Skoleleder, Sværdborg Friskole | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.

Skoleleder

Sværdborg Friskole

Sværdborg Friskole søger en skoleleder med et hjerte der banker for friskoletanken, og som forstår at udleve skolens motto om at ”trygge børn lærer bedst”.

Vi søger en skoleleder, der

- er solidt forankret i den Grundtvig-Koldske skoletradition har visionerne og energien til at gå forrest i den fortsatte udvikling af vores skole.

- er en dygtig kommunikator, der forstår at skabe et åbent og tillidsfuldt samarbejde mellem medarbejdere, elever, forældre og samarbejdspartnere.

- er en stærk personaleleder som evner at ”gå forrest” og være et godt forbillede.

- har respekt for - og gerne erfaring med - at arbejde i en politisk ledet organisation, hvor medinddragelse og samarbejde er en selvfølgelighed.

- har stærke pædagogiske og didaktiske kompetencer samt en empatisk og positiv tilgang til børnene.

- har interesse for skolens økonomi, og gerne erfaring med regnskaber og budgetter, så du i samarbejde med bestyrelsen kan holde det administrative overblik.

Sværdborg Friskole har i øjeblikket 95 elever i samlæste klasser fra 0. til 9. klassetrin, SFO med 35 børn og 12 ansatte.  Skolen er landet på benene efter nogle turbulente år, har elevtilgang, god lokal opbakning og fornuftig økonomi. Sværdborg Friskole drives efter de Grundtvig-Koldske traditioner, og ønsker at afspejle det samfund vi er en del af. Skolen lægger vægt på udvikling af både faglige og sociale kompetencer samt børnenes trivsel, hvor alle oplever at være en del af et forpligtende fællesskab. Vi prioriterer trygge overskuelige rammer, hvor alle kender hinanden. Du skal regne med, at der i stillingen indgår undervisning i et vist omfang. Hvis du kan se dig selv i ovennævnte beskrivelse, og kan stå i spidsen for Sværdborg Friskoles fortsatte udvikling, glæder vi os meget til at modtage din ansøgning.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Andreas Boye, tlf. 60 50 65 08. Ansættelse sker efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC/OC med aflønning indenfor intervallet 379.300 – 451.247 kr. (pr. 1. april 2016)

Ansøgningsfrist: Mandag den 6. marts 2017, klokken 12:00

Samtaler forventes afholdt i ugerne 10 og 11.

Ansøgning sendes pr. mail til andreas@boye.be eller til Andreas Boye, Abelsvej 8, 4750 Lundby.


Ansøgning kan sendes til:
Sværdborg Friskole
Tinghøjvej 4A
4760 Vordingborg
andreas@boye.be


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
09-02-2017
Udløbsdato
06-03-2017
Job-ID
329696887
Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden