Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Frisholm Skole (genopslag)

Vi søger en ny leder, som med visionær samlende kraft vil lede skolen og dens elever ind i fremtiden i et tæt og respektfuldt samarbejde med medarbejdere, ledelse og skolebestyrelse. En leder med blik for helheden, øje for det nære, og som ikke taber det vigtigste af syne: alle elevers læring, trivsel og udvikling. Alle skal med!

Frisholm Skole er beliggende i Them – et lokalsamfund med ca. 2300 indbyggere 13 km syd for Silkeborg. Them er en by i vækst med et nybyggerkvarter tæt på skolen. Frisholm Skole har 434 elever fordelt på to spor og 45 engagerede og ambitiøse medarbejdere.

Vi er en åben skole med masser af samarbejde med de lokale idrætsforeninger, erhvervslivet, medborgerhuset, kirken m.fl. Området er fyldt med stærke lokale kræfter, som understøtter aktiviteter til områdets børn og unge. I øjeblikket er flere nye tiltag ved at starte op med fokus på tilbud til områdets børn og unge. Vi har naturen tæt på, nogle fantastiske og rummelige fysiske rammer og adgang til svømmehal og sportshal lige overfor skolen.

Det er vores ønske, at du som leder for Frisholm Skole udviser lokalt engagement og orienterer dig mod skolens fremtidige udviklingsmuligheder. Vores nye skoleleder skal derfor kunne se de muligheder, der ligger i dette og støtte op om det gode børne-/ungeliv i Them og omegn. Du skal også være opmærksom på, at vi driver skole fra 6.30 til 17.00, og al tiden er af stor betydning.

Du vil stå i spidsen for en skole, hvor det er vigtigt at arbejde med og fortsat udvikle overgangene i børnenes liv. Det gælder fra børnehave til skole, hele vejen til 9. klasse og videre til de unges valg af ungdomsuddannelse. Vores værdigrundlag er baseret på anerkendelse, glæde, fællesskab, kreativitet og faglighed, og vi er klar til en ny værdi-drøftelse sammen med vores kommende, innovative og visionære skoleleder.

En af dine første opgaver som ny skoleleder bliver at ansætte en pædagogisk leder til dit ledelsesteam, så I bliver tre i teamet.

Vi forventer at du:

 • har skoleledererfaring og relevant lederuddannelse
 • kan lede gennem ledere og sammen med og gennem dit ledelsesteam kan udøve ledelse tæt på medarbejderne
 • har erfaring med og kompetence til sammen med dit ledelsesteam at understøtte medarbejdernes professionelle roller
 • sikrer rammerne for at såvel den enkelte medarbejder som teams af medarbejdere etablerer de bedst mulige læringsmiljøer for alle elever
 • med respekt for de politisk og administrativt centralt fastlagte mål for Silkeborg Kommunale Skolevæsen kan tegne en klar vision og opstille konkrete mål for Frisholm Skole
 • har blik for kvaliteten og potentialet i et engageret lokalsamfund og en engageret skolebestyrelse
 • har økonomisk og administrativ tæft og kan levere sikker drift
 • kan være rammeskabende for en skole med rum for refleksion, og hvor relevante sparrings- og feedbackprocesser er i højsædet, herunder feedback mellem ledelse, medarbejdere, elever og forældre
Lokalt vil du møde:
 • en flok levende, nysgerrige børn, som skal blive til nogen og ikke kun noget
 • en engageret medarbejderstab
 • en aktiv, medspillende skolebestyrelse
I det fælles skolevæsen vil du møde:
 • Et tæt samarbejde med din områdeleder gennem løbende sparrings- og opfølgningssamtaler
 • Et forpligtende samarbejde med dygtige skolelederkolleger
 • Deltagelse i læringsnetværk for skoleledere
Hvis du kan og vil være:
 • Den leder, der møder elever, forældre og medarbejdere anerkendende
 • Den leder, der går forrest og står bag, som lytter og trives med dialog og involvering
 • Den leder, der rodfæstet hviler i opgaven med en naturlig autoritet
Så modtager vi gerne din ansøgning.

Du kan også finde yderligere oplysninger på skolens hjemmeside:
https://frisholm-skole.aula.dk

På Silkeborg Kommunes hjemmeside kan du læse mere om kommunens strategiplan og ledelsesgrundlag, ledelsesgrundlag for skoleledelse samt job- og personprofil for skoleledere https://silkeborg.dk/Kommunen/Job/Bliv-leder-hos-os

Links:
Principper for kvalitetsudvikling på skoleområdet
MindSet for inklusion på 0-18 års området
Den Sammenhængende Børne- og Ungepolitik

Lønnen fastsættes efter aftale med den aftaleberettigede organisation. Stillingen er en tjenestemandsstilling med et lønniveau på ca. 600.000 kr.

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte områdeleder Kaj Grove på tlf. 4017 7377 eller skolebestyrelsesformand Rikke Skjoldan Kjær på tlf. 2337 5181.
Som forberedelse til at søge stillingen, er du velkommen til at besøge skolen. Du kan aftale rundvisning med pædagogisk leder Jane Vibjerg på tlf. 2967 1203..

Ansøgningsfrist søndag 17. januar 2021. Første samtale forventes afholdt 21. januar 2021 og anden samtale 28. januar 2021. Kandidater, der går videre til anden samtale, skal gennemføre en Garuda kompetenceprofil.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.