Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolefaglig konsulent søges til udvikling indenfor it og specialområdet

Center for Skole søger en dygtig og ambitiøs skolefaglig konsulent, der vil være med til at styrke udviklingen af den fælles bornholmske folkeskole indenfor it- og specialområdet. Stillingen er 2-årig med mulighed for forlængelse.

Vi tilbyder en alsidig og spændende opgaveportefølje, et gennemgribende, tværgående udviklingsprojekt, og muligheden for at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø præget af et fælles ønske om at sikre, at den bornholmske folkeskole bliver et endnu bedre sted at være og lære.

Som konsulent i Center for Skole vil du blive tilknyttet afdelingen Administration og rådgivning, som er et lille konsulentteam, der servicerer og understøtter udviklingen i de seks almenskoler, to specialskoler og øens ungdomsskole og som varetager de centrale skolefaglige opgaver, der bidrager til at udvikle en stærk fælles folkeskole på Bornholm.

Du vil især skulle arbejde med at drive og udvikle opgaver på it-området samt varetage udviklingen indenfor specialundervisningsområdet i projektet ’Fælles Folkeskole Bornholm’. Du vil desuden spille en central rolle i forbindelse med pædagogiske udviklingsprojekter, inklusion og opbygningen af stærke inkluderende læringsfællesskaber i almenskolen og på specialområdet. Det er derfor vigtigt, at du både trives med drifts- og udviklingsopgaver.

I det daglige arbejde vil du være i tæt dialog med skolechefen og dine kolleger i Administration og rådgivning, den samlede centerledelse samt chefer, ledere og medarbejdere i flere af kommunens andre centre i som en del af et konstruktivt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og arbejdsfællesskab.

Faglige kvalifikationer

Du er dygtig til it og har et godt kendskab til brugen af digitale løsninger i folkeskolen. Du har desuden en bred skolefaglig indsigt og interesse for specialområdet og inklusion samt erfaring med projekt- eller procesledelse.

Du har en åben og tillidsskabende tilgang til andre mennesker og en udpræget samarbejdsskabende profil. Du har desuden erfaring med politiske, strategiske og administrative drifts- og udviklingsopgaver, gerne fra en kommune eller anden politisk styret organisation, og er dygtig til at koordinere og lede processer med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du kan indgå kompetent i samarbejder med mange forskellige interessentgrupper og fagligheder, og at du derigennem kan bidrage til virkeliggørelsen af de politiske mål på skoleområdet.

Personlige kvalifikationer

Vi søger en dygtig og alsidig kollega med en et inspirerende engagement, der kan medvirke til en effektiv opgaveløsning af høj kvalitet, og som kan handle proaktivt og professionelt. Du har stærke relationelle kompetencer, og du forstår at understøtte andres arbejde med energi og entusiasme. Du er vedholdende og sikrer, at de initiativer, der iværksættes bliver fulgt til dørs, og du formår at skabe og synliggøre sammenhænge og synergier på tværs af skoler og centre.

Vision

Det er vores vision, at vi skal være endnu flere bornholmere og at øen skal være et attraktivt sted at leve, arbejde og vokse op. Andelen af forældre, der vælger folkeskolen til, skal øges og forældre skal opleve øens folkeskoler som et attraktivt tilvalg og som en sund ramme for børns læring og udvikling. Det er målet, at alle bornholmske børn bliver så ressourcestærke, som muligt - fagligt, socialt og personligt. Børn og unge skal blive endnu bedre læsere og deres faglighed og trivsel skal øges. 

 Center for Skole

Center for Skole er ét af i alt 10 centre i Bornholms Regionskommune. Du kan læse mere om Bornholms Regionskommunes organisation i kommunens aktuelle organisationsplan og på vores hjemmeside: Generelt om skoleområdet (brk.dk)

Se også pjecen: Folkeskolerne på Bornholm 2021.pdf (brk.dk)

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der er tale om en 2-årig fuldtidsstilling med start pr. 1. marts 2021 eller efter nærmere aftale. Der vil være mulighed for forlængelse.

Konsulenterne i Administration og rådgivning refererer til Skolechefen.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt evt. relevante beviser via vores rekrutteringsserver, så vi har modtaget materialet senest den 19. januar 2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 25. januar 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Skolechef Trine Schloss Pedersen på telefon: 61 38 49 71.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.