Skovlunde Skole Syd søger lærere til indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen

Vi har brug for nye kolleger – gerne både erfarne lærere og nyuddannede – der brænder for skolen og elevernes læring, og som vil være med til at gøre vores dejlige skole endnu bedre. Vi søger lærere til følgende opgaver:
 
UDSKOLINGEN
Vores udskoling er godt på vej med at udvikle et spændende og attraktivt udskolingsmiljø for alle distriktets elever. Lærere og ledelse arbejder tæt sammen om opgaven, og du vil blive en vigtig medspiller i den fortsatte udvikling, formning og implementering – herunder også at kunne sætte dit præg på indhold og proces. Skriv til os, hvis du kan dække nedenstående (helt eller delvis)
7. og 8. årgang: Matematik, fysik/kemi, naturfag og (drenge-)idræt – og indgå i udviklingsarbejdet på vores Sundhedslinje.
 
MELLEMTRINNET
4. årgang: Dansk og tysk engelsk
 
INDSKOLINGEN
I matematik, musik, naturfag og engelsk
 
Som vores nye kollega har vi brug for, at

  • du er god til at samarbejde
  • du kan skabe forudsigelighed og tryghed for eleverne og motivere deres lyst til at lære.
  • du er fagligt opdateret, idérig samt reflekteret og handlekraftig
  • du møder elever og samarbejdspartnere med åbenhed og respekt.
 
Er du samtidig en autoritet, som kan hjælpe eleverne til at blomstre, og kan du med humor og nærhed opbygge gode relationer og skabe interesse og dynamik omkring dine fag - så er du præcis den, vi leder efter.
 
VI TILBYDER
  • En spændende arbejdsplads i udvikling
  • Et velfungerende arbejdsmiljø
  • Super kompetente og engagerede kolleger
  • Høj grad af kollegialt samarbejde og samvær
  • En dedikeret ledelse
 
OM SKOVLUNDE SKOLE:
Vi er en levende skole med et velfungerende samarbejde mellem lærere og pædagoger.
Skovlunde Skole er en stor skole på to matrikler. På afdeling Syd har vi mere end 850 glade og motiverede elever og omkring 90 kompetente og engagerede medarbejdere – lærere, pædagoger og teknisk personale.
 
Vi arbejder i årgangsteam, og som lærer hos os har du de fleste af dine timer på én årgang, enten i indskolingen (0.-3. klasse), mellemtrinnet (4. – 6. klasse) eller i udskolingen (7. -9. klasse). På alle klassetrin arbejdes med læringsmål og udvikling af læringsmiljøer. Næste skoleår byder på fællesuddannelse i analyse af læringsmiljøer for hele det pædagogiske personale.
 
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
Ansættelse vil være fra 1. august 2018
 
YDERLIGERE INFORMATION
Gitte Aggerholm, pædagogisk leder for mellemtrin - gta@balk.dk eller tlf. 44773924
Jakob Sundman, pædagogisk leder for indskoling – jasu@balk.dk eller tlf. 44773815
 
ANSØGNINGSFRIST: 25. APRIL 2018 12.00
Samtaler afholdes løbende 3.- 9.maj

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

 

Ballerup Kommune

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vi søger to lærere til vores udskolingsafdeling på Måløvhøj Skole

Måløvhøj Skole

Ballerup
Måløvhøj Skole er i gang med at udvikle udskolingen med henblik på at styrke elevernes motivation. Medarbejdergruppen er meget engageret og involveret i udviklingen og vi forventer derfor, at du aktivt bidrager til at skabe en ny udskoling, hvor der...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Skal du med på holdet af nye lærere på Skovlunde Skole afdeling Nord?

Skovlunde Skole

Ballerup
Vi søger 4 engagerede kollegaer, der med naturlig autoritet samt pædagogisk og didaktisk overskud kan hjælpe eleverne med at udfolde deres potentiale både fagligt og socialt. Alle stillinger indeholder klasselærerfunktion. For at komme i betragtning...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

1 lærer til Ordblindeinstituttet pr. 1. august 2018

Ordblindeinstituttet

Ballerup
Vi søger en lærer med linjefag i Dansk og gerne linjefag eller kompetencer i et eller flere af flg. fag: matematik, engelsk eller specialpædagogik. Ordblindeinstituttet er en specialfolkeskole, som tilbyder vidtgående specialundervisning til elever ...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Måløvhøj Skole søger en lærer til mellemtrinnet samt en barselsvikar til indskolingen

Måløvhøj Skole

Ballerup
Måløvhøj Skole, afd. Østerhøj, søger en uddannet, engageret og dygtig lærer pr. 1. august 2018 eller hurtigst muligt derefter. Stillingen indeholder matematik, idræt og USU på 4. årg. samt idræt på 6. eller 7. årg. Derudover søger vi en tidsbegrænse...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Hareskov Skole søger dansklærer til udskolingen

Hareskov Skole

Gladsaxe
Hareskov Skole er en stor udviklingsorienteret folkeskole, som ligger i dejlige, grønne omgivelser i Furesø Kommune lige op til Hareskoven. Vi har S-tog lige til døren, og for de friske ligger skolen i cykelafstand fra København.Vi søger en uddannet...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018