Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SLING praktikant til Naturstyrelsen Storstrøm

Er du skov- og landskabsingeniør (SLING) studerende? Kan du nu søge din praktikplads hos Naturstyrelsen.

Om os
NST Storstrøm forvalter statens skove og naturområder på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland – både i forhold til drift og pleje, friluftsliv og naturvejledning. Vi er 22 medarbejdere, heraf 13 funktionærer og 9 skovarbejdere og/eller naturformidlere. Funktionærerne har fast arbejdsplads på kontoret Egehus i Hannenov Skov midt på Falster. 

Du kan finde flere oplysninger om os på Naturstyrelsens hjemmeside .

Om praktikken
Vi forsøger at lade dig komme i berøring med alt, du kan opleve som færdiguddannet skov- og landskabsingeniør, så du kan få så mange erfaringer som muligt. Vi sætter en ære i at give dig udfordrende opgaver og ansvar, og du er også selv med til at præge dit praktikophold ved at opsøge de opgaver som interesserer dig.

Vi kan tilbyde dig en spændende praktikplads, hvor du vil opnå kompetencer og få erfaring med:

 • Friluftsliv og publikumshåndtering: Vi har nogle af Danmarks mest besøgte naturområder, hvor vi sammen med vores mange samarbejdspartnere forvalter til gavn for de mange besøgende. Du vil få mulighed for at arbejde med etablering af stier og faciliteter i bynære skove og i store naturområder, udarbejdelse af informationsskilte, hundeskove, vandreruter og meget mere.
 • Naturpleje: Vi har nogle af Danmarks bedste naturområder; spændende kalkoverdrev, store strandenge, kridtbrud, øer og meget mere. Du vil få mulighed for at arbejde med kontrakter, udbud, helårsgræsning, vilde heste, orkideer, drift af dyrehold, botanik, pleje af fortidsminder, veteranisering, LIFE–projekter, Natura 2000 og meget mere.
 • Skovdrift: Du vil få mulighed for at arbejde med skovrejsningsprojekter og naturnær skovdyrkning i løvskove, herunder hugstplanlægning, udvisning, opmåling, instruktion af skovarbejdere og meget mere.
 • Vildtforvaltning: Vildtforvaltning med enhedens vildtkonsulent, samt mulighed for tilsyn med vildtreservater. Deltagelse i enhedens jagter er også en mulighed, hvis man har lyst.
 • Dine arbejdsopgaver vil være i form af mange, både store og små, selvstændige projektopgaver. Du skal også arbejde med GIS, lave praktisk arbejde, deltage i møder og kurser og meget andet.

  Du kommer til at have 3 praktikværter, hvoraf skovfoged Mette er din primære praktikvejleder. Mette står for personaleledelse og skovdriften på enheden. De to andre praktikværter vil være Ida som står for naturpleje og forpagtninger og HC der står for publikumsfaciliteter og friluftsliv. Men alle på enheden står klar til at hjælpe dig, hvis du mangler vejledning eller udfordrende opgaver. 

  Om dig
  Vi er særligt på udkig efter en praktikant med følgende kvalifikationer:

 • Udadvendt og imødekommende over for vores kollegaer, samarbejdspartnere og brugere af naturen.
 • Nysgerrig og opsøgende over for udfordrende opgaver og ny viden.
 • Kørekort er et krav, da enheden operer på arealer med en stor geografisk spredning. Vi bruger tjenestebiler til at komme rundt på arealerne i arbejdstiden. Vi anbefaler også at du har egen bil.
 • Vi tilbyder en elevbolig tæt på enhedens kontor.

  Yderligere oplysninger
  Ved interesse opfordrer vi til at kontakte nuværende SLING-praktikant Kasper Søby Eriksen tlf. 21 48 33 17 eller tlf. 22 49 65 86 som kan fortælle meget mere om praktikpladsen.

  Har du spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til skovfoged Mette Skat Buhr tlf. 72 54 32 56 eller tlf. 22 49 65 80. 

  Sådan søger du stillingen
  Stillingen søges online ved an sende din ansøgning, CV m.m. senest den 12. februar 2021.

  Vi forventer at afholde samtaler i uge 8, af hensyn til restriktioner ifbm. COVID-19 kan det være nødvendigt at afholde samtaler online.

  Er du interesseret i at uddanne dig til skov- og landskabsingeniør kan du læse mere om uddannelser på .


  ellerDownload

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.