Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SLING praktikant til Naturstyrelsen Trekantsområdet

Er du skov- og landskabsingeniør (SLING) studerende? Kan du nu søge din praktikplads hos Naturstyrelsen.

Naturstyrelsen Trekantområdet søger en eller flere praktikanter fra skov og landskabsingeniør studiet til praktikåret 2021/2022.

Vi kan tilbyde en spændende praktikplads med mange forskellige arbejdsopgaver, inden for både naturpleje, naturnær skovdrift og friluftsliv. Naturtyperne på enheden spænder bredt, og der er både løvskove og nåleskove. I alt forvalter enheden ca. 7.600 ha fra Juelsminde i øst til Billund i vest og fra Horsens i nord og til Christiansfeld i syd. 

 I 2021/2022 vil du bl.a. kunne komme til at arbejde med 

 • Planlægning af overgang til urørt skov, bl.a. veteranisering af træer og lukning af grøfter.
 • Afbrænding, som en del af naturplejen på Randbøl Hede. 
 • Naturmål i forpagtningsaftaler. 
 • Planlægning for bekæmpelse af invasive arter.
 • Plejeplaner for Natura2000 områder.
 • Planlægning og afholdelse af jagter for nye jægere, samt af riffeljagter på kronvildt.
 • Og meget mere.
 • Du kan få stor indflydelse på, hvordan din dagligdag kommer til at se ud. Vægtningen af dine opgaver vil ske ud fra en dialog om dine interesser og ønsker om faglige udfordringer.

  Du vil i din praktik få en mentor på enheden, dvs. én medarbejder, der har særlig ansvar for, at du har det godt og som du altid kan henvende dig til med stort og småt. Igennem praktikperioden kommer du til at løse opgaver sammen med de fleste af medarbejderne på enheden. Vi er glade for at bringe hinandens faglige og personlige kompetencer i spil, når opgaverne skal løses. Og det bliver du en del af.

  Vi holder fysisk til på en Gjøddinggård, som ligger ved Randbøl, mellem Vejle og Billund. Her bor vi på samme matrikel som Naturstyrelsens hovedkontor og Driftscenter. Sidstnævnte har ansvar for produktion og salg af alt træ fra Naturstyrelsen. Vi er 16 ansatte på lokalenheden Trekantsområdet, men hovedkontorets ca. 110 ansatte vil også blive en del af din hverdag.

  Om dig
  Vi lægger vægt på at du er engageret, opsøgende, nysgerrig og åben, samt at du både kan arbejde selvstændigt og som en del af et team. På enheden har vi en positiv og uformel omgangstone, og det er vigtigt, at du kan holde humøret højt – også når udfordringer og en travl hverdag tager fat.

  På grund af geografien og den spredte beliggenhed af arealerne er kørekort en nødvendighed. Enheden har adgang til tjenestebiler, som kan benyttes. Vi kan desværre ikke tilbyde en bolig.

  Yderligere oplysninger 
  Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i dit praktikophold, er du velkommen til at kontakte skovfoged Rasmus Christiansen på tlf. 20 72 85 73 eller skovrider Inken Breum Larsen på tlf. 20 21 65 08. 

  Sådan søger du stillingen.
  Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV m.m. senest fredag den 12. februar 2021.

  Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 15. februar 2021. Af hensyn til restriktioner ift. COVID-19 kan det være nødvendigt at holde dem online (Skype).

  Vi glæder os til at høre fra dig. 

  Er du interesseret i at uddanne dig til skov- og landskabsingeniør kan du læse mere om uddannelser på .


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.