Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolekonsulent med fokus på matematik og naturfag

Om jobbet

Dygtig og engageret skolekonsulent med fokus på matematik og naturfag

Vil du være med til at løfte de matematiske og naturfaglige indsatser i Kalundborg Kommunes skoler? Og vil du være med til at implementere Kalundborg Kommunes nye folkeskolestrategi, som vi er i gang med at formulere?

Du skal understøtte skolernes arbejde med elevernes læring og trivsel i folkeskolerne, og blandt andet facilitere og koordinere aktiviteter på matematik- og naturfagsområderne. Du skal være med til at udvikle den undersøgende og praksisnære undervisning på folkeskolerne i samarbejde med kommunens erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner. Du kommer til at understøtte skolerne lokalt i et respektfuldt samarbejde.

Du kommer til at facilitere og være tovholder på kommunale faglige netværk, være faglig sparringspartner for undervisere og fagudvalg på skolerne og planlægge kompetenceudvikling. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Skoletjenesten, som Knowledge Hub Zealand står for i samarbejde med Kalundborg Kommune. Du kommer til at indgå i fondsansøgninger og projekter i samarbejde med lokale uddannelsesinstitutioner og erhverv indenfor STEM området.

Du bliver ansat i Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse, og skal her indgå i et team af skolekonsulenter, der understøtter skolerne på forskellige faglige områder. Du vil være en del af understøttelsen af skolerne i forbindelse med den skolestrategi, der er under udvikling, hvor der er høje ambitioner om at løfte elevernes faglige niveau, blandt andet ved fokus på bevægelse i undervisningen, praksisorienteret læring, faglig ledelse, og fokus på faglig sparring og udvikling.

I Kalundborg Kommune er vi ambitiøse på alle børns vegne, både når der arbejdes med talentudvikling og talblindhed, og det overordnede mål vil være at understøtte at alle børn bliver nysgerrige for at lære mere og derved løftes fagligt. Vi har fokus på at skabe stærke børnefællesskaber og forventer, at du arbejder ud fra et inkluderende børnesyn. Vi forventer, at du understøtter arbejdet med kommunalpolitisk vedtagne initiativer som f.eks. LP-modellen og synlig læring, og også selv bidrager med input til politiske beslutningsoplæg.

 

Din profil

  • Du er læreruddannet / har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • Du er optaget af at skabe inkluderende læringsmiljøer, der kan skabe nysgerrighed og interesse for matematik og naturfag hos alle børn
  • Du kan arbejde i den pædagogiske praksis og formidle viden og metoder til lærerne
  • Du har undervisningserfaring og kendskab til folkeskoleområdet
  • Du har stærke relationskompetencer, og er drivende i forhold til at skabe godt samarbejde
  • Du kan samarbejde med både ledere, lærere, pædagoger, virksomheder og uddannelsesinstitutioner og kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund
  • Du har en dialogbaseret tilgang, og skaber løsninger med udgangspunkt i skolernes behov

Vi tilbyder arbejde i en god afdeling med højt til loftet, høj faglig viden, mulighed for sparring og seriøsitet i forhold til opgaveløsningen. Vi har tillid til, at du er selvstændig, kan planlægge din tid, og kan bidrage til afdelingen. Du vil selv være medskaber af stillingen og har store muligheder for at præge dit arbejde.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst. Stillingen er fuld tid og kørekort er en forudsætning.

 

Hvis du vil vide mere

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte leder af Skole og Udvikling, Lene Tholstrup Simonsen på telefon 2498 1352.

 

Ansøgning

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 15. januar 2021 kl. 12.00.

Der bliver afholdt samtaler den 19. januar og eventuelt 2. samtalerunde den 25. januar.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk  

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien ”Karriere på Kalundborgsk”. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.