Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skottegårdsskolen søger en barselsvikar til matematik i vores 2. klasser

Vores matematiklærer på 2. årgang er gået på barsel. Derfor vi søger en barselsvikar til ansættelse d. 1.2.2021 eller snarest derefter, og vikariatet løber foreløbig til d. 1.11.2021.

Da vi er organiseret i afdelinger med årgangsteams, så vil du tillige få Natur og Teknik på årgangen. Der ligger desuden flere holdtimer i skemaet.

Vi er en skole i rivende udvikling, og du vil få mulighed for at sætte dit præg på denne udvikling.

Der er skemalagt ugentlige teammøder, hvor pædagoger og lærere på årgangen mødes for at udvikle og tilrettelægge de faglige og pædagogiske tiltag, børnegruppen har behov for.

Vi har en anerkendende tilgang til vores elever og forældre og værdsætter en åben og fordomsfri dialog. Vi har høje ambitioner på vores elevers vegne og har fokus på et attraktivt læringsmiljø for alle børn.

Stillingen er et barselsvikariat til besættelse pr. 1.2.2021 eller snarest derefter.

Vi forventer, at du:
  • Er uddannet lærer
  • Er fleksibel og kan arbejde struktureret
  • Har lyst til at arbejde i selvstyrende team
  • Kan samarbejde og arbejde selvstændigt
  • Kan se muligheder og er udviklingsorienteret

Vi kan tilbyde dig:
  • En arbejdsplads baseret på åbenhed og tillid
  • Et tæt samarbejde med dygtige, ambitiøse og engagerede kolleger i selvstyrende team
  • En spændende hverdag, hvor du vil få indflydelse på udviklingen
  • En dynamisk og social arbejdsplads

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Lærernes Centralorganisation efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

De personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til viceskoleleder Susanne Frøkjær på telefon 32504037

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 3.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.