Skoleleder Gistrup og Vaarst-Fjellerad Skole, Gistrup Skole | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Gistrup Skole

Skoleleder Gistrup og Vaarst-Fjellerad Skole

Gistrup Skole

Gistrup og Vaarst/Fjellerad Skole søger ny dygtig og engageret skoleleder med tiltrædelse pr 1.5.2017 eller snarest muligt

Du skal ” Have noget at have det i”, have store ambitioner på skolens vegne, og dit hjerte skal banke for folkeskolen lokalt såvel som i det fælles skolevæsen.

Skolebestyrelserne ved Gistrup og Vaarst/Fjellerad har sammen søgt om en sammenlægning af skolerne til én skole fordelt på to matrikler i henholdsvis Gistrup og Fjellerad. Skolebestyrelsernes vision er at udnytte muligheden for at styrke og udvikle dynamikken i sammenlægningen af de to skolekulturer, for at skabe noget unikt: Det fælles tredje. Sammenlægningen sker under forudsætning af Byrådets beslutning på mødet den 27.2.2017. Hvis ikke der foreligger en godkendelse, vil du blive kontaktet personligt.

På de to skoler er der henholdsvis 720 elever på Gistrup Skole, 120 elever og 35 børnehavebørn i Fjellerad. Din rolle vil være at danne rammerne for, at alle vore dejlige, videbegærlige børn og unge udvikler sig til livsduelige, demokratiske mennesker, der bliver så dygtige og sociale, som muligt. Alles talenter skal i spil, hvilket kræver din involvering i deres læring, trivsel og dannelse i dagligdagen.

Skolerne ligger begge i naturskønne omgivelser på hver sin side af Lundby Bakker i den sydøstlige del af Aalborg Kommune. Skolerne er renoverede og fremstår med læringsvenlige og fleksible miljøer, som er den perfekte ramme om læring for at tilgodese reformens intentioner. Der er henholdsvis skov og grønne områder umiddelbart op til skolerne, hvilket giver ideelle rammer for friluftsliv og eksperimenterende undervisning i skole, DUS og børnehave. Der er ligeledes et godt samarbejde med forenings- og erhvervsliv for at lave åben skole.

Begge skoler er udviklingsorienterede med professionelle medarbejdere, der ønsker retning og rammer og udviser stor ansvarlighed i opgaveløsningen. Anerkendende kommunikation, høje forventninger og tillid på alle niveauer er et fællestræk for begge skoler. Der er et godt og engageret samarbejde med forældrene og skolebestyrelserne.

Vi søger en leder, som:
 • kan lede og styre sammenlægningen af de to skolers kulturer med høj grad af medinddragelse
 • er strategisk velfunderet med blik for en stor skoles drift, resultater, videreudvikling og optimal ressourceanvendelse
 • kan være leder af ledere, så de er i stand til at spille medarbejderne gode jvf. tankerne i Learning Pipeline
 • lægger vægt på ledelsens og skolens synlighed
 • har forståelse for og kan skabe sammenhængen mellem økonomisk drift og strategisk ledelse
 • bevarer det store overblik, uden at overse detaljen
 • har tillid og giver plads og rum for dygtige medarbejderes og lederes arbejde med kerneopgaven
 • har stærke relationskompetencer og lægger vægt på fællesskabet
 • er visionær og kreativ og har modet til at sætte retning
 • har gode kommunikative evner og vægter samarbejde og dialog
 • kan skabe tydelige og meningsfulde rammer, hvor medarbejdere kan lykkes med kerneopgaven og fremme en skole med arbejdsglæde og motivation
 • er ambitiøs på skolernes vegne
 
Vi kan tilbyde:

En skole med høje ambitioner og en engageret, dygtig og ansvarsfuld medarbejdergruppe, der samarbejder professionelt om opgaven og forventer medinddragelse i et tillidsfuldt samarbejde.

Du bliver en vigtig del af skolernes velfungerende ledelsesteam, som vægter en uhøjtidelig omgangstone med humor som en del af hverdagen.

Yderligere information:
Se information på skolens hjemmeside: www.gistrup-skole.dk og www.vaarst-fjellerad.dk      

Du kan indhente yderligere viden om Aalborg Skolevæsen på www.nogetathavedeti.dk  

Hvis du vil besøge skolerne, skal du kontakte Viceskoleleder Ingeborg Trabjerg på 99319332/25200653. Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Skolechef Jakob Ryttersgaard på 93520044.       

Ansøgningsfrist mandag den 20. februar 2017

Første samtale afholdes onsdag den 1. marts 2017 og 2. samtale afholdes tirsdag den 14. marts 2017. Der vil imellem 1. og 2. samtalerunde blive foretaget en test af de ansøgere, der er gået videre til 2. samtalerunde.
 
Arbejdsstedets adresser:
 
Gistrup Skole
Hadsundvej 406
9260 Gistrup
 
Vaarst/Fjellerad Skole
Haalsvej 4
9260 Gistrup
 
Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.
 
 
 

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
23-01-2017
Udløbsdato
20-02-2017
Job-ID
329690248
Jobbets adresse

Gistrup Skole

Hadsundvej 406

9260Gistrup

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden