Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SLING praktikant til Naturstyrelsen Vendsyssel

Er du skov- og landskabsingeniør (SLING) studerende? Kan du nu søge din praktikplads hos Naturstyrelsen.

Om os
Naturstyrelsen Vendsyssel forvalter ca. 18.000 ha skov og natur, med en nogenlunde lige fordeling mellem lysåben natur og skov. Enheden strækker sig fra Tranum i syd og Skagen i nord, samt Læsø og Hirsholmene. Enhedskontoret ligger i Skagen. 

Enhedens skovarealer består primært af klitplantager langs vestkysten, men vi forvalter bl.a. også en dyrehave i Sindal og arealer omkring Jyske Ås i Vendsyssel. Naturarealerne er domineret af næringsfattige naturtyper, såsom heder, klitheder og overdrev. 

Om din praktik
I Naturstyrelsen Vendsyssel arbejder vi tæt sammen på tværs af faggrupper og ansvarsområder, og der er rig mulighed for at prøve mange forskellige arbejdsområder sammen med dine praktikværter og andre kolleger.

Du vil få to praktikværter, hvor er Helene skovfoged og har ansvar for friluftsliv og Mogens er skovfoged og har ansvar for skovdyrkning og vildtforvaltning. 

På friluftsområde kunne opgaver bestå af drift af friluftsfaciliteter, udbud og projektstyring på friluftsfaciliteter, arbejde med frivillige og proces for skovrejsning.

På skovdyrkningsområdet kunne opgaver bestå af at hjælpe med at lave årets kultur- og hugstplan, samt opfølgning på driftsopgaver og naturprojekter.

På jagt- og vildtforvaltningsområdet skal der laves jagtlejekontrakter, planlægges og afvikles jagter samt reguleringsopgaver i enhedens dyrehave og der kan også opstå opgaver inden for artsforvaltning (sæler, mårhunde, mink m.m.) Skovrejsning er også en opgave vi skal løse.

På enheden er der mange andre opgaver at gribe fat i, uden for dine praktikværters ansvarsområder. Det kunne f.eks. være i samarbejde med Bjarke, der er biolog og har ansvar for pleje og drift af de lysåbne arealer. Opgaver her kunne bestå i at skrive og tilpasse naturplejekontrakter, registrering af - og planlægning af bekæmpelse af invasive arter, planlægning af naturpleje. Vi har både egen kvægbesætning og mange forpagtere med dyreholder, til afgræsning af vores arealer. 

Om dig
Det er et ”must” at du har kørekort og egen bil. Du skal være med på lidt af hvert. Du skal brænde for opgaverne.

Vi tilbyder
Et fleksibelt arbejdsmiljø hvor vi løber stærkt, men med rig mulighed for at prøve mange forskellige ting af. Vi kan altid finde projekter, som lige passer ind i dine interesser. 

Gode muligheder for at arbejde selvstændigt med opgaver, selvfølgelig med den sparring du har brug for.

Gode kolleger, der hurtigt vil få dig til at føle dig som en del af teamet.

Vi kan ikke tilbyde bolig, men vi er gerne behjælpelig med at finde en passende bolig.

Yderligere oplysninger
For yderligere oplysninger kontakt venligst Mogens Sonne Hansen på tlf. 2687 5460 eller Helene Overby på tlf. 2161 8305.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV m.m. senest den 12. februar 2021 .

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 7. Af hensyn til restriktioner ift. COVID-19 kan det være nødvendigt at holde dem online.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du interesseret i at uddanne dig til skov- og landskabsingeniør kan du læse mere om uddannelser på .


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.