Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skovvejens Skole i Ballerup søger to dygtige naturvidenskabelige lærere til udskolingen

Er du faglig dygtig? Har du en naturvidenskabelig profil? Har du mod på nye udfordringer? Har du lyst til at være lærer i en ambitiøs kommune?

I Ballerup er folkeskolen prioriteret højt på den politiske dagsorden. Her er der ressourcer og gode arbejdsvilkår for skolerne. Hvis det vækker din interesse, så læs videre. Vi søger nemlig to dygtige lærere til at varetage nogle spændende opgaver i vores udskoling.

I den ene stilling skal man dække fagene idræt og matematik. Der er mulighed for at have to hold i fysik/kemi. Det er ikke nødvendigt at have undervisningskompetence i fysik/kemi for at komme i betragtning til stillingen. Dette er en fast stilling.

I den anden stilling skal man dække matematik, biologi og idræt. Stillingen indeholder også ressourcetimer og kontaktlærerfunktion. Der er også undervisningslektioner i faget ”Science og sundhed”. Science og Sundhed er et af fire linjefag, som udbydes på alle Ballerup kommunes skoler. I samarbejde med eleverne er der stor mulighed for at præge indholdet i undervisningen i faget. Som udgangspunkt er stillingen et barselsvikariat. Der er mulighed for at overgå til en fast stilling efter vikariatets udløb.

UANSET HVILKEN AF STILLINGERNE DU ER INTERESSERET I, SÅ FORVENTER VI, AT DU:

  • er uddannet lærer
  • har matematik som linjefag
  • har undervisningskompetence i idræt (og for den ene stillings vedkommende biologi)
  • kan lede en klasse og er klar til at udvikle din klasserumsledelse løbende
  • har lyst til at indgå i forpligtende og anerkendende samarbejde med lærere, elever, forældre og ledelse
  • har høje ambitioner på dine elevers vegne
  • er en holdspiller, og vil bidrage positivt til det kollegiale samarbejde
  • er engageret, udviklingsorienteret og nysgerrig i dit arbejde med læring
  • vil biddrage til, at vi har det trygt og sjovt på arbejdspladsen
  • vil bidrage til at Skovvejens skole fortsat er en skole vi alle sammen er stolte af.
Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så hører vi gerne fra dig.

For begge stillinger er der opstart 1. december 2020 - evt. tidligere.

OM OS
Skovvejens Skole er afdelingsopdelt med i alt 5 afdelinger fordelt på to matrikler. Der er ca. 1000 elever på hele skolen. Udskolingen er samlet på den ene matrikel. I ledelsen af Skovvejens Skole indgår en distriktsskoleleder, der står for den overordnede strategi. På Skovvejens Skole er der kort fra ide til virkelighed. For os er skoleudvikling et fælles anliggende.

Skovvejens Skole er en attraktiv arbejdsplads. Vi er fleksible omkring tilstedeværelse, og alle lærere har deres egen forberedelsesplads. Kommunen har en lokalaftale, som sikrer lærerne gode forhold. Følg dette link https://www.kreds21.dk/arbejdsliv/lokalaftaler og se lidt nærmere på de aftaler, som er indgået mellem kommunen og Ballerup Lærerforening.

Skolen er præget af et godt sammenhold på tværs af afdelingerne og matriklerne. Der er mange ressourcer på skolen, og vi har bl.a. lige købt nye møbler til hele skolen og etaberet vores eget Makerspace. Kollegialt er der en kultur, hvor der både er plads til at grine og være ambitiøse sammen.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder for udskolingen Brian Heim ved at sende en mail til bhei@balk.dk evt. med henblik på at blive ringet op for en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at besøge skolen efter aftale.

ANSØGNINGSFRIST: 18. OKTOBER 2020
Samtaler finder sted torsdag den 22. oktober.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.