Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder til Sebber Skole - her er plads, hvis du vil være med

Samarbejde, fællesskab og faglighed. Som uddannet i skoleverdenen kender du ordene til hudløshed, og når du søger stillingen som vores nye skoleleder, skal du også kunne svare på, hvad ordene betyder. For holdningerne og handlingerne bag de ord, er netop det, som holder os skarpe her på Sebber Skole og Regnbuen - vores landsbyordning - og som sørger for, at vi har en rød tråd gennem hele huset til gavn for voksne og børn fra første dag i vuggestuen til sidste skoledag.
 
Vi ligger i den sydvestlige del af Aalborg Kommune i naturskønne omgivelser med fjorden, skoven og åbne marker som nærmeste nabo. Desuden har vi et stort udeareal, hvor der er gode udfoldelsesmuligheder, som vi benytter flittigt. Som ny skoleleder skal du have lyst til at tage aktiv del i at drive en tryg og god landsbyordning, og være med til at arbejde for en stadig forankring i lokalområdet.
 
Vi er en del af Aalborg Kommunes skolevæsen og arbejder derfor under visionen Noget at have det i og ud fra ledelsesmodellen Sammen om ledelse, fællesskab og læring – Learning Pipeline.

https://www.nogetathavedeti.dk/vision
https://www.nogetathavedeti.dk/ledelsesmodel
 
Dig som skoleleder 
Vi søger en leder, der kan og har lyst til at lave lidt af det hele, for vi er ikke større, end at du både skal være klar til at sætte plaster på og tage en vikartime, samtidig med, at du kan lede og drive skolen pædagogisk og fagligt. Du kommer til at være tæt på både børn og forældre, og vi forventer, at du er synlig i hverdagen ude blandt børnene og samtidig vil være med til at skabe sammenhæng mellem skolen og lokalsamfundet. For en synlig leder med et højt kommunikations- og informationsniveau er en nødvendighed for en landsbyordning med vores størrelse og placering.
 
Du skal have indsigt i både vuggestuen, børnehaven og skolen, og samtidig formå at skabe et naturligt fællesskab for alle børn og voksne, så vi sammen kan skabe skoleudvikling, der bygger på stolte traditioner og nye visioner. Du skal som nævnt være alsidig men også ambitiøs, for vi har brug for, at du både kan se helt ind i kernen af vores opgaver, motivere medarbejderne og skabe et ejerskab, samtidig med at du tænker langsigtet med et strategisk blik for skolens fremtidige udvikling.
 
Og så er der naturligvis en vigtig opgave i at have et blik for samarbejdet med forvaltningen og det politiske niveau, og i den sammenhæng understøtte skolen som en del af et skolevæsen med mange tilbud og udviklingsmuligheder.
 
Vil du vide mere? 
Kunne denne unikke stilling være noget for dig, skal du endelig søge, og vi har naturligvis en forventning om, at du inden ansøgningsfristen besøger os, så vi får mulighed for at vise dig rundt og give dig indblik i, hvem vi er, og opgaven som skoleleder i Sebber.
 
For at aftale besøg, kontakt DUS-leder Lene Guldbæk på telefon 5189 0388 eller 9835 5120 (kan kontaktes fra uge 31). 
 
For yderligere oplysninger om stillingen er du ligeledes velkommen til at kontakte skolebestyrelsesformand Mette Janner-Lauritsen på telefon 2425 5441 (kan kontaktes fra uge 32) eller viceskolechef Morten Lyhne Lodberg Sørensen på 9352 0043
 
Desuden er der udarbejdet Job- og personbeskrivelse til stillingen, hvor opgaven, krav og forventninger uddybes yderligere.

https://drive.google.com/file/d/1hWXv2M-Wa2ytdFQ174D3YdkiGcysKn37/view?usp=sharing
 
Lederstillingen er omfattet af aftale om lokal løn og indgået forhåndsaftale, svarende til en årsløn på omkring kr. 549.700 excl. pension og ansættelse som tjenestemand.
 
Forud for endelig ansættelse indhentes referencer samt børne- og straffeattest.
 
Tidsplan for ansættelse: 
•                     31. august kl. 8.00, ansøgningsfrist
•                     3. september, udvælgelse af kandidater til samtale
•                     8. september, første samtalerunde
•                     9. september – 21. september, Garuda-test af kandidater
•                     22. september, anden samtalerunde
•                     Tiltrædelse senest 1. november 2020.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.