Gem job

Skolefaglig afdelingsleder til Klostermarken

Klostermarken skole og dagbehandling søger en skolefaglig afdelingsleder pr. 1. august 2021. Stillingen er på 37 timer ugentligt fordelt med 75% til ledelse og 25% konsulentarbejde i forbindelse med testning.

Klostermarken Skole er et specialundervisningstilbud med dagbehandling, der drives som en virksomhed under Center for Skole og Fritid i Slagelse Kommune. Eleverne er i alderen seks til 16 år, som har så omfattende indlærings, trivsels-, kontakt- og/eller adfærdsproblemer at de ikke kan inkluderes i den almene skole. På nuværende tidspunkt har vi 55 elever fra 0.- 9. klasse. Børnene og de unge er herudover kendetegnede ved sociale og følelsesmæssige problemer i både skole-, fritids- og hjemmeliv.

Fælles for børnene og de unge er at deres aktuelle situation og de vanskeligheder, de forstyrres af, bevirker at de ikke profiterer af undervisningen i det almene undervisningssystem eller i tilknytning til det almene undervisningssystem. De har brug for et omfattende og længerevarende specielt tilrettelagt specialpædagogisk undervisningstilbud og en intensiv, anerkendende pædagogisk og/eller familieterapeutisk behandlingsindsats.

Derfor er det centralt, at undervisningen og hele SFO og klubtilbuddet tilrettelægges tværfagligt og i samarbejde med forældrene, således at der tages udgangspunkt i elevens kompetencer og potentialer. På denne måde kan eleven opnå tillid til egne evner og styrke sit selvværd og mulighederne for at tilegne sig viden og færdigheder inden for alle kompetenceområder - personligt, socialt og fagligt.

Arbejdsområde
En af stillingens primære hovedopgaver vil være at sikre og udvikle en høj faglig kvalitet i undervisningen efter kommunens principper og gældende lovgivning.

Du skal støtte vores tre teams i arbejdet med synlig læring, evaluering, feedback-processer samt arbejdet med læringsmål. Samtidig vil en stor del af opgaven være at være ansvarshavende for test og prøveperioder for skolens afgangselever.

Gennem din testfunktion og dine store fagdidaktiske kompetencer kan du gøre vores gode kvalitet endnu bedre, ligesom du med dine fagfaglige kompetencer kan styrke den faglige udvikling for skolens lærergruppe.

Vi forventer, at du

 • stiller store krav til dig selv og de ansatte i forhold til kvaliteten af den specialpædagogiske undervisning
 • kan arbejde for at fremme muligheden for inklusion og tilkobling til almenskolen af vores elever
 • har erfaring med test- og prøveperioder
 • kan levere faglig sparring til personalet af høj kvalitet
 • kan være ansvarlig for afholdelse af diverse lærermøder for skolens lærere
 • kan bidrage til at udvikle kompetente, kreative og innovative læringsmiljøer inde og ude, som er tilpasset vores elevers behov
 • kan byde ind med en bred undervisningserfaring i flere fag
 • kan have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket og overskuddet
 • har en relevant efteruddannelse - for eksempel en PD
 • som en naturlig del af dagligdagen er i stand til at undervise i det omfang, det giver mening i forhold til børn og voksne
 • kan deltage i de forskellige læringsmiljøer
 • har Diplomuddannelsen i ledelse eller tilsvarende lederuddannelse eller ønske om at påbegynde en sådan uddannelse.

Løn og ansættelsesvilkår
Der skal foreligge børne- og straffeattest ved ansættelse i Slagelse Kommune.

Slagelse Kommune ser mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en ressource. Derfor opfordres alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Vi tilbyder en løn efter gældende overenskomst. Herudover tilbydes ansættelse i en spændende organisation i konstant udvikling med gode og veluddannede kolleger.

Flere oplysninger
Beskrivelse af Klostermarken skole og dagbehandling kan findes på vores hjemmeside.

For yderligere information om jobbet er du velkommen til at kontakte
 • skoleleder Jens H. Løhndorf på telefon 20 31 87 03.

Frist for ansøgning
 • 17. maj kl. 10.00.
 • Samtaler forventes afholdt 20./21. maj.

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Afdelingsleder til Sejerø Skole

Kalundborg Kommune

Kalundborg
Om jobbet Afdelingsleder søges til lysets og glædens ø - Sejerø Har du mod på ø-livet og har du lyst til at arbejde på en lille ø-skole, hvor læring og trivsel er i fokus hver dag, så søger Sejerø Skole og Børnehus en afdelingsleder pr. 1. august 20...
Indrykket:28. april 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Afdelingsleder til Sejerø Skole

Kalundborg Kommune

Kalundborg
Om jobbet Afdelingsleder søges til lysets og glædens ø - Sejerø Har du mod på ø-livet og har du lyst til at arbejde på en lille ø-skole, hvor læring og trivsel er i fokus hver dag, så søger Sejerø Skole og Børnehus en afdelingsleder pr. 1. august 20...
Indrykket:28. april 2021