Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Smed

Gemina Termix søger en

SMED

til vores smedeafdeling søger vi en fleksibel og kvalitetsbevidst medarbejder, som kan arbejde selvstændigt.

Jobbet

vil hovedsageligt bestå i opbygning og svejsning af præfabrikerede fjernvarmestationer ud fra styklister, diagrammer m.v. Et godt overblik er en forudsætning, når de enkelte emner skal samles til en fjernvarmestation.

Jobbet kræver

at du vil være i stand til at aflægge svejseprøve i MIG/MAG og TIG, desuden kan kendskab til VVS være en fordel. Det vigtigste er dog, at du er i stand til følge tegninger, diagrammer og fotos, samtidig med at du har flair for at montere.

Vi tilbyder

et job i en højt specialiseret produktion med en stor portefølje af forskellige produkttyper og en varieret hverdag i et internationalt og lean-orienteret miljø. Omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Vi er organiseret i grupper, hvor den enkelte afdeling/medarbejder har ansvaret for at løse arbejdsopgaverne rettidigt og i den rigtige kvalitet.

Du får naturligvis den nødvendige træning i vores systemer og programmer. Lønpakken indeholder sundhedssikring, pensions- og kantineordning.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte værkfører Flemming Elkjær på telefon 2921 0313 eller produktionschef Anders Knudsen på telefon 2268 2442.

Vil du producere markedets førende fjernvarmeløsninger, så send din ansøgning snarest muligt til mail@termix.dk

Gemina Termix A/S, der er en del af Danfoss-koncernen, ligger i Sunds og har 112 medarbejdere. Vi er specialiseret indenfor udvikling og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier. Gennem en høj grad af innovation har vi sikret os en ledende position på det danske marked og en stærkt stigende eksportandel.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.