Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skolesekretær på deltid til Spjald Skole og helhed

Vi søger en dygtig og engageret skolesekretær 15-20 timer ugentligt med ansættelse den 1. august 2021.
Du vil komme til at arbejde i administrationen sammen med skoleleder, viceskoleleder, afdelingsleder i Specialcenter Øst, SFO-leder, dagtilbudsleder samt skolesekretær. Du vil blive en del af et levende miljø med mange glade børn og kolleger på en velfungerende arbejdsplads med en uformel omgangstone.
Skolesekretæren sætter ikke kun plaster på blødende knæ, men arbejder med et bredt spektrum af administrative opgaver med store faglige udfordringer. Der er såvel rutineprægede som komplekse og afvekslende opgaver.
Det betyder meget for os, at du er systematisk, selvstændig og imødekommende. Vi forventer, at du har en administrativ uddannelse, har IT kompetencer, har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner og er sikker i korrekturlæsning.
Har du lyst til at indgå i et godt kollegialt fællesskab i et attraktivt job, og kan du imødekomme ovenstående, håber vi, at du vil sende os din ansøgning.
Spjald Skole er en udviklingsorienteret skole med et godt pædagogisk miljø, hvor elevers og medarbejderes trivsel vægtes højt.  Skolen har 320 elever, hvoraf de 40 går i vores specialcenter.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Du er meget velkommen til at besøge skolen og hente yderligere oplysninger på vores hjemmeside spjaldhelhed.rksk.dk.  Du må også gerne ringe til skolesekretær Lone Kjær Haubjerg tlf. 99742801 eller skoleleder Helle Lundsgaard tlf. 99742802.
Ansøgning og kopi af eksamensbeviser, udtalelser mv. skal være Spjald Skole i hænde senest den 12. maj 2021, kl. 12.00. Samtalerne finder sted den 19. maj 2021.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via rksk.dk
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” nedenfor selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.