Skolepædagog til indskolingen på Hældagerskolen

SAMMEN ER VI BEDRE! 

Så kort kan det siges. På Hældagerskolen er vores slogan ikke bare noget, der står på brevpapiret. For vi tror på, at vi lykkes bedre med at skabe læring og trivsel for eleverne, når vi er sammen om opgaven. Det er i fællesskabet, at den enkeltes potentialer findes og udvikles – det gælder både for børn og voksne. 
Vi er stolte af, at vi på skolen har en høj medarbejdertrivsel, en god holdånd og medarbejdere, der alle dagligt gør en forskel for elevernes liv og hverdag. 

Så drømmer du om…
At arbejde på en arbejdsplads med gode forhold, høj medarbejdertrivsel, flextid, højt humør, en stærk faglig profil, hvor der er højt til loftet, og hvor du har mulighed for at sætte dine pædagogiske idéer i spil sammen med over 100 andre engagerede kolleger? Så er du måske vores nye kollega. 

Om jobbet
Vi søger en skolepædagog til vores indskoling. Stillingen er på 37 timer/uge med timer i både skole og SFO med hovedbeskæftigelsen er i SFO. Stillingen ønskes besat fra 1. december 2020 eller snarest muligt. I skolen er pædagogernes opgave at lære børnene at indgå i det sociale fællesskab – herunder udfærdigelse af individuelle udviklingsplaner og årsplaner for det pædagogiske arbejde. I skoledelen vil du blive tilknyttet en 0. klasse, hvor du skal have alenetimer samt timer sammen med lærerne. Du vil følge klassen videre til 1. årgang.
Pædagogerne arbejder tæt sammen med lærerne i forhold til klassens trivsel og læring, og der arbejdes med synlige læringsmål og evaluering. 

I SFO’en har vi et bredt udvalg af aktiviteter med udgangspunkt i Vejle Kommunes fokusområder, børnenes ønsker og personalets kompetencer. Vi arbejder med at understøtte børnenes fællesskaber og relationer, samt at styrke sammenhængen mellem skole og SFO.  

Vi forventer af dig

 • At du er uddannet pædagog.
 • At du er fagligt kompetent, engageret og motiveret.
 • At du tror på at alle børn kan lære og udvikler sig i fællesskab.
 • At du kan skabe gode rammer for det enkelte barns personlige og sociale udvikling.
 • At du er god til klasseledelse.
 • At du har lyst til at være en del af den pædagogiske udvikling i skole og SFO.
 • At du har evne og vilje til konstruktivt teamsamarbejde i en ”vi-kultur”.
 • At du evner at grine, reflektere og sprede arbejdsglæde.

At du er indstillet på, at du skal arbejde om eftermiddagen, hvor SFO’en er åben. Dvs. arbejdsdage til ca. kl. 16-17. Enkelte tirsdage kan der være møder til efter kl 17.  
Vi ser gerne, at du har erfaring med arbejdet som skolepædagog, men det er ikke et krav.
 
Vi tilbyder dig

 • At blive en del af en skole, hvor der er et stort engagement og vilje til at lave den bedst mulige skole for eleverne og den bedst mulige arbejdsplads for medarbejderne.
 • Vi lægger stor vægt på, at der er et godt samarbejde mellem pædagoger og lærere, og har derfor fokus på at skabe gode rammer for det tværprofessionelle samarbejde. Skolepædagogerne i indskolingen kører i rul, hvor man så vidt muligt følger en børnegruppe fra førskolen og videre op i 0., 1. og 2. klasse.
 • Vi tilbyder en engageret forældrekreds, som vi ser, som den vigtigste samarbejdspartner i forhold til elevernes læring og trivsel.
 • Vi har ordentlige forberedelsesforhold, herunder fast arbejdsplads og en god flextids-ordning.

Ansættelsesvilkår
37 timer ugettligt. Ansættelse efter gældende overenskomst. Tiltrædelse 1. december 2020 eller snarest muligt.
 
Om os

 • Hældagerskolen er en stor, veldrevet folkeskole med 720 elever og 100 medarbejdere.
 • Skolen er tresporet fra 0.-9. årgang med en centerafdeling, som rummer elever med bevægelseshandicap samt specifikke kognitive vanskeligheder. Ca. 350 elever er en del af skolens SFO.

Du kan læse og se mere om os på

https://www.youtube.com/watch?v=eci6YpyC8pl&feature=emb_logo

https://haeldagerskolen.aula.dk/  

Du er velkommen til at kontakte pædagogisk afdelingsleder for 0.-2. klasse og SFO, Lene Aggerholm, eller Jamie Møller, daglig leder af SFO og førskolen, hvis du har uddybende spørgsmål eller har lyst til at hilse på os, inden du søger stillingen.
Lene Aggerholm på tlf. 2371 1381 eller legag@vejle.dk
Jamie Møller på tlf. 2012 8242 eller jammo@vejle.dk  

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest søndag 25.oktober 2020. Samtaler holdes torsdag 29. oktober 2020. 

Børne- og straffeattest
Vi indhenter altid børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelser.

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Uønsket post”. 
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.  

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.