Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Ellidshøj Skole

Vi ligger i en lille landsby med god plads og landlige omgivelser omkring os, og det udnytter vi, når vi tilbyder spændende og udviklende læringsrum, ude som inde. For hos os tager både børn, medarbejdere og ledere aktiv del i at smelte ude- og indeliv sammen. Vi tror nemlig på og kan se, at børn lærer godt, når de også kan være meget ude.
 
Ellidshøj Skole og børnehave ligger mellem Støvring og Svenstrup, men selvom vi er en lille landsbyskole, har vi store ambitioner, og vi har flere kendetegn, som gør os til noget særligt. Vi gør så meget godt, som virker, og engagerer os i tiltag, som passer til skolen, eleverne og underviserne. Det er eksempelvis projekter som den gode overgang fra børnehave til skole, grønt flag/Grønne Spirer, Makerspace, First Lego League og andre tiltag.
Vores fagligt dygtige og engagerede pædagogiske personale arbejder i selvstyrende teams, som er kendetegnet ved tillid, fleksibilitet og frihed.
 
At vi er en landsbyordning, giver os nogle oplagte muligheder. Derfor har vi fokus på en sammenhængende, spændende og lærerig hverdag for børn i alderen 3-12 år, hvor alle børn respekterer hinanden og får stort fagligt og socialt udbytte af at være forskellige steder i børnelivet. Her lærer, leger og udvikler børn sig på tværs af alder, hvad enten de går i børnehave, skole eller DUS, og de færdes i et overskueligt og varieret læringsmiljø, hvor alle kender hinanden. Vores glidende overgang fra børnehave til skole/DUS, er et stort aktiv, som gør, at børnene i deres eget tempo lærer skolemiljøet at kende i arbejdet med de gode overgange.
 
Vi er en del af Aalborg Kommunes skolevæsen og arbejder derfor under visionen Noget at have det i og ud fra ledelsesmodellen Sammen om ledelse, fællesskab og læring – Learning Pipeline.

https://www.nogetathavedeti.dk/vision
https://www.nogetathavedeti.dk/ledelsesmodel
 
Din profil 
Du er en synlig leder, der er passioneret i dit arbejde med at skabe de bedste rammer for dine medarbejdere, med særligt fokus på at skabe overblik og styrke det professionelle samarbejde. Du ser helheden i børnelivet, og er tydelig i din kommunikation overfor personale, samarbejdspartnere og forældre.
 
Ud over det nævnte ser vi gerne, at du: 
• Er læreruddannet
• Er en tydelig og handlekraftig leder, samtidig med, at du er en god teamplayer
• Er en dynamisk leder, som ser mulighederne i en lille skole, DUS og børnehave
• Har evnen til at spille personalet omkring dig gode
• Skaber en meningsfuld sammenhæng mellem politisk dagsorden, skolens strategi og medarbejdernes forventninger til dig.
 
Samtidig er der en vigtig opgave i at have et blik for samarbejdet med forvaltningen og det politiske niveau, og i den sammenhæng understøtte skolen som en del af et skolevæsen med mange tilbud og udviklingsmuligheder.
 
Vil du vide mere? 
Kunne denne unikke stilling være noget for dig, skal du endelig søge, og vi har naturligvis en forventning om, at du inden ansøgningsfristen besøger os, så vi får mulighed for at vise dig rundt og give dig indblik i, hvem vi er, og opgaven som skoleleder i Ellidshøj.
 
For at aftale besøg, kontakt DUS-leder Sigridur Jonsdottir på telefon 3199 4436 (kan kontaktes fra uge 32). 
 
For yderligere oplysninger om stillingen er du ligeledes velkommen til at kontakte skolebestyrelsesformand Preben Fihl på telefon 6166 1251 (kan kontaktes fra uge 32) eller viceskolechef Morten Lyhne Lodberg Sørensen på 9352 0043
 
Desuden er der udarbejdet Job- og personbeskrivelse til stillingen, hvor opgaven, krav og forventninger uddybes yderligere.

https://drive.google.com/file/d/1DxPt3UJ7H0Pe6RHvNrRPVuSYnBagEEH9/view?usp=sharing
 
Lederstillingen er omfattet af aftale om lokal løn og indgået forhåndsaftale, svarende til en årsløn på omkring kr. 549.700 excl. pension og ansættelse som tjenestemand.

Forud for endelig ansættelse indhentes referencer samt børne- og straffeattest.
  
Tidsplan for ansættelse: 
•                     31. august kl. 8.00, ansøgningsfrist
•                     2. september, udvælgelse af kandidater til samtale
•                     9. september, første samtalerunde
•                     10. september – 22. september, Garuda-test af kandidater
•                     23. september, anden samtalerunde
•                     Tiltrædelse senest 1. november 2020.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.