Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Rosendalskolen i Mariagerfjord Kommune

Kan du stå i spidsen for en skole med højt faglig niveau, engagerede medarbejdere og dygtige elever, og vil du understøtte udviklingen af stærke og forpligtende fællesskaber?

Rosendalskolen er beliggende i Hobro og har 3-4 spor, integreret SFO og et ADHD specialtilbud. Skolens elever er fagligt i særklasse og et stærkt socialt fællesskab kendetegner kulturen. 

Det pædagogiske fokus er rettet mod etablering af pædagogiske læringsfællesskaber, der gennem et igangværende projekt skal udbygges og implementeres.

Ledergruppen på Rosendalskolen, som suppleres af en ny afdelingsleder for ADHD tilbuddet samt en ny viceskoleleder, der samtidig fungerer som afdelingsleder for udskolingen, søger en erfaren øverste leder til at videreføre og fortsat udvikle skolen. 

Forældrebestyrelsen og Mariagerfjord Kommunes skoleforvaltning bliver væsentlige sparringspartnere for den nye skoleleder, der i tæt samarbejde med ledergruppen skal sikre, at Rosendalskolen er rustet til fremtiden.

Du kan læse mere om Rosendalskolen her og om stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat her:

https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=51939&refno=DK-04568

Hør og se skolechefen, medarbejdere og elever fortælle om Rosendalskolen og stillingen her:

https://vimeo.com/251817302

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jesper Lund fra Mercuri Urval på telefon 4045 3435 eller Anja Lange fra Mercuri Urval på telefon 4049 2026. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt og Mariagerfjord Kommune vil ikke blive orienteret uden forudgående aftale herom.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Mercuri Urval (referencenummer: DK-04568). Ansøgningsfristen udløber den 16. februar 2018, kl. 10.00.Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune har 42.000 indbyggere og er placeret midt i mellem de store jyske byer Aalborg, Aarhus, Viborg og Randers. Kommunen er den sydligste kommune i Region Nordjylland. Den største by er Hobro, der er en af landets ældste købstæder og blandt andet kendt for vikingeborgen Fyrkat.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her