Skovskolen søger en faglærer/instruktør til Skolepraktikken på Eldrupgård (Djursland)

Skovskolen er en sektion under Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (IGN), som er et større institut under Københavns Universitet, der rummer forskning, undervisning, formidling og myndighedsbetjening inden for en bred vifte af fagområder. Vi er placeret på 4 adresser, Øster Voldgade 10, Rolighedsvej 23 og Skovskolen i Nødebo og på Eldrupgaard i Auning. 
 
Brænder du for undervisning og formidling af fagligt stof rettet mod skov- og landskabssektoren? Besidder du specifikke faglige kvalifikationer til undervisning af Skov- og naturteknikerelever?  
Så er du måske den nye kollega, vi søger.  
 
Du kan undervise og formidle i en praksisnær sammenhæng direkte rettet mod EUD-elever og AMU-kursister. Du skal kunne brænde igennem overfor elever og kursister og kunne lide at omgås unge mennesker. Du er dybt fagligt engageret og ønsker, at du gennem din undervisning, formidling og tilknyttede udviklingsopgaver er med til at skabe fundamentet for Skovskolens fremtidige udvikling inden for dit undervisnings- og ansvarsområde. Du skal have overblik og være god til at samarbejde. 
 
De ideelle kandidater er dygtige håndværkere med en mellemlang videregående uddannelse. Du har din rod i det grønne praksisfelt. Du er i stand til at få teoretisk og praktisk viden til at smelte sammen i en undervisningssituation, og kan bredt indgå i undervisningsopgaver på EUD/AMU afdelingen. Som minimum skal du have en solid erfaring og kompetence inden for skov- og landskabsplejens grundlæggende discipliner. 
 
Der er tale om en tidsbegrænset stilling. (01.03. 2018 – 31.12.2018) 
 
Stillingen vil være delt ligeligt imellem nedenstående afdelinger: 
 
Instruktør til skolepraktikken der: 

  • kan motivere eleverne og gå forrest med et/flere hold skolepraktikelever, 
  • har en bred skovbrugsfaglig baggrund indenfor træklatring/beskæring, skovning også af vanskelige træer, samt kan bruge de mest almindeligt forekommende maskiner i skovbrug, og 
  • har et bredt kendskab i branchen for at medvirke til, at eleverne opnår en praktikplads. 
Faglærer til EUD/AMU, der;  
  • brænder for undervisning og unge mennesker og af voksne, 
  • særligt har indsigt i skovbrug generelt, herunder maskiner, skovdyrkning og naturpleje,  
  • særligt har indsigt i skovbrug generelt, herunder i træpleje, beskæring, klatring og nedfiring. 
 
Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og vi prioriteter faglig og pædagogisk kompetenceudvikling højt. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Løn og ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation  og CO10 - Centralorganisationen af 2010 (LC/CIO10-fællesoverenskomsten) og efter Organisationsaftalen for Skov-og landskabsingeniører, med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.  
 
Ansættelsesområdet er Københavns Universitet og med Institut for Geovidenskab og Naturformidling, Skovskolen, Eldrupgaard, Eldrupvej 2, 8963 Auning som tjenestested. Undervisning vil i perioder også kunne foregå på skolens afdeling i Nødebo. 
 
Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling, med tiltrædelse 1. marts 2018 eller snarest muligt herefter. 
 
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til uddannelseschef Rasmus Brodersen på 21228934,  
 
Ansøgning  
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag ved at klikke på ”send ansøgning” nedenfor. Ansøgningen skal være bilagt CV og gerne dokumentation for relevant uddannelse.  
 
Ansøgningsfristen er den 21. februar 2018, kl. 23.59. 
 
Skovskolen 
Skovskolen er et praksisnært videncenter der arbejder med erhvervs- og proffesionsrettede uddannelser indenfor for skov, park, landskab og friluftsliv. Fx uddannelse af skov- og landskabs­ingeniører(MVU), have- og parkingeniører( MVU),  skov- og naturteknikere (EUD), arbejdsmarkedsuddannelse (AMU-kurser), friluftsvejlederuddannelsen samt naturvejlederuddannelsen. Derudover løses udviklingsopgaver og udbydes efteruddannel­ses­kurser og perso­na­le­udvik­lings­aktiviteter på alle ni­veauer.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Underviser til VVS Energi-uddannelsen

Erhvervsskolen Nordsjælland

Hillerød
Vær med til at udvikle VVS energi-uddannelsen på Esnord! Erhvervsskolen Nordsjælland søger underviser til VVS energi-uddannelsen. Brænder du for unge mennesker? Og er du god til at lære fra dig? Har du lyst til at dele ud af din viden, erfaring og f...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Underviser til EUD- og EUX-business

Erhvervsskolen Nordsjælland

Helsingør
Erhvervsskolen Nordsjælland søger en cand.merc. til at undervise i afsætning og uddannelsesspecifikke fag på eud- og eux-business! Brænder du for at formidle dine fag på en moderne handelsskole, i et spændende fagligt miljø og med gode kolleger? Vil...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Borupgårdskolen søger lærer og læsevejleder

Helsingør Kommune

Helsingør
Vil du være med til at skabe trivsel og udvikling i folkeskolen? Borupgårdskolen er en del af Skolerne i Snekkersten som består af fem afdelinger, tre grundskoler, en behandlingsskole og en klub. Vi er samlet omkring 210 ansatte og godt 1300 elever....