Slagterlærlinge, Aalborg

EN VERDENSKLASSEUDDANNELSE FOR DE KNIVSKARPE

Kan du lide at bruge dine hænder til at skabe resultater? Og er du samtidig nysgerrig og villig til at lære nyt? Så har du snart muligheden for at blive en af Danish Crowns nye slagterlærlinge!

Du lærer faget og håndværket af vores erfarne mestre, får en uddannelse i verdensklasse og rig mulighed for at udfordre dig selv og opbygge din egen karriere i koncernen.

Inden du underskriver en kontrakt, får du mulighed for at komme i praktik, så vi sikrer, at du og Danish Crown er det helt rigtige match.

Jobbet

Som slagterlærling lærer du at opskære og omsætte kødet til produkter, der sælges i både ind- og udland. Du lærer at bruge den automatiske styringsteknik, ligesom du kommer omkring både kvalitets- og kødkontrol m.v.

Uddannelsen til slagter tager to år med mulighed for et tredje specialiseringsår til enten industri- eller kreaturslagter. Begge uddannelser giver dig et svendebrev og gør dig til en del af et stolt fag med et stærkt fællesskab – både på arbejdspladsen og i branchen.

Din profil

I udvælgelsen af nye medarbejdere, lægger vi vægt på det hele menneske og hvad man som person bidrager med på arbejdspladsen. Derfor er vores eneste krav til dig, at du har færdiggjort folkeskolens 9. eller 10. klasse, ligesom du også har mulighed for at blive voksenlærling. Derudover er der ingen karakterkrav for at blive lærling hos os.

Vi leder efter dig, der er nysgerrig, engageret og stabil. Du ved, at succes kræver hårdt arbejde og er klar til at gøre en indsats i et fagligt stærkt miljø.

Vi satser målrettet på intern rekruttering på alle organisatoriske niveauer, så hvis du er vedholdende, ambitiøs og opsøgende, har du gode muligheder for at gøre karriere i koncernen – også på vores slagterier ude i verden!

Nærmere information

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte lærlingeansvarlig Morten Poulsen på (+45) 2339 6869.

I alle led i værdikæden hos Danish Crown er det mad, vi har fokus på, og det er mad, vi producerer og sælger til kunder og forbrugere verden over. Du bliver en del af en stærk kultur med rødder i den danske andelsbevægelse, og på alle niveauer i organisationen vil du møde en uformel og direkte omgangstone.

Tiltrædelse 3. april 2018.

Send din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer løbende. Sidste frist er den 23. februar 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her