Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Gl. Hasseris Skole

Skoleleder søges til vores dejlige skole, som er fuld af nysgerrige børn og engagerede medarbejdere. Kan du sige ja til følgende, så læs endelig videre og overvej om det er dig, vi skal have som ny skoleleder på skolen. 

 • Høj faglighed, fællesskab og trivsel er vores sigtekorn
 • Børnenes udvikling afhænger af vores måde at møde dem på, og vi har, som de voksne, ansvaret
 • Alle børn gør det godt, hvis de kan
 • En skoleleders vigtigste opgave er at finde den rette balance mellem at lytte, udfordre, understøtte og sætte retning
Synes du, det lyder rigtigt, så har du mulighed for at søge jobbet som skoleleder hos os. En spændende og særdeles attraktiv stilling, fordi der er tale om en skole i god udvikling, med dygtige medarbejdere, solid forældreopbakning, med høj kompleksitet og masser af udviklingsmuligheder og en skole, som glæder sig til at ansætte den helt rigtige profil til jobbet.
 
Vi er ca. 760 elever og knap 100 ansatte. Hver dag arbejder vi for, at hvert eneste af vores børn får den bedst mulige skoletid hos os. Det er vigtigt for os, at der er en rød tråd mellem skole og DUS, så eleverne ikke møder 2 forskellige verdener ift. pædagogikken. Derfor har vi også stort fokus på at skabe helhed og sammenhæng i børnene og de unges liv. Vi forsøger altid at gå foran med at understøtte et godt og professionelt samarbejde, det gælder uanset om det er i relation til børnene, deres forældre, eksterne samarbejdspartnere eller interessenter i lokalmiljøet.
 
Vi har et godt undervisnings- og arbejdsmiljø. Det er vi stolte af, men vi ved også, at det ikke er noget, der kommer af sig selv, men at det er noget, vi sammen skaber, når vi hver især gør os umage og sammen stræber efter at blive endnu bedre.
 
Endelig er det vigtigt at nævne, at vi er en del af Aalborg Kommunes Skolevæsen, og derfor arbejder under visionen Noget at have det i og ud fra Ledelsesmodellen Sammen om ledelse, fællesskab og læring – Learning Pipeline.

https://www.nogetathavedeti.dk/vision
https://www.nogetathavedeti.dk/ledelsesmodel
 
Din profil
Du er en synlig og visionær leder, der er optaget af at skabe de bedste rammer for Gl. Hasseris Skole for såvel elever som medarbejdere. Du ved, at en fortsat sikker økonomisk drift af skolen, i et tæt samarbejde med skolebestyrelsen, er en nødvendighed og en opgave, som du har ansvaret for lykkedes.
 
Du er ambitiøs på børnenes, medarbejdernes og egne vegne, og du er garant for, at de dagsordener, der sættes, giver mening og skaber sammenhæng. En mening der skal være bundet af en rød tråd mellem skolens udviklingsstrategi, den politiske dagsorden og dig og medarbejdernes forventninger og erfaringer. Indrømmet det kan nogle gange være en stor og vanskelig opgave, og derfor forventer vi også, at du har solid ledelseserfaring, gerne skoleledererfaring, og at du brænder for at skabe et godt og frugtbart arbejdsmiljø, hvor vi har kerneopgaven i centrum. Det betyder også, at det er vigtigt, at du er dygtig til at kommunikere, og at du taler i øjenhøjde, så alle forstår, hvad du siger og ved, hvad du mener.
 
I dit daglige arbejde som skoleleder vil du skulle kunne begå dig i en lang række forskellige sammenhænge, og derfor er din evne til at danne relationer, indgå i netværk og møde nye mennesker væsentlig. Du har en naturlig nysgerrighed på andres synspunkter og er ikke bange for at tænke nyt, men samtidig har du nemt ved at udtrykke, hvor du står og at gå ind i en konflikt, hvis det er det, der er brug for.
 
Som skolens øverste ansvarlige har du en vigtig opgave i at understøtte, at vi har et godt samarbejdet med forvaltningen og det politiske niveau. Herunder at drive skolen på en sådan måde, at vi profiterer af at være en del af et skolevæsen med mange tilbud og udviklingsmuligheder.

Vi søger en skoleleder:
 • Der vil brænde for Gl. Hasseris Skole og har høje ambitioner for alle børn og medarbejdere
 • Der har en inddragende ledelsesstil med mod på og lyst til at sætte retning
 • Der er empatisk og tillidsvækkende med et inkluderende menneskesyn
 • Der er stærk kommunikativ og med gode relations- og netværkskompetencer
 • Der kan lede både opad, nedad og udad, og som man ved, hvor man har pga. høj integritet
 • Der vil arbejde ud fra og kan stå 100% inde for et overordnet princip om ordentlighed
   
Lyder det spændende? Og vil du vide mere? 
Tøv ikke. Vi vil rigtig gerne vise dig rundt og give dig indblik i, hvem vi er, og hvad vi har at byde på. Så har du lyst, så håber vi, at du vil besøge os, inden du sender din ansøgning.

Kontakt viceskoleleder Søren de Lasson tlf. 93 52 03 20 for evt. at aftale et besøg på skolen. For yderligere information om stillingen er du også velkommen til at kontakte skolebestyrelsesformand Annette Nørgaard Svensson tlf. 28 55 12 22 eller viceskolechef Morten Lyhne Lodberg Sørensen tlf. 93 52 00 43.
 
Der er udarbejdet Job- og personbeskrivelse til stillingen, hvor opgaven, krav og forventninger uddybes yderligere. Her finder du også tidsplanen for ansættelsesforløbet og oplysninger om, hvilken test der benyttes i rekrutteringsprocessen.

https://www.aalborg.dk/media/13065664/job-og-personprofil-skolelederansaettelse-gl-hasseris-skole-002.pdf
 
Lederstillingen er omfattet af aftale om lokal løn og indgået forhåndsaftale, svarende til en årsløn på omkring kr. 623.000 plus pension og ansættelse som tjenestemand.
 
Forud for endelig ansættelse indhentes referencer samt børne- og straffeattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.