Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder

Rødkærsbro Skole søger en skoleleder, som skal arbejde for et attraktivt folkeskoletilbud i Rødkærsbro. Sammen med ledelsesteamet på skolen sætter du rammerne for den fortsatte drift og udvikling af en velfungerende helhedsskole med en stærk position og forankring i lokalområdet.

Rødkærsbro er et levende lokalsamfund med ca. 1.800 indbyggere. Byen har også børnehus, hal og en alsidig idrætsforening, der i 2018 blev kåret som årets idrætsforening i Viborg Kommune. Dertil kommer 2.000 arbejdspladser fordelt på 200 virksomheder. Vi har et tæt og aktivt samarbejde med både idrætslivet og de lokale virksomheder, og vi bor naturskønt tæt på Gudenåen, Tange Sø og vores lokale Æbleskov.  

Vi tilbyder:

  • En skole med stærk forankring i et engageret lokalområde
  • Dedikerede og dygtige medarbejdere og ledelsesteam
  • Faglige netværk som en del af et større ledelsesfællesskab i Børn og Unge og samarbejde i et 0-18 års perspektiv 

Om dig
Vi forventer, at du er læreruddannet og har solid og relevant ledelseserfaring samt erfaring og indsigt i skoleområdet – herunder interesse for fritidspædagogik.

Du har allerede en lederuddannelse eller er godt i gang med at tage en, og du begår dig sikkert i en politisk ledet organisation, hvor du udviser både økonomisk og administrativt overblik og forståelse.  

Som leder arbejder du strategisk og kan oversætte strategier til handling, så du kan udvikle den eksisterende pædagogiske praksis. Du er synlig, tilgængelig og engageret, og du formår at skabe følgeskab til nye visioner og ambitioner for skolens udvikling hos dit ledelsesteam og blandt medarbejderne. Blandt dine vigtige opgaver er også at bevare og prioritere det gode arbejdsmiljø for alle skolens medarbejdere – blandt andet ved at understøtte samarbejdet og dialogen i det daglige.

Skolens børn og forældre oplever, at din dør står åben, og du sætter en ære i både at udvikle det tætte forældresamarbejde og vedligeholde netværkene i lokalsamfundet og blandt andre samarbejdspartnere.

Din kommunikation er tydelig og åben både indadtil og udadtil, og du lægger vægt på at fortælle om vores styrker og succeser, så Rødkærsbro Skole fortsat er familiernes førstevalg. Du er indstillet på samarbejde og sparring i dit ledelsesteam, og du vil sige om dig selv, at du er god til at skabe struktur i en kompleks lederrolle.

Fordi du interesserer dig for at skabe relationer og trives med en stor berøringsflade, er du også en god rollemodel for skolens medarbejdere, ledelse, børn og forældre, der oplever dig som en anerkendende person, der begejstrer og motiverer andre.

Om os
Rødkærsbro Skole har ca. 350 elever fordelt på tre afdelinger. SFO og Klub Rødkær er en integreret del af skolen, og vi har et tæt og godt samarbejde mellem lærere og pædagoger. Vi er ca. 50 medarbejdere – heraf 31 lærere, otte pædagoger og seks medarbejdere inden for rengøring og teknisk service.

Skolen er inden for den seneste årrække blevet moderniseret og bygget til for ca. 50 millioner kroner, så den i dag fremstår som en moderne folkeskole med blandt andet smartboards, auditorium og store, lyse lokaler med plads til varierede leg- og læringsformer.

Vi arbejder i selvstyrende teams, hvor der er plads til at afprøve idéer og nye måder at arbejde med læring. Vi har hele tiden fokus på at dygtiggøre os. I de seneste år har vi fokuseret på udvikling af professionelle læringsfællesskaber og co-teaching som led i at skabe en skole, der favner hele vores mangfoldige børnegruppe, herunder en del flersprogsbørn som kommer primært fra Østeuropa og Syrien.

Vi er en skole, hvor værdierne flekstabilitet, engagement, tryghed, anerkendelse og samhørighed gennemsyrer vores samarbejde og kommunikation hver dag. Derfor er det vigtigt, at du som skoleleder kan koble dig på vores værdier i arbejdet med at skabe en anerkendende og inkluderende skolekultur, som er kendetegnet ved ’Rødkærlighed’.  

Om ledelse på arbejdspladsen og i Viborg Kommune
Skolelederen på Rødkærsbro Skole refererer til skolechefen i Viborg Kommune. Du bliver en del af et velfungerende ledelsesteam på skolen, som udover dig består af en administrativ leder, to pædagogiske afdelingsledere og serviceleder. Vi ser ledelse som en teamopgave, og det betyder, at alle tager fra på den samlede opgavemængde.

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.
Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på vores hjemmeside; https://kommune.viborg.dk/Om-kommunen/Ledige-jobs-hos-Viborg-Kommune/At-vaere-ansat-ved-VK.

Løn og ansættelse
Vores nye skoleleder skal tiltræde den 1. oktober 2020. Løn efter gældende forhåndsaftale.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde den 17. august og anden samtalerunde den 26. august. Kandidater, der går videre til anden samtale, får udarbejdet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 25. august.

Få mere at vide om stillingen
Læs mere om stillingen som skoleleder i job- og kompetenceprofilen; https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=5281ed51-b873-4467-9c38-ffa262168e4a.

Hvis du har spørgsmål om stillingen som skoleleder, er du velkommen til at kontakte:
Skolechef i Viborg Kommune, Hasse Valdemar Mortensen, telefon: 87 87 10 50.

Pædagogisk afdelingsleder på Rødkærsbro Skole, Anette Varnum, kan også kontaktes for yderligere information om stillingen og rundvisning på skolen i uge 32, telefon: 30 30 27 65.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.