Smed


Vi oplever stigende vækst, så derfor søger vi en klejnsmed til vores afdeling i Aabenraa

Har du lyst til at blive del af en seriøs servicekultur? Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig klejnsmed. Du får base i Aabenraa og refererer direkte til afdelingslederen i afdelingen. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du syntes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til kunder og opgaver og syntes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig.

Derudover er det vigtig, at:

 • Du er faguddannet maskinarbejder eller smed
 • Har erfaring og lyst til servicearbejde indenfor industrien
 • Er en teamplayer med gå-på-mod og godt humør
 • Har vilje til at lære nyt i en branche i konstant udvikling
 • Trives i en dynamisk virksomhed, hvor din indsats værdsættes
 • Har en høj servicekultur, er ansvarsbevist og en god kollega
 • Er positiv, selvstændig og initiativrig
 • Hvad er arbejdsopgaverne?

 • Du kan se frem til en varieret hverdag både i forhold til opgaverne og kunderne, men overordnet bliver dine opgaver følgende:
 • Servicering og vedligeholdelse af diverse procesudstyr
 • Produktionssupport
 • Mekanisk vedligeholdelse og reparationer
 • Mindre svejseopgaver (tig, co2 samt elektro)

 • Hvad kan vi tilbyde? Intego A/S værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og få ansvar i din hverdag. Intego A/S bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Intego A/S har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer.

  Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks fortrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Jacob Andreas G. Frandsen for yderligere information eller sende en ansøgning via "søg stillingen".


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:14. februar 2018

  Smed

  Intego

  Aabenraa
  Har du lyst til at blive del af en seriøs servicekultur? Intego A S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig klejnsmed. Du får base i Aabenraa og refererer direkte til afdelingslederen i afdelingen. Der er tale om en af Danmarks f...
  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:27. februar 2018

  Rustfastklejnsmed

  TYROLL'S MASKINFABRIK ApS

  Sønderborg
  Vi søger en medarbejder som kan arbejde med Plade og rørarbejde i rustfri stål Service af pumper og div.procesudstyr Arbejdet foregår dels på værkstedet og ved kunden.
  Indrykket:27. november 2017
  Udløbsdato:22. januar 2018

  Klejnsmed

  MJC Maskinfabrik v/Jesper Andersen

  Vi søger en alsidig klejnsmed, til en lille smedeproduktion med erfaring. hvor vi primær producere Altaner, Trapper, Gelænder og porte. Vi er en lille virksomhed, hvor man får lov at prøve sine færdigheder, se produktet fra start til slut og indegå ...
  Indrykket:4. december 2017
  Udløbsdato:29. januar 2018

  Smed/Montør Søges..!

  GRÅSTEN MASKINSERVICE A/S

  Hos Gråsten Maskinservice A S søger vi en dygtig og selvstendig person til vores team. Arbejdsopgaver vil være at sammensvejse emner der kommer hjem fra pladesmeden. Dine arbejdsopgaver vil også bestå af montering opbygning af maskiner. Se mere på h...
  Indrykket:13. december 2017
  Udløbsdato:31. januar 2018

  Klejnsmede/svejsere søges til ordreproducerende virksomhed

  V.Å. GRAM A/S

  Klejnsmede svejsere søges til ordreproducerende virksomhed Hos V. Å. Gram A S har vi travlt og søger derfor 2-3 kvikke, dygtige og stabile klejnsmede svejsere til vores produktionsafdeling på daghold. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne...