Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolecenter Jetsmark tilbyder en tidsbegrænset stilling til matematiklærer

Stillingen er en fuldtidsstiling med start hurtigst muligt og forventeligt frem til juni 2019.

En god arbejdsplads er værd at køre efter. Skolecenter Jetsmark har afdelinger i Pandrup og i Kaas, naturskønt beliggende tæt ved Blokhus, ca. 25 km. fra Aalborg og ca. 40 km. fra Hjørring.

Skolecenter Jetsmark har grundskole (0. – 6. årgang) i både Kaas og i Pandrup. I Kaas har vi vores samlede overbygning samt vores specialklasserække for elever med massive indlæringsvanskeligheder.

I Jammerbugt kommunale Skolevæsen forstår vi teamet som værende den bærende enhed. Denne tilgang giver vi på Skolecenter Jetsmark gyldighed ved, at vi skemalægger vores teamsamarbejde i ugentlige møder i klasseteam, fagteam (dansk, matematik, engelsk) samt afdelingsteam. Dette understøtter, at vi møder hinanden med læringsadfærd og fremstår stærke og kompetente sammen. Vores dygtige pædagogiske afdelingsledere holder hånden under indsatsen og udviklingen i de enkelte afdelinger.

Du kan læse nærmere om Skolecenter Jetsmark på vores hjemmeside.
Skolecenter Jetsmark er i en meget positiv udvikling. Hvis du er en robust, kompetent og ambitiøs lærer, der arbejder anerkendende og ressourceorienteret, så er det nu, du har chancen for at blive en del af holdet.

Opgaver:

  • Undervisning hovedsageligt på 3. og 4. årgang i fagene:
  • Matematik
  • N/T
  • Idræt

Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og DLF.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan opnås ved henvendelse til afdelingsleder Lars Bang 41 91 30 99 eller skoleleder Jakob Voldby 41 91 30 94.

Stillingen søges kun via linket.

Ansøgningsfrist
Mandag den 5. marts kl. 12.00.

Vi afholder samtaler onsdag den 7. marts.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her