Gem job

Slagterlærlinge, Holsted

Slagterlærlinge, Holsted 

Kan du lide at bruge dine hænder til at skabe resultater? Og vil du være med til at arbejde for en mere bæredygtig fremtid for fødevarer? Så kom med på vinderholdet og bliv en del af et stolt fag med et stærkt fællesskab som en af vores nye slagterlærlinge!

Du vil i løbet af dine år som lærling blive inspireret af dine kollegaers passion for håndværk og kvalitet. Du bliver taget imod af vores erfarne og dygtige mestre, der guider dig igennem uddannelsen ved at lære dig håndværket og introducere dig til de mange muligheder i Danish Crown.

En erhvervsuddannelse til de knivskarpe
Uddannelsen til slagter tager to år med efterfølgende mulighed for at tage et tredje specialiseringsår til enten griseslagter, kreaturslagter eller forædler. Forløbet fungerer som et samspil mellem skoleforløb og praktikforløb på en eller flere af vores fabrikker.

Uddannelsen indeholder bl.a. følgende:

 • Slagtning, udbening, opskæring og forædling
 • Ergonomi, sikkerhed og arbejdsmiljø
 • LEAN og robotteknologi
 • Samfundsfag, produktkendskab og -kvalitet
 • Automation og styringsteknikker

 • Uddannelsen giver dig et svendebrev og muligheden for at blive en vigtig del af et stolt fag i en af Danmarks største virksomheder. 

  Hjælp os med at skrive det næste kapitel i vores fælles madhistorie
  Da uddannelsen til slagter foregår på dansk, er det vigtigt, at du læser, skriver og taler dansk. Du har færdiggjort folkeskolens 9. eller 10. klasse, men der er ingen karakterkrav for at blive lærling hos os.

  Vi er i gang med mange forandringer hos Danish Crown og derfor er vi jagt efter nye lærlinge, som er kvalitetsbevidste og arbejder med fokus på nøjagtighed og præcision. Du er nysgerrig, engageret og stabil og sætter en ære i at levere et godt resultat.

  Appetit efter mere?
  Du er velkommen til at kontakte lærlingeansvarlig Michael Voss på (+45) 24 43 68 67. for at høre mere om jobbet og uddannelsen.

  Tiltrædelse 1. september 2021.

  Send dit CV og din ansøgning hurtigst muligt, da vi vurderer alle kandidater løbende. Sidste frist er den 4. juli 2021.

  We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.


  Gem job

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Gem

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.