Slagter - eller delikatesseelev søges

Als Slagteren er en lokal slagter med butik, beliggende i feriebyen Als. Vi lever og ånder for den gode kvalitet og kundeservice.

Vi har eksisteret siden 2014, og ønsker nu at udvide familien med en lærling - enten inden for slagter eller delikatesse.

Vi forventer, at du stiller store krav til kvaliteten af produktet og har den rette indstilling og vilje til at opnå et suverænt produktkendskab. Hos os er kundebetjening i højsædet, hvorfor det er vigtigt, at du er serviceminded. Ligeledes er det vigtigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider, således at du er tilstede, når vores kunder efterspørger hjælp.

Arbejdsopgaver:

- Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen.

- Være med til udvikle nye retter og måltidsløsninger

 Lidt om dig

- Mødestabil

- Fleksibel ifht. arbejdstider

- Nysgerrig

- evt i målgruppe for Mesterlære

Alt andet lærer vi dig. Vi ønsker en kandidat, som brænder for faget, og som VIL det!

Er dette lige dig, så send endelig din ansøgning til Jan på als-slagteren@outlook.dk - Ønsker du uddybning af stillingsopslaget, så kontakt Jan på 98 58 28 28.

Vi afholder løbendende samtaler


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Mesterslagteren i Hørning søger en detailslager

SLAGTEREN I HØRNING ApS

Vi er et dynamisk team, der brænder for vores fag og for vores virksomhed. Vi har brug for en medspiller og sparringspartner, som er målrettet og ambitiøs. Vi er professionelle og med et godt socialt samvær udover arbejdspladsen. Profil: Faglært det...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:20. april 2018