Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Nørre Boulevard Skolen

Holstebro Kommunes største skole søger en synlig, kommunikerende og ambitiøs leder

Skolen
Nørre Boulevard Skolen er både en almen folkeskole og en profilskole for idræt og bevægelse. Skolen er gennemrenoveret gennem de seneste år og har tidssvarende rammer for pædagogisk udvikling og praksis. Skolens pædagogiske profil tager udgangspunkt i værdierne ansvar, omsorg og respekt og har de seneste år hentet stor inspiration fra PALS.

Nørre Boulevard Skolen er Holstebros største folkeskole og blev dannet som en del af en skolestruktur i 2016. Efter en periode med byggeri og strukturelle forandringer er fokus nu på kvalitetsudvikling og kulturarbejde. På Nørre Boulevard Skolen er der plads til mangfoldighed. Vi er stolte af at være et sted, hvor man hver dag møder mennesker med forskellige vilkår, traditioner og kulturer, og vi arbejder bevidst med rummelighed og ligeværd.

Skolen har 780 elever fra 0. – 9. klasse samt styrkeklasser og sportsklasser for de ældste elever i samarbejde med Holstebro Elitesport. Den samlede personalegruppe består af 96 medarbejdere. Skolens ledelsesteam består ud over skolelederen af fire afdelingsledere.

Skolerne i Holstebro By
Nørre Boulevard Skolen er en del af skoleordningen i Holstebro By, hvor de tre skoler udgør et skoledistrikt med fælles bestyrelse. De tre skoler er profilskoler med eget profilområde, profilråd og elevråd. Skolerne er for alle børn – uanset kulturel baggrund, evner og talenter. Skolelederne på de tre afdelinger har et meget tæt samarbejde og er på skift øverste leder for skoleordningen.

Skolevæsenet og den fælles opgave
Som skoleleder i Holstebro Kommune bliver du en del af et stærkt og dynamisk skolelederfællesskab, hvor åbenhed om egen praksis og en nysgerrighed over for andres er en naturlig forudsætning for fælles læring og udvikling. Vi forventer, at ledelsesvirket på egen skole bringes i samklang med en fælles retning for det samlede skolevæsen og for hele 0-18 års området.

Vi har store ambitioner om at blive endnu dygtigere til at arbejde sammen på tværs i Børn og Unge. Du skal derfor bidrage til dette samarbejde på alle niveauer. Vi har en målsætning om, at flere børn skal opleve sig som en værdifuld del af et eller flere fællesskaber, og at flere børn skal lykkes inden for almenområdet. Det forventer vi, at du vil arbejde med på og bidrage til.

Skolelederen refererer til Skole- og Rådgivningschefen.

Ledelsesprofil
Vi søger et imødekommende og fagligt dygtigt menneske, der:

  • Er ambitiøs på børnenes og de ansattes vegne
  • Ser forskellighed og diversitet som en styrke
  • Er robust, troværdig og åben
  • Vil være leder for ledere
  • Har visioner omkring udvikling af folkeskolen

Vi håber, at du vil prioritere følgende højt
  • Kommunikation internt og eksternt
  • Økonomistyring og planlægning
  • Organisatorisk udvikling og kulturarbejde
  • Både høj faglighed og forebyggende trivselsarbejde
Som skoleleder har du både det overordnede ansvar for skolens pædagogiske tilbud, personaleledelsen, planlægningen og ressourcestyringen. Det foregår i et tæt samarbejde med lederteamet.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Der er aftalt kriterier for funktionsløn og kvalifikationsløn. Den nye leder må være indstillet på at deltage i relevante uddannelsesforløb, herunder kommunalt tilrettelagte lederkurser og internater.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Skole- og Rådgivningschef Peter Fogde Mikkelsen, telefon 21 80 33 71. Du er meget velkommen til at kontakte skolen for en rundvisning. Det gør du ved, at kontakte en af afdelingslederne Mads Pahuus (20 66 84 56), Kirsten G. Hedeby (22 55 72 16) eller Vibeke K. Borum (25 47 81 17).

Du kan også læse mere om skolen på folkeskoleniholstebroby.holstebro.dk/nrboulevardskolen

Ansættelsesproces
Der er nedsat et ansættelsesudvalg bestående af skolebestyrelsen ved Holstebro By, lederteamet ved Nørre Boulevard Skolen, medarbejderrepræsentanter, skolelederne i Holstebro samt skole- og rådgivningschefen.

Følgende datoer er fastsat til processen
15. januar kl. 8.00: Ansøgningsfrist
18. januar kl. 16.00: 1. samtalerunde
27. januar kl. 16.00: 2. samtalerunde

Mellem første og anden samtalerunde skal de valgte kandidater afgive referencer og have udarbejdet person- og kompetenceprofil.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.