Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Lilleskole

 

 

 

 

 

 

 

CareMatch søger for Bagsværd Friskole - 


Med udgangspunkt i, at du identificerer dig med vores værdigrundlag og unikke kultur – og brænder for at være leder for en lilleskole, skal du med din ledelseserfaring og pædagogiske viden gå foran og fortsat skabe trivsel via følgeskab, samhørighed og fælleskab.


Vi er en kreativ og musikalsk skole, der værner om at opdrage til demokratisk bevidsthed, social og interkulturel forståelse og deltagelse i skolens fællesskaber.

Stabilt elevtal og trivsel

Hovedopgaven som skoleleder er at sikre, at skolens virksomhed løses professionelt inden for de givne rammer og på sigt at sikre et stabilt elevtal og høj trivsel for elever, medarbejdere og forældre.

Med dit overblik og helhedsorienterede tilgang samt din viden om udviklingen i lærings- og skolemiljøet skal du sikre og fastholde en rød tråd på skolen med fokus på læring og udvikling for vores børn. Herunder at styrke den faglige profil i et fælles, fagligt engagement, som bygger på skolens værdier og kan mærkes helt ud i klasselokalerne.

Samtidigt skal du håndtere skolens driftsmæssige opgaver og have det økonomiske overblik, da skolens budget er rammesættende for skolens hele virksomhed.

Faglig og personlig profil

Vi ønsker, at du er synlig og nærværende som rollemodel i personalegruppen og i samarbejdet med forældrene, og at du kan skabe tillidsfulde relationer samtidigt med, at skolens profil synliggøres internt og eksternt.

Det kræver, at du er en god og autentisk kommunikator, og at du kan være skolens frontperson i lokalområdet.

  • Læreruddannet, eller tilsvarende med didaktisk erfaring
  • Ledererfaring – gerne fra lille- eller friskole
  • Empatisk, imødekommende, beslutningsdygtig og udadvendt
  • God til at lytte til alle og være tydelig og skabe retning
  • Åben for nye ideer inden for den grundlæggende ramme
  • Nysgerrig og opsøgende på skolens dagligdag

Om skolen

Skolen danner rammen for ca. 200 legesyge, livsglade og læringsparate børn, 24 dedikerede ansatte fordelt på forskellige faggrupper og en stor flok engagerede forældre.

Vi er en skole, der lægger vægt på et læringsmiljø med et højt fagligt niveau, der fremmes gennem et musisk, kreativt læringsperspektiv. En hjørnesten i skolens værdigrundlag er at se og udvikle barnet i et helhedsperspektiv. Vi er en skole med stærke traditioner og værdier.

Forældrekredsen og personalet er meget engageret og kan med fordel sættes i spil for fællesskabet. Bagsværd Friskole er en lille, uafhængig skole, fri af politiske og religiøse tilhørsforhold.

Yderligere information

Skolen samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Vi opfordrer til, at du kontakter Mads Lindhardt Henriksen på 42484042 eller mlh@carematch.dk. Her kan du rekvirere en job- og kompetenceprofil og aftale nærmere om et evt. besøg. I ansættelsesprocessen kan vi bruge test.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse efter overenskomst for ledere ved frie grundskoler. Lønintervallet er 448.089 til 536.728 kr. samt løntillæg og resultatløn.

Tidsplan

Ansøgningsfrist                                        20. januar 2021

Første samtale                                         25. januar 2021 mellem 12 og 17

Anden samtale                                         27. januar 2021 mellem 13 og 17

Tiltrædelse                                               1. marts 2021 eller efter aftale

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.