biologi og drengeidræt. Vi vil desude...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Østre Skole søger to lærere

THISTED KOMMUNE

Østre Skole søger to lærere Kan du via motivation skabe et læringsmiljø, hvor faglighed og trivsel er i top? Har du lyst til at arbejde på en stor skole, hvor der er et godt og udviklende teamsamarbejde? Og er du interesseret i en arbejdsplads med m...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Lærer til Trombakken

THISTED KOMMUNE

Thisted
Lærer til Trombakken Efter Thisted Kommunes ny-visiteringer til specialområdet har vi behov for en ny dygtig kollega til Trombakken. Trombakken, Snedsted Skole, ønsker at ansætte en lærer til fagene matematik, naturfag og engelsk. Andre fagkombinati...