Skovskolen søger chef til ny afdeling for efter- og videreuddannelse

Der er store vækstmuligheder i efter- og videreuddannelsesområdet i den grønne sektor. Derfor søger vi en chef til en ny afdeling for efter- og videreuddannelse til at udvikle, markedsføre og sælge både bekendtgjorte og skræddersyede efter- og videreuddannelsesaktiviteter på Skovskolen. Du bliver leder for ni medarbejdere og indgår i Skovskolens ledergruppe sammen med to andre chefkolleger og forstanderen.

Skovskolen er en sektion under Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (IGN) på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) på Københavns Universitet (KU). IGN har en stærk tradition for tværfagligt samarbejde både internt og eksternt og er med til at løse de store udfordringer med klimaforandringer og øget pres på naturressourcerne. IGN forsker og underviser i jordens tidligere, nuværende og fremtidige fysiske, kemiske og biologiske miljøer og deres samspil med samfund og mennesker. IGN rådgiver myndigheder og virksomheder samt bidrager med viden og færdiguddannede kandidater til en bæredygtig fremtid.

Skovskolen har omkring 75 ansatte, som arbejder med heltids- og efteruddannelser og kurser inden for skov, park, landskab, friluftsliv og naturformidling. Vi udbyder efteruddannelse på alle niveauer, herunder kurser og rådgivning som indtægtsdækket virksomhed. De bekendtgjorte efteruddannelser er på både AMU-, akademi- og diplomniveau, ligesom skolen udvikler en lang række skræddersyede tilbud. Det øvrige IGN og KU tilbyder derudover også efteruddannelse på masterniveau.

Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt og fleksibelt præget af dedikerede og engagerede medarbejdere. Skovskolen har to afdelinger – en i Nødebo og en ved Auning. Denne stilling har tjenestested i Nødebo. Skovskolen i Nødebo er med sin placering i kanten af Grib Skov med udsigt over Esrum Sø en af Danmarks smukkeste arbejdspladser.

Stillingsindhold:
Skovskolen har et tæt samarbejde med den grønne sektor, og vi er derfor i en unik position til at udvikle og tilbyde efter- og videreuddannelsesaktiviteter – strækkende sig fra halvdags workshops over konferencer, temadage, dags- og ugekurser til flerårige bekendtgjorte efteruddannelser som for eksempel en parkdiplomuddannelse eller en friluftsvejlederuddannelse. Potentialet er stort og skal udnyttes bedre og mere målrettet, end vi hidtil har været i stand til.

Dine opgaver som ny efter- og videreuddannelseschef er at

  • sætte retning for vores samlede portefølje af efter- og videreuddannelsesaktiviteter.
  • udvikle nye produkter i form af efter- og videreuddannelsestilbud.
  • fastlægge markedsføringsstrategier.
  • aktivt deltage i salg af efter- og videreuddannelsesaktiviteter over hele landet.
  • lede en afdeling, som består af medarbejdere, der allerede i dag udvikler og gennemfører efter- og videreuddannelsesaktiviteter.
  • styre og sikre en positiv bundlinje i din afdeling.
  • forestå gennemførelsen og kvalitetssikringen af alle efter- og videreuddannelsesaktiviteter.
  • være en del af Skovskolens ledelse og dermed være medansvarlig for skolens økonomi, ressourceallokering og langsigtede strategi.
Hvem leder vi efter?
Den ideelle ansøger har omfattende og succesfuld erfaring med salg og markedsføring. Din erfaring kan være fra undervisningssektoren eller fra den grønne sektor. Stor nysgerrighed over for den grønne sektor og alle dens behov for efter- og videreuddannelse er et krav, for du skal kunne udvikle, markedsføre og sælge svaret på sektorens behov.

Du har ledererfaring med fra tidligere jobs, og du trives med den faglighed og det ansvar, der ligger i lederrollen. Du er et empatisk menneske, der finder personaleledelsesopgaven motiverende, og du holder af samspillet med selvstændige og dedikerede medarbejdere og lederkolleger.

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse, men din uddannelsesbaggrund er ikke så vigtig – det vigtigste er, hvad du har med af erfaring og hvilke kompetencer og ideer du bringer med ind i stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Ansættelse sker pr. 1. juni 2021 eller snarest derefter. Løn og ansættelse sker på grundlag af overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Hvis du er akademiker, vil du blive indplaceret som chefkonsulent i lønramme 36. Der er mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer og relevant erfaring.

Ansættelsesområdet er Københavns Universitet og med Skovskolen, Nødebovej 77A, Nødebo, 3480 Fredensborg som tjenestested. Du skal påregne rejseaktiviteter i hele landet, herunder til Skovskolens afdeling i Jylland.

Du indgår i Skovskolens ledergruppe, og du refererer til forstander Thomas Færgeman.

Yderligere information, ansøgning og samtale
Yderligere oplysninger om jobbet, ansættelsesforhold og arbejdssted fås ved henvendelse til forstander Thomas Færgeman på telefon: 31 65 31 00.

Ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via jobportalen. Tryk på ”SØG STILLINGEN” for at fremsende ansøgningen elektronisk.

Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Ansøgningsfrist er den 21. marts 2021

Første samtalerunde afholdes den 7. april 2021, testtilbagemelding den 14. april 2021 og anden samtalerunde den 16. april 2021.

Stillingen ønskes besat fra 1. juni 2021 eller snarest derefter.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset personlig baggrund.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.