Sliber

Kompetent autolakerer søges til fast forarbejde som sliber på 5 dages arbejdsuge mandag til fredag.

 

Uddannelsesmæssig baggrund som autolakerer er et krav.

 

Kontakt os på 2072 2444.

 

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330039712Phoenix-4e75b75712019-06-07T00:00:00Sliber

Kompetent autolakerer søges til fast forarbejde som sliber på 5 dages arbejdsuge mandag til fredag.

 

Uddannelsesmæssig baggrund som autolakerer er et krav.

 

Kontakt os på 2072 2444.

 

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Kompetent autolakerer søges til fast forarbejde som sliber på 5 dages arbejdsuge mandag til fredag. Uddannelsesmæssig baggrund som autolakerer er et krav. Kontakt os på 2072 2444. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.11jobnet4e75b757100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-02T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg35435494M Lakering A/S11Uglvigvej 66705Esbjerg ØDKDanmark0murat@4mlakering.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent775153JobNet5002157500215710007-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e75b757https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e75b757https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e75b757&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4e75b757&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale714201Autolakerer28Industri362037264murat@4mlakering.dkmurat@4mlakering.dkDKDanmarkDKDanmark330049046Dygtig autolaker søges til Byens Bilpleje TaastrupRobot Byens bilpleje.com laver vi mere end 130.000 biler om året og har mere end 500 medarbejder i Danmark. Byens bilpleje.com er en af Danmarks største indenfor kosmetisk klargørings, autolakering, buleopretning uden efterlakering, rustbeskyttelse samt udskiftning af autoglas virksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 1997 i vejle. Byens bilpleje.com målsætning er at være bilbranchens foretrukne samarbejdspartner. Vores mission er, at skabe værdi for vores kunder, via effektivitet, kvalitet og fleksibilitet. Da vi har travlt, søger vi nye kollager til vores lakafdeling i Tåstrup. Jobbet kræver, at du: er ansvarsbevidst mødestabil er god til arbejde selvstændigt og i et team er fleksibel i forhold til de daglige arbejdsopgaver er udlært autolaker med flere års erfaring og kan dokumentere din uddannelse og arbejdserfaring kan læse og forstå arbejdsbeskrivelser og produktinformationer på dansk, engelsk og eller tysk har erfaring med at køre bil, og har gyldigt kørekort brænder for god kvalitet og har faglig stolthed med på jobbet hver dag Vi tilbyder: God arbejdsplads med højt til loftet og højt humør Afdelingen er overenskomst dækket og lønniveau efter kvalifikationer. Arbejdstiden vil ligge imellem 7-17 Er dette en stilling for dig så sende din ansøgning afsted hurtigst muligt, da vi løbende kalder ind til samtale. Ansøgningen bedes sendt til afdelingsleder Simon på: taastruplak@byensbilpleje.com Da vi ønsker stillingen besat snarest, men venter gerne på den rette kollega.

 

 

Byens bilpleje.com laver vi mere end 130.000 biler om året og har mere end 500 medarbejder i Danmark.

Byens bilpleje.com er en af Danmarks største indenfor kosmetisk klargørings, autolakering, buleopretning uden efterlakering, rustbeskyttelse samt udskiftning af autoglas virksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 1997 i vejle.

Byens bilpleje.com målsætning er at være bilbranchens foretrukne samarbejdspartner. Vores mission er, at skabe værdi for vores kunder, via effektivitet, kvalitet og fleksibilitet. 

Da vi har travlt, søger vi nye kollager til vores lakafdeling i Tåstrup.

 

Jobbet kræver, at du:

 • er ansvarsbevidst & mødestabil
 • er god til arbejde selvstændigt og i et team
 • er fleksibel i forhold til de daglige arbejdsopgaver
 • er udlært autolaker med flere års erfaring og kan dokumentere din uddannelse og arbejdserfaring
 • kan læse og forstå arbejdsbeskrivelser og produktinformationer på dansk, engelsk og/eller tysk
 • har erfaring med at køre bil, og har gyldigt kørekort
 • brænder for god kvalitet og har faglig stolthed med på jobbet hver dag

 

Vi tilbyder:

 • God arbejdsplads med højt til loftet og højt humør
 • Afdelingen er overenskomst dækket – og lønniveau efter kvalifikationer.
 • Arbejdstiden vil ligge imellem 7-17

Er dette en stilling for dig så sende din ansøgning afsted hurtigst muligt, da vi løbende kalder ind til samtale.

Ansøgningen bedes sendt til afdelingsleder Simon på: taastruplak@byensbilpleje.com

 

Da vi ønsker stillingen besat snarest, men venter gerne på den rette kollega.

BYENS BILPLEJE.COM A/STaastrup2019-06-26T00:00:002019-08-20T00:00:00
330046944Industrilakerer eller autolakerer til aftenholdRobot 170-175kr t For kunde i Christiansfeld søges en industrilakerer eller lignende til aftenhold - 4dages uge. Primære arbejdsopgaver: Dine arbejdsopgaver vil være lakering af plader og rør af forskellig art. Størrelserne på emnerne kan ligeledes også variere men der vil hovedsageligt være håndlakering Faglige kvalifikationer: Du skal helst være faglært industrilakerer eller autolakerer men kan også være autodidakt men med flere års erfaring. Du skal helst være vant til aften- nathold Personlige kvalifikationer: Du skal være: Arbejdsom og pligtopfyldende Mødestabil Selvkørende Særlige forhold: Arbejdstiderne vil være omtrentligt 16-01 4 dage om ugen, hvor du får fri fredag-lørdag-søndag Sådan ansøger du Er du interesseret så giv et kald på 75452020 (tast 2 for faglært) og send en ansøgning CV til Daniel Pedersen på dfp@jobteam.dk Glæder mig til at høre fra dig!

170-175kr/t For kunde i Christiansfeld søges en industrilakerer eller lignende til aftenhold - 4dages uge.

Primære arbejdsopgaver:
Dine arbejdsopgaver vil være lakering af plader og rør af forskellig art.
Størrelserne på emnerne kan ligeledes også variere men der vil hovedsageligt være håndlakering 

Faglige kvalifikationer:
Du skal helst være faglært industrilakerer eller autolakerer men kan også være autodidakt men med flere års erfaring. 

Du skal helst være vant til aften-/nathold

Personlige kvalifikationer:
Du skal være:

Arbejdsom og pligtopfyldende
Mødestabil
Selvkørende
Særlige forhold:
Arbejdstiderne vil være omtrentligt 16-01 4 dage om ugen, hvor du får fri fredag-lørdag-søndag

Sådan ansøger du

Er du interesseret så giv et kald på 75452020 (tast 2 for faglært) og send en ansøgning+CV til Daniel Pedersen på dfp@jobteam.dk

Glæder mig til at høre fra dig! 

JobTeam A/SEsbjerg2019-06-20T00:00:002019-07-20T00:00:00
330044155AutolakererRobot KH OneStop søger storvognslakerer til vores Karrosseri- og lakafdeling i Padborg. Er du storvognslakerer eller har erfaring med bil lakering, og har du lyst til at udvikle dig? Så har vi en mulighed til dig. Velkommen indenfor hos KH OneStop A S Som Danmarks førende leverandør til transportbranchen har vi i mere end 40 år tilbudt effektiv service på transportkøleanlæg, trailere og lifte, samt skadesreparationer og lakering. Vi hjælper kunderne, når de har brug for det - og hvor de har brug for det. Vi er importør og eneforhandler af Thermo King- & Frigoblock transportkøleanlæg. Kort sagt: Vi holder transportbranchen godt kørende. Arbejd selvstændigt med varierende opgaver Størstedelen af dine opgaver løser du selv, hvilket er fælles for alle i teamet. Blandt andet bruger du dine arbejdsdage på: Forberedelse spartling af brugtvognsmaterielLakering af busserLakering af førerhuseLak reparationer på trailere I alt får du 10 erfarne kolleger på værkstedet i Padborg. Vi er flere, der har været her i mange år, nogle i rigtig mange år. For vi er en god og udviklende arbejdsplads. Og selvom det meste arbejde er selvstændigt, er her god stemning, og vi er altid klar til at hjælpe hinanden. Erfaren lakerer med lyst til at lære nyt Du er uddannet storvognslakerer eller har erfaring med bil lakering eller lignende.Du har gerne førerbevis til lastvogn (BE og CE)Du er løsningsorienteret, læringslysten og klar til at tage fat! Interesseret? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører Brian Gaardsvig på tlf: 73302594. Du søger jobbet via dette link

KH OneStop søger storvognslakerer til vores Karrosseri- og lakafdeling i Padborg.

Er du storvognslakerer eller har erfaring med bil lakering, og har du lyst til at udvikle dig? Så har vi en mulighed til dig.

Velkommen indenfor hos KH OneStop A/S

Som Danmarks førende leverandør til transportbranchen har vi i mere end 40 år tilbudt effektiv service på transportkøleanlæg, trailere og lifte, samt skadesreparationer og lakering. Vi hjælper kunderne, når de har brug for det - og hvor de har brug for det. Vi er importør og eneforhandler af Thermo King- & Frigoblock transportkøleanlæg. Kort sagt: Vi holder transportbranchen godt kørende.

Arbejd selvstændigt med varierende opgaver

Størstedelen af dine opgaver løser du selv, hvilket er fælles for alle i teamet. Blandt andet bruger du dine arbejdsdage på:

 • Forberedelse/spartling af brugtvognsmateriel
 • Lakering af busser
 • Lakering af førerhuse
 • Lak reparationer på trailere

I alt får du 10 erfarne kolleger på værkstedet i Padborg. Vi er flere, der har været her i mange år, nogle i rigtig mange år. For vi er en god og udviklende arbejdsplads. Og selvom det meste arbejde er selvstændigt, er her god stemning, og vi er altid klar til at hjælpe hinanden.

Erfaren lakerer med lyst til at lære nyt

 • Du er uddannet storvognslakerer eller har erfaring med bil lakering eller lignende.
 • Du har gerne førerbevis til lastvogn (BE og CE)
 • Du er løsningsorienteret, læringslysten og klar til at tage fat!

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører Brian Gaardsvig på tlf: 73302594. Du søger jobbet via dette link

KH OneStop A/SPadborg2019-06-15T00:00:002019-07-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtig autolaker søges til Byens Bilpleje Taastrup

BYENS BILPLEJE.COM A/S

Taastrup
Byens bilpleje.com laver vi mere end 130.000 biler om året og har mere end 500 medarbejder i Danmark. Byens bilpleje.com er en af Danmarks største indenfor kosmetisk klargørings, autolakering, buleopretning uden efterlakering, rustbeskyttelse samt u...
Indrykket:26. juni 2019
Udløbsdato:20. august 2019

Industrilakerer eller autolakerer til aftenhold

JobTeam A/S

Esbjerg
170-175kr t For kunde i Christiansfeld søges en industrilakerer eller lignende til aftenhold - 4dages uge. Primære arbejdsopgaver: Dine arbejdsopgaver vil være lakering af plader og rør af forskellig art. Størrelserne på emnerne kan ligeledes også v...
Indrykket:20. juni 2019
Udløbsdato:20. juli 2019

Autolakerer

KH OneStop A/S

Padborg
KH OneStop søger storvognslakerer til vores Karrosseri- og lakafdeling i Padborg. Er du storvognslakerer eller har erfaring med bil lakering, og har du lyst til at udvikle dig? Så har vi en mulighed til dig. Velkommen indenfor hos KH OneStop A S Som...
Indrykket:15. juni 2019
Udløbsdato:31. juli 2019